Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Popovič izgubil Izolo

21. julij 2008 ob 14:31 | Črt Butul |

Ekstremna politična kampanija, ki jo je bila deležna Izola in domala celotna Obala ni porodila sadov. Na včerajšnjih volitvah v občinski svet občine Izola je tako največ, sedem sedežev prejela stranka župana Tomislava Klokočovnika, Izola je naša. Sledi ji stranka Socialnih demokratov s petimi, Mef in lista Izolani so prejeli dva občinska sedeža, medtem ko so liste Zares, Oljka, Izola zbudi se, DeSUS in SDS dobile po en sedež. Popovičeva Slovenija je naša, ki je na teh volitvah ciljala visoko, pa je zasedla dva sedeža. Župan občine Izola, Tomislav Klokočovnik obljublja koalicijo in napoveduje sodelovanje stank v občinske svetu, ki pa ne vključuje Popovičeve Slovenija je naša.

Bili smo v Izoli, kjer je bilo okoli enajstih zvečer na štabu Izola je naša še vedno veselo, prostori stranke Slovenija je naša pa so bili že zaprti.

Črt Butul

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 18 x komentirano
  1. Štrigon pravi:

    Che gran figura di merda !
    Samo koliko stroškov so imeli tile SJN-ašovci.

  2. Darth Vader pravi:

    Letošnji “izkupiček” BorisaP in njegove gradbeniško nepremičninske združbe je verjetno najslabši price/performance ratio v slovenski politični zgodovini. Klub na Belvederu, suhi dok v ladjedelnici, kamioni, kombiji in osebna vozila pobarvana v barvah stranke (pardon kluba) in popisana s sloganom stranke (še enkrat pardon: kluba), letalo s transparentom, da o kopici plakatov in res podlih letakov ne govorim, so mu dali izzid, ki je polom. 2 svetnika v 23-članskem občinskem svetu.

    Popovič naj se raje drži stvari ki mu gredo od rok: izrinjanje konkurence maminih lokalov, prepoceni zamenjave zazidljivih parcel za stvari, ki jih občina ne potrebuje, sajenje palm in podiranje povsem dobrih stavb. Politiko pa naj pusti drugim :)

    pozicija: Kolokočovnika je treba odstaviti, ker je predober kirurg in preslab politik, ampak tole s Popovičem je pa višek press :)

  3. matto pravi:

    Ah vseeno mislim, da je Popovič za Koper veliko naredil, kar bi Izoli tudi koristlo. Ni vedno vse v politiki.

    Koper pred “ero” Popovič je bil popoldne mesto duhov, zdaj je promenada in mesto oživelo.

    Kar se pa tiče Izole tudi zdaj ne bodo delovali, ker je preveč klientelizma in rdečega vzdušja. Mesto pa že leta in leta propada…..nobene prave vizije itd…..

  4. Darth Vader pravi:

    Točno. Popovič je KOPRU (ne Izoli) dal iger (promenado s palmami) in nekaj kruha. Zase pa je pobasal sladoled, kaviar, ambrosio…

    Naj naštejem le nekaj njegovih projektičev: mamici absolutni monopol nad prodajo na sice rlepo urejeni mestni plaži, sebi mesto v Državnem svetu (čeprav je zamudil vse roke), prijateljem zamenjavo brezvrednega lokala v zakotni kleti za prvovorstni zazidljivi parceli itd itd.

    Signal iz Izole pa je jasen: Money can’t buy you love :)

  5. matto pravi:

    Ampak to so počeli tudi vsi pred njim, samo na tak način, da mestu ni nič ostalo ;)

  6. Darth Vader pravi:

    @matto: aja, če so pa že prej drugi to počeli, potem je pa res vse v redu.
    Povsem isto foro poslušamo tudi od SDS na državni ravni. A smo se zato borili? Da bo tako kot je bilo prej? In naj bomo potem lepo še hvaležni in tiho? No way!

  7. Fructal pravi:

    Dragi novinarji iz vest.si. Tip z očali, ki predstavlja stranko Slovenija je naša ni Aleksej Skok. Aleksej Skok je član Socialnih demokratov in je bil nosilec liste SD. Včasih je treba malo poguglat :)

  8. Črt Butul pravi:

    Mja velika napaka. Popravljam.

  9. Izolčan,Izoljan in Izolčančan pravi:

    matto pravi :

    “Kar se pa tiče Izole tudi zdaj ne bodo delovali, ker je preveč klientelizma in rdečega vzdušja. Mesto pa že leta in leta propada…..nobene prave vizije itd…..”

    Ja to je pa spet čisto blodenje tja v tri dni. Vabim vse naše državljanke in državljane, da pridejo v Izolo in se zvečer sprehodijo po rivi. Tak turistični vrvež nam lahko zavida cela Slovenija !

  10. kom=fas pravi:

    Lepo opazovati, kako se levičarji med seboj pljuvajo. Izola je itak tabor levičarjev, vprašanje je le če imajo več ali manj kot 90%?

  11. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    http://www.youtube.com/watch?v=FTz2owIY8iE

    http://www.youtube.com/watch?v=FTz2owIY8iE

    POPO JE IZGUBIL ZARADI TISTIH DVEH PIC ? _ _ _ al’ popopopopoMODORO ??… ;-)))

  12. toni pravi:

    Zdej pa mi je popolnoma jasno, da popo z baloni in majčkami ni imel šans!

  13. korupt pravi:

    Bravo! Primitivec je popušil….

  14. Carlos Contreras pravi:

    Popotova marioneta je oživela in se osamosvojila. Tako kot Pinocchio.

  15. matto pravi:

    @izoljan,izolčan,ali kako že . Vem kaj pišem, ker sem do leta 2008 živel v Izoli in še zdaj, ko utegnem kakšen vikend pridem v Izolo zdaj ko ni več cestnin še bolj pogosto. Tko da…….

    Kaj rabimo polno rivo, če ni prave ponudbe?

  16. 007 pravi:

    Sigurno je Kučan kriv, da je kriminalc popušil!!!!

  17. antikomunist pravi:

    Klokočovnik je kučanov prijatelj in to je to. Izbira je bila je med raznimi “zamaskiranimi” in nostalgičnimi levičarji, komunajzerji itd.
    Ampak konec koncev je zmagal “Balkan” in so še enkrat zgubili domačini (še tisto malo kar jih je ostalo).
    Tako pač je. Primorska je rdeča in rdeča mora ostati - do “kulturne” smrti.

  18. 007 pravi:

    @anitkomunajzar

    če ti nisi malček prtegnjen, potlej ne vem več kdo je. kdo pa je po tvoje t.i. Balkan. Pa ja da ne Kučan, ja od kje pa je POP? Dej, nehaj bluzit in pejt poslušat tvojega Mesijo ( vendar ne tokrat s Kaščakovga hriba ) ampak s Triglava.

Komentiraj