Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Šibka izhodišča

23. junij 2008 ob 21:19 | Urh Maček |

Člani Zavoda 25. junij so na današnji novinarski konferenci povedali, da si bo prizadeval za sklic izredne seje državnega zbora o odprtih vprašanjih s Hrvaško. Nagovarjali bomo vse poslance, ne glede na politično pripadnost in ne glede na to, ali gre za opozicijskega ali koalicijskega poslanca v DZ, je napovedal direktor Zavoda 25. junij Marjan Podobnik.

Podobnik zaskrbljen zaradi slabih izhodišč slovenske pogajalske strani:

Joško Joras, ki je ponovno opozoril na zaplete z zapornico, ki je zamenjala cvetlična korita na njegovi evropski poti na levem bregu Dragonje. Zapornico je prisiljen uporabljati, vendar je smatra kot ovira na poti do njegovega doma. Joras o selektivnem delovanju zapornice, izčrpavanju in o nezreli politiki:

Govorili so še o odstranitvi broda pri Hotizi. Brod bo od sedaj naprej plaval na ploščadi pred turistično kmetijo Pri mlinu na Hotizi. Odstranitev broda naj bi po besedah Hotižanov potekala v koordinaciji obeh obmejnih policij. Predstavnik Civilne družbe Slovenije za pravično mejo s Hrvaško Danijel Starman o odstranitvi broda:

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. Horjulčan pravi:

    http://www.youtube.com/watch?v=LNMVMNmrqJE

  2. vinetu pravi:

    naj grejo že enkrat v p.m. vsi Jorasi in Podobniki in Jelinčiči in razni Starmani in njihovi pandani na hrvaški strani.
    banda zdraharska, pustite nas že enkrat na miru, da z užitkom popijemo eno pivo z našimi hrvaškimi frendi, brez da bi vas morali omenjat. MARŠ!

  3. Istrijan pravi:

    Joras

    “ki je ponovno opozoril na zaplete z zapornico, ki je zamenjala cvetlična korita na njegovi evropski poti na levem bregu Dragonje. Zapornico je prisiljen uporabljati, vendar je smatra kot ovira na poti do njegovega doma. Joras o selektivnem delovanju zapornice, izčrpavanju in o nezreli politiki……”

    Joras pojdi na dopust v GAZO. Pa vzami še cvetlična korita.

Komentiraj