Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

“Smo in bomo v DZ!”

16. julij 2008 ob 20:24 | Denis Sarkić |

V krajšem pogovoru pred Državnim zborom za Vest je predsednik stranke Lipa Sašo Peče pojasnil kako bo stranka po volitvah prišla nazaj v DZ, komentiral je zadnje polemike v zvezi s političnimi kadrovanji in razjasnil, ali si trije poslanci Lipe že iščejo nove službe, saj naj jim, po zadnjih javnomnenjskih raziskavah, ne bi uspelo na volitvah priti v parlament.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 19 x komentirano
  1. ribič pravi:

    a lipe ne bo pozval janše na dvoboj?

  2. 007 pravi:

    Sašo, daj javnosti povej kaj več tisto o 50.000 EURIH, ki naj bi jih ,,nekdo,, pokasiral zato da je zjebal Cvikla. Ko boš to povedal povej tudi tisto o kasiranju 60 mil.SIT v zadevi VZAJEMNA in še kaj dodaj. šele potlej ti verjamem vse. Zdej maš prilko in cajt, sam ti tega ne boš naredu, ker cincaš, saj ne veš al boš pršu v parlament, dočim je tvoj bivši Mesijin oproda in šef v to lohk 100% glede na to, kolk je SLO folk prfuknjen in ima sprane možgane.

  3. Sašo pravi:

    Veliko se je govorilo o VZAJEMNI - pravi naslov za vprašanje je Jelko Kacin (se sprašuješ zakaj? čudna so pota gospodova… verjel ali ne - one man ban je dobeseden prevod vsebine - vedno bil in vedno bo … ) Cena za Cvikla? verjami, vedo jo vsi, ki se s politiko ukvarjajo…

    Ampak… kakorkoli, prav imaš ko zaključiš svoj stavek - misel.

  4. Carlos Contreras pravi:

    Bolj slabo kaže, Saško, bolj slabo.

  5. janez pravi:

    Saško potrebno se je odločit ali tajkuni ali narod oboje ne gre skupaj

  6. opleteni jež pravi:

    Peče je po zakonu dolžan podati ovadbo na policiji, če ve za podkupovanje. Zakaj tega ne stori?
    Bi mu briljantina padla z glave?

  7. 007 pravi:

    @opleteni jež

    pa saj so policaji morali slišati njegovo izjavo v parlamentu in to mora bit zadost, da premaknejo svoje riti z varnih stolčkov. Vendar tega ne bodo storili, ker se bojijo Mesije in čakajo na njegovo kamando.

  8. 1tastar pravi:

    OPTIMIST!

  9. B.G. pravi:

    Kaj mu pa manjka, razen tega, da vizualno ni všečen. Po mojem kar dobro dela s svojo ekipo.

  10. Nadek pravi:

    LIPA - lepi in pametni… Not!

  11. sifra pravi:

    edn ,ki nima samo na glavi ima tut vnjej…!
    kaor koli moj glas imajo iz principa ,da mal zrastejo..!

  12. uničevalec rdečuhov pravi:

    kATASTROFALNA POSLOVITEV TREH lipekov,KI JAVNO OZNANJAJO SOCIALNO SOLIDARNOST, V RESNICI PA PODPIRAJO LAŠKE IN DRUGE TAJKUNE, ŠE ZLASTI PA NAAFIJOZE IN LUMPE VELIKEGA KALIBRA , šROTE IN NJIHOVE ŠLEPARJE.tI TRIJE NACIONALNI RDEČUHI , SO TE DNI PREBILI ZADNJE URE V SLOVENSKEM PARLAMENTU.zBOGOM ZA VEDNO.

  13. klokotač pravi:

    Dej ne deri se, no.

  14. karlo pravi:

    Bravo Peče, edina stranka ki jo bom volil je Lipa. Vse drugo je podn od podna. Sto posto boste spet v parlamentu in prav je tako.

  15. pameten pravi:

    Eden redkih, ki je lep in pameten frant v Sloveniji je g. Sašo Peče, seveda nujno morata biti zraven Zagorac in Žgajnar Tavševa. Ekipa, ki obeta in jo bom/o ZANESLJIVO voilil! Prepričan sem, da bodo najdli še kakšnega pokončnega in poštenega kandidata/ko, kar jim bo prav gotovo uspelo. Za tiste, ki tega ne veste, najboljše sodbe v zgodovini so bile sprejete pod LIPO. Torej, ekipa LIPE, vidimo se v naslednji sestavi Državnega zbora in seveda v novi slovenski vladi. Barbara Žgajnar Tavš naj bo ministrica za delo, družino in socialne zadeve saj ji je to področje pisano na kožo. Tudi tisti, ki ne marate LIPE boste morali to spoznati, kot realnost in začeti ceniti njihovo pokončnost in iskrenost torej, da želijo vse najboljše vsem državljanom in državljankam Republike Slovenije. LIPA SREČNO! Vidimo se kmalu v prekmurju!

  16. pameten pravi:

    Bravo SAŠO. Dobro si povedal, bravo budalama! Dodajam: “BLAGO ONOM KO RANO POLIDI, SAV MU ŽIVOT U VESELJU PROĐE”.

  17. 1tastar pravi:

    Pameten in briljanten (nemaziljen)

    Za neuke: MESIJA = MAZILJENI

  18. antikomunist pravi:

    Iz nacionalizma v nacionalsocializem, ki je veliko bolj sprejemljiv za levico in torej so v medijih veliko lepše ožigosani kot so bilin samo pred kakšinim mesecem ko niso bili z post-komunisti.
    Žalostno.

  19. 007 pravi:

    Kaj je 1tastar? A, si zgubu živčke od navdahnjenosti z Mesijo, da že mešaš pojme.

Komentiraj