Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Umazana kampanja?

4. julij 2008 ob 0:19 | Denis Sarkić |

Na spletnem video-portalu YouTube je nekdo pod imenom thevideoseeker pred tednom dni objavil zmanipuliran posnetek z naslovom Vrednote SD, v katerem ima glavno besedo prvak stranke Borut Pahor. Mediji so ta video označili za začetek letošnje umazane predvolilne kampanje. Na to se je odzval tudi predsednik SD, hkrati pa odgovoril še na nekatere druge trače, ki v javnosti, za šankom in celo nekaterih medijih krožijo o njemu.

Borut Pahor o videu na YouTube:

Borut Pahor o tračih (ljubezenska afera, istospolna usmeritev, fitness in samovšečnost, rivalstvo v stranki, …):

Amaterska video-manipulacija na YouTube z naslovom Vrednote SD:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 45 x komentirano
  1. nek pravi:

    sramota kaj ga novinar sprašuje ..

  2. Rok pravi:

    Tudi če ima fanta, je to njegova osebna stvar in človekova pravica.

  3. medek pravi:

    Vroči stol odprl štart za Blatni dol.

  4. 1tastar pravi:

    Mu umazanija ne škodi. Se takoj preobleče in je spet lep kot Barbika.

  5. janez pravi:

    Ja kaj pa je mislil, da je še zmeraj partija na oblasti in raja ne sme nič izvedeti o njihovih fukcjonarjih.
    Berlinski župan je tudi javno priznal ,da je peder.

  6. bell'canto pravi:

    Denis, upam, da vprašaš JJ, zakaj počne take neokusne stvari in ko ti odogovori, da o tem nima pojma, pripomneš ali je morda pianist v kupleraju, ki nima pojma o stvareh, ki se dogajajo v zgornjih prostorih.

    Očitno vi vsi ocenjujete, da je zlaganost motenih osebnosti, ki nam vladajo, ki niso zmožni urediti odnosa v skupnosti, kjer živijo, boljše kot priznanje, da je pač vsak krvav pod kožo in da nihče med nami ni brez grehov.

  7. Villa pravi:

    Če bi tole JJ-ja vprašu bi samo grdo pogledu, nekaj ciničnega reku in odšel.

  8. komunist pravi:

    Sej ni važno ali ima ljubico ali ne, ali ima fanta ali ne. Važno je samo da je naš !!!

    PS.

    Upam, da je tudi fant komunist.

  9. mimir pravi:

    Zanimivo, kako “ta desne” nič ne izuči. heh,… Lahko bi se že na podlagi peterletove kampanije naučili, da z umazano kampanijo ničesar ne dosežejo. S tem, kar sedaj delajo, bodo kvečjemu dosegli to, da se bo še več Slovencev odločilo za SD. Slovencem so všeč pridni fantje tipa Naske, ne pa velike vodje.

  10. konec pravi:

    Komunisti , ki obtožujejo druge za umazano kampanijo? ne moreš verjeti !?!

  11. konec pravi:

    Ne bi bilo nič čudnega, če si sami naredijo vse in v javnosti prikažejo vse skupaj kot umazano kampanijo drugih. Komunisti pač, laganje, laganje, laganje, strokovno laganje.

  12. roK pravi:

    Dajmo jim vlado pa boste vidli kaj bo- NIČ NE BO

  13. janez pravi:

    rok - ne da nič ne bo pokradli bodo še to kar je ostalo fantje tipa Rop in Cvikl pod vodstvom Pahorja

  14. nogavička pravi:

    A upa kdo z JJjem javno polemizirat o njegovi zasebnosti? Hitro je bilo konec krepostnega pogleda iz Nsi na primernost premierovega koruzništva. Mislim, da ga ni junaka. Zakaj le? Strah med podaniki ni ravno zgleden atribut vladarja; gre z roko v roki z negativno selekcijo, kam pa to pelje, pa tudi ni skrivnost. Na napakah drugih se lahko veliko naučimo; če to želimo, seveda.
    Sproščenost pa taka …

  15. lonetz pravi:

    Janez so že začeli!!! Vejice nam kar izginjajo iz prispevkov (saj z majhnim se zacenja!!!) sledili bodo sumniki pa velike zacetnicepapresledkimedbesedamibanda

  16. Pepi pravi:

    Ne razumem, a je Pahor s tem potrdil, da ima ljubico ali ljubčeka?

  17. nogavička pravi:

    Pepi, kup si lejdi.

  18. nogavička pravi:

    … al pejd pa k frizerki za par ur na trajno. Boš use zvedu.

  19. trees pravi:

    Pahor se je na pravi način odzval na ta vprašanja, sproščeno in z nasmehom. Kot je že nekdo prej ugotovil: če bi Janša dobil taka vprašanja bi lahko pričakovali nazaj le cinizem in sovražne poglede.

    Pahor pa ima tudi prav glede sodelovanja strank v vseh dosedanjih vladah. Najdaljši staž ima SLS 14 let, LDS 12 let, DeSUS 12 let, SDS 9 let, NSI(+SKD) 8 let in SD 7 let. Slovenske vlade so pa do zdaj vodile (kot najmočnejše vladne stranke) le stranke SKD (zdaj NSI), LDS, SLS ter SDS.

  20. Rok pravi:

    t(ova)rees:

    z Borutom sta pozabila, da je bila Slovenija tudi pred osamosvojitvo kar nekaj desetletij suverena republika in je imela svojo vlado (res, da se ji je reklo izvršni svet). Ne spomnim se, da bi bila v tisti vladi kdaj kaka druga stranka, kot Pahorjeva …

  21. Cep pravi:

    Janša pa del nje, ker je komunist

  22. sifra pravi:

    ..kaj vam je ljudje božji..
    tle se prekate zaradi drugih….sej vste?!
    stari pregovor “skregaj in vladaj”….
    slovenčki…
    če “provokatorji” ne dobijo “odziva” se jim “delo” popolnom a”izniči”
    torej….!

  23. medek pravi:

    A ?

    “Tako za predor kakor za cel odsek AC Šentvid-Koseze še ni bilo izdano uporabno dovoljenje. Pred izdajo uporabnega dovoljenja je treba v skladu z določili ZGO-1 izvesti prve meritve obratovalnega monitoringa v skladu s programom prvih meritev, ki jih bo upravni organ uvedel z odločbo o dovolitvi poskusnega obratovanja za dobo enega leta od začetka tega obratovanja. Seveda pa mora investitor pred izdajo te odločbe odpraviti določene pomanjkljivosti, ki jih je komisija ugotovila na tehničnem pregledu 19. junija 2008. Za obstoječi objekt galerije pa tudi ni bilo izdano uporabno dovoljenje, čeprav to ni bil predmet gradbenega dovoljenja za ta odsek AC in zato tudi ni bil predmet tehničnega pregleda 19. junija 2008. Gradbeno dovoljenje za ta objekt je bilo izdano v okviru Gorenjske avtoceste.« Pred kakimi tremi desetletji.

  24. medek pravi:

    Iz Dela: A?

  25. lucko pravi:

    Ok sej ne da bi me motilo, ampak ali je Pahor odgovoril na vprasanje ali ima fanta. Jaz nisem slisal ne da, ne ne… In se enkrat povdarjam, tudi ce ga ima mi je cisto ql… No mozno pa da nisem slisal, ker je bil odgovor tako dolg… Sem ga pa 2x poslusal…

    Najblizje odgovoru pride ko rece, da ne kandidira za papeza, kar bi v teoriji lahko pomenilo, da ima…

  26. Revolucija pravi:

    Pahor bi lahko vedel, da so tudi papeži nekdaj imeli fante.

  27. medek pravi:

    Umazana lopata:

    Prvi slovenski davkar Ivan Simič je na današnji novinarski konferenci oznanil, da odstopa z vodilnega mesta na Dursu.

  28. bojsn pravi:

    lucko: mislim, da je s tem, da ne kandidira za papeža hotel povedati, da ga taka vprašanja ne ganejo, saj bi morala biti nepomembna za funkcijo, za katero se poteguje (mandatar)

  29. Ranković pravi:

    Heh, a zdaj je pa to da si lep, že dovolj velik argument, da si mandatar, pa čeprav nisi še nikoli bil niti podsekretar, sekretar ali minister v neki vladi….??? Če si lep, kar vse znaš, A?
    Kot naše misice. Vse so “lepe” in vse “znajo” peti…

  30. vinetu pravi:

    Pahor je tak kot je, še vedno pa ultraciviliziran proti Janši in njegovimi kmetavzarskimi pitbulli.
    da ne govorimo o Janševemu butlerju Jelinčiču.
    zadnja dva sta s svojo nizkointeligenčno govejo retoriko, maščevalnimi in spletkarskimi dejanji, posrala že domala vso Slovenijo.

  31. janez pravi:

    Kaj meni Pahor ,da je za njega važno mi je vseeno toda za volilce pa je važno ,da odgovori ali je ali ni!

  32. opleteni jež pravi:

    pahor, kandidiraj za papeža, boš najlepši doslej, rode te bo podprl od zadaj.

  33. bojsn pravi:

    janez: mogoče zate, jaz ga gotovo ne bom volil ali ne volil na podlagi tega ali je peder ali ni. tako da ne posplošuj tega na vse volilce.

    ranković: če je važno to, da si bil sekretar ali minister v neki vladi, potem najbolje, da preskočimo volitve in postavimo rupeža za doživljenskega predsednika države in vlade v eni osebi. je daleč najbolj izkušen.

  34. uničevalec rdečuhov pravi:

    Kakšna ironija in komunajzarsko manipuliranje.V sodobnem svetu velja nepisano pravilo:Rdeča
    komunajzarska svojat in kamarila je v vsakem trenutku pripravljena na takojšnjo fizično in revolucionarno ukrepanje in likvidacije , tipa VOSA in UDBE.Uničujoča filozofija in neposredne grožnje so v jeziku slovenskih krvavih rdečuhov in njihovih dedićev stala praksa.Pahorjev leporečni govori, slikanje, blefiranje , nastopaštvo je samo naučeni povzetek njegovih stalinističnih prednikov in udbašev.V jeseni so pripravljeni celo na fizične posege , če ne dobijo zahtevane podpore volilcev.To je njihovo temeljno sporočilo in prav to armani ves čas ponavlja kot stalinistični reptil.Da pa jePEDERAST evropskega formata , to vedo vsi v Bruslju z okolico.

  35. aja pravi:

    uničevalec rdečuhov, a ti si bil pa v prejšnjem življenju naci, tko nekak zveni tvoj komentar, pa še to bi ti povedala, da je vojne konec (1. in 2., če se slučajno sprašuješ kere),
    pa v 21. stol. tud živimo, verjemi al ne.
    LOL.
    Taki komentarji kot so tvoji so za v antologijo.
    Za na zid prpet.

  36. simpatikus komunalis pravi:

    Uničevalec ali kako se že imenuješ-rdeči homo?Ja ljuba duša kje pa živiš pojdi malo med vaše tačrne in si tam poglej kdo je- (OPROSTITE MI IZRAZU)-večji pederast? V ameriki ste že zgubili vso imovino pa še najmanj kot pedri, ampak kot pedofili.Tudi to si želim,da boste še tu obsojeni perverzneži.
    Drugače mi je pa bolj všeč rdeč ferrari z Verbotnovo kot zdajšnja vlada v črnih mercedesih.

  37. Carlos Contreras pravi:

    Uničevalec, si res prepričan, da se Pahor odeva v Armanijeve obleke? Si strokovnjak za to? In kaj natančno ga opredeljuje kot homoseksualca? Urejena zunanjost? Je pravi heteroseksualni dedec le tisti v prepoteni razvlečeni beli majici s pivskimi madeži in z ostanki včerajšnjega kosila okoli ust, ob tagmašnih priložnostih pa v dvajset let starem birmanskem gvantu? I love the smell of stale sweat in the morning?
    Sicer pa ti svetujem, da se malce umiriš, preden naslednjič pričneš s pisanjem svojih umotvorov - morda se ti bo vsaj posrečilo zadeti pravo tipko.

  38. Neja pravi:

    Borut,

    pa saj zaradi volivcev ni tako pomembno, če si homoseksualec. Tudi o drugih so to ugibali- Drnovšek, Rode…..Če pa imaš ljubico…..poglej Janšo! Saj spletajo same romantične pravljice okoli tega.

  39. Roman pravi:

    Saj Pahor ni tako slab;samo Rop in Cvikl sta pa pravo govedo.Rop je uničil LDS,zakaj ne bi še SD?

  40. jingh pravi:

    Hehe, kako nekatere “skrbi”, ker Pahor ni direktno odgovoril na vprašanje, če ima fanta. In iz tega že delajo teorijo, da ga ima. Ja saj tudi ni odgovoril na vprašanje, če ima ljubico - torej ima zdaj že kar oboje hkrati? Ljubico in fanta? Pa še fitnes, pa evroposlanec je, pa stranko vodi - pa on je pravi Superman, da ima čas za vse to :)

  41. simpatikus komunalis pravi:

    Borut vse,kar je drugo kot urša je boljše.Na denar ,za 100%višji davek od simiča so se ljubice furale po svetu,.

  42. Zhou Enlai pravi:

    Janša, jaz si tudi želim na Kitajsko!

  43. Zmay pravi:

    Vse je dovoljeno - o poštenosti uporabe sredstev pa odločajo ljudje.

  44. klavdij pravi:

    onesnažujete okolje pljuvate na karbit

  45. sovka pravi:

    Verbalna in neverbalna govorica nam ljubih politikov je iskrena, kar za njihove nasprotnike ne velja, vse kar govorijo je falsifikat dejanskega stanja

Komentiraj