Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Kdo se boji Njavra?

18. junij 2008 ob 23:19 | Urh Maček |

Predsednika SNS Zmaga Jelinčiča Plemenitega smo povprašali o dogodkih na dopoldanski seji Cviklove preiskovalne komisije, o Rudolfu Lebanu in zloglasni anonimki.

Pogovor z Jelinčičem:

Dogajanje na seji pred in po obstrukciji (slika POP TV):

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 40 x komentirano
  1. lucko pravi:

    Toraj nova koaliciska stranka je SNS…

    Zadnja Jelinciceva anonimka o Gaspariju… Se je spomnite? In kaj je Gaspari napovedal? A se morda ni zgodilo? Ampak Jelincic ga vseeno za JJa odstrelil… No sedaj ko pa je Patrija zavrela pa bo poizkusil resiti JJa in njegovo vojsko…

  2. opleteni jež pravi:

    Približno tako smo se kregali kot sedemletni mulci, ko smo se streljali okrog vogalov
    Ti si mrtu!
    Ne, jest sm te prej ustrelu kt ti mene!
    Ni res, sm te prehitu.
    Tih bod, sej si mrtu…
    Še pomnite, tovariši?

  3. 1tastar pravi:

    Cvilimožek(+k) hoče dokazati, da so Patrie nadaljevanje kupčij z orožjem po samoosvajanju. Pa takrat za Erjavca nihče niti slišal ni!

    (+k je zato, da ne bo kdo rekel, da žalim cvilečega zasliševalca.)

  4. simpatikus komunalis pravi:

    Rambo je spet na delu.En sam gobec ga je.Poln je grehov pa stalno leze v a…s tistim,ki so na oblasti.
    Eno viagrco naj vzame in gre domov k ženi.

  5. ribič pravi:

    lučko;
    sej anonimka o Gaspariju niti ni bila potrebna…Spomni se na Optimizem d.o.o.
    Slišali smo itak,da ima bajnih ponudb iz tujine na pretek ina da lahko zbira…In je res izbral,pisarnico pri SD Križaniču na EIPF..Očitno tista njegova genialn o 13 mesecih pruhodkov in 12 mesecih odhodkov pri Trišeju ni šla skozi..
    Kaj je napovedoval? Aja,da se gospodarstvo pregreva in da bo rast zdej zdej padla na 0.

    PS: ponavljam,Zmago je njega dni rešil Drnovška in ga izvolil za mandatarja.Takrat je bil menda pravi, nacionalni junak,skratka “naš”.On pač,kot dober politik ima svoje račune in se zastopi na vetrovnico.Trenutno močno vleče prroti Janši.

  6. 1tastar pravi:

    Janša bo zmagal!!!

  7. lucko pravi:

    @ribič:

    Jelnicnic meni nikoli ni bil nacijonalni junak. Njegova stranka prevec vlece na fasizm, tako da bi jo kar prepovedal, ker krsi ze z obstojem nekaj clenov ustave, nega pa dal pred sodisce za vse zlocine katerim se je z imuniteto izgonil…

    Govorim pa da se je izkazala Gasparijeva njegova trditev za resnicno in Jelinciceva anonimka za laz, tako da ne mesaj jabolk in hrusk…

  8. lucko pravi:

    Aja in ne ni napovedal to. Napovedal je dvig inflacije in padec gospodarske rasti, se morda to ni zgodilo? Spomin zlate ribice?

  9. mars pravi:

    a veste od kod jelinčiču anonimka? po moje kr od vlade.

  10. ribič pravi:

    lučko;
    kot morda veš,se je gospodarska rast v zadnjem četrtletju na začudenje MencingerGaspariMijeRepovž spet dvignila.

    glede inflacije: da se bo zvišala,bi znala napovedat tudi moja nona,če gre nafta iz 50 na 150 dolarjev.
    čudi me samo, kako da se je le-ta dvignila tudi v Luksemburgu (5%),ki je ena najbogatejših držav na svetu. Verjetno tam nimajo najslabših finančnikov.Ali pa v Belgiji… Malo realizma,ne nabijaštva,prosim.
    Kot vidiš,Banka Slovenije še ostaja,po 4 letih Janše pa tudi Slovenija. _Nihče ni namreč za večno in od Boga dan.

  11. Fonzi pravi:

    @mars - Jelinčiču je anonimko poslal Z.J.-P, znani zeliščar in baletnik, v prostem času pa sodelavec UDBE

  12. vinetu pravi:

    mater je grd ta pajac. iz dneva v dan bolj.

  13. medek pravi:

    SNS janševi pudlji.

  14. vinetu pravi:

    …in stalno uporablja izraze kot “svinarije”, “met jajca” in podobne, skratka tiste, ki jih potencialni volilec z IQ-jem pod 40 tako rad sliši.
    ne vem, če ta možakar verjame sam sebi, jaz bi se v njegovi koži najbrž sam sebi zagnusil.

  15. lucko pravi:

    Nora karikatura

    http://www.dnevnik.si/karikature

    19. 6. 2008

  16. lucko pravi:

    ribic amapk ti si se pa nekaj od ribic nalezel ane. Niti zapomnis se ne teme…

    No ampak ce ze moras:
    EU: 3%
    SLO: 6%

    Kje vidis dvig? No pa tudi vidimo, da je v 2 letih kredit slovenije nareasle za 7% BDPja in to je tudi prispevalo k rasti BDP. Bomo videli, koliko smo se dodatno zakreditirali leta 2007… Ce imam prave podake smo ze na 34%BDPja. Na zacetku mandata JJa je bilo le 14%BDPja.

  17. ribič pravi:

    lucko;
    kaj si hotel povedat? Vprašanje je bilo,kako da ima SLO (s po tvoje zanič vlado) inflacijo 6,3%, Luxemburg pa 5% (s top finančniki). Kolko je že javni dolg? Brezposelnost? Prekladajo evidence nemara? Kam je šlo na novo odobrenih 50.000 tujih delavnih viz?
    Zavajaj pionirčke..

    “Bomo videli” je za znana sintagma…”Boste videli”,ko se bomo osamosvojili,bomo jedli travo…
    “Boste videli” propad države,ker se je ljudstvo 2004tga “zmotilo” (Miheljak)

    “Boste videli” drugi Janše mandat.To gotovo…

  18. 007 pravi:

    ampak fantje, žep na hlačah ima pa globok. nič zastonj, ker nikol ne veš al boš pršu v parlament al ne. ampak za plemenitga se ni bat. vedno mu je in vedno mu bo ratal nategnt tolk folka, da ga izvoljo. slo folk je pa itak tolk prfuknjen, da si pusti prat možgane. po l.45 60 let, sedaj pa črni hordi z njihovimi lakaji vred (SNS). vsi tisti, ki ga voljo itak ne znajjo misl s svojo tumpasto ter kosmato glavo.

  19. Igor Đukanović pravi:

    Ribič, ne bodi nesramen. Spomenka Hribar je bila pripravljena za tvojo svobodo jesti tudi travo. Ni šlo za napoved, pač pa za preigravanje tudi najbolj možnega črnega scenarija. Toliko o hvaležnosti.

    V Banki Slovenije sta dva raziskovalca napovedala visoko inflacijo v primeru črnega scenarija, če narastejo cene nafte a finančni minister ne zajezi proračunske politike. No in? Je, kdo razmislil o tem črnem scenariju? Ne. Še njihov šef Gaspari je dodatno dobil brco v rit. Ker da ne bo lagal, da bi Slovenija pod kakršnimikoli pogoji lahko imela težave, saj jo vodi general Osvoboditelj.

  20. Igor Đukanović pravi:

    Vinetu, Jelinčič bo pravi as čez nekaj let. Takrat bo imel 5-7 letnega otroka in bo pravi frajer, ko si bo upal velikokrat na dan reči: rit, kakec, lulek, …

  21. ribič pravi:

    Đuka;
    zopet nekaj na pamet…Rezultati finančnega ministra so dobri,imamo presežek,ki smo ga pod Gasparijem samo sanjali…Zakaj levaki mislite,da se svet z vami začne in konča…To,kot vidiš,ni res.
    Gaspari bo (če bo imel jajčka) preveril svojo podporo jeseni.Pa da ga stehtamo(te)..

    O Spomenki Diklić pa ne bi…Včeraj je bila v studiu ob 17. Govorili so o JBTZ. Sogovorniki so bili jako relevantni : Spomenka,Bučar,Žerdin in Šetinc..In o čem je bil govor? JBTZ? Nope,uganil si, o strahotnih časih,ki vladajo med Janševo diktaturo..

  22. cro_hot pravi:

    NEANDRTALCI ali KLOVNI ???

  23. Mao pravi:

    Ljudstvo nima ničesar, če nima ljudske vojske, reakcionarji ste kot papirnati tigri!

  24. Fonzi pravi:

    Vprašanje: kaj je huje - 12 let na 50 let podlage ali 4 leta na 1000 let podlage?

  25. lucko pravi:

    @ribic:
    Ja kreditov imamo za 34% BDPja. To pa ni isto kot javni dovg… Javni dolg je nateg, ker so nasli pot okoli njega. Ce sestejes vse dobis to stevilko, ki se je od 2005 do 2006 povecala za 7%, za leto 2007 pa se nisem zasledil natancnega podatka priblizen pa je 34%. In to so podatki, ki jih racunajo iz vseh kreditov katerim drzava daje porostvo in jih iz proracuna tudi pokriva… Samo za primer, ob zacetku mandata te vlade je bila ce se ne motim 23%.

    Brezposlensost se je na papirju znizala, ker so bili ljudje prerazorejeni v druge eveidence(invalidi, trajno nezaposljivi…) ali pa zbrisani, v realnosti pa se tudi ta stvar ni znizala. Preveri podatke kaksne druge institucije, ki v zadnjih casih ni spremenila metodologije.

    Inflacija. Slovenija je rekorderka v EU, kakorkoli gledas in skusas prodajati.

    No ampak glede na to kdaj se je tvoj nick pojavil(nekaj dni nazaj ob brusuri SDS) pa tako ali tako vem, da si tukaj prisel reklamirat SDS…

  26. lucko pravi:

    @ribič:

    Kaj pa napaka, da smo glede Brusla glede na leta doslej v najboljsem primeru nevrtalni in ne da imamo 230% izplen? Ko to napako upostevas ugotovis, da je primanklaj glede na trenutni presezek 5x vecji(ne 63 presezka ampak 345 primanklaja).

  27. ribič pravi:

    lucko;
    ma klaro,mahinacije s papirji in evidencami…ni blo treba napisat,sem vedel vnaprej.Potrebe po delavcih v dnevnem časopisju so pa za zapolnitev praznega prostora…

    Normalno da je rekorderka,če te posiljuje sosed,ki je načrtno razjebal vso konkurenco s kruhom za 2.90 EUR,taistega pa prodaja v Zagrebu za 1.46 EUR.

    Še vedno me nisi razsvetlil,kako da je Luxemburg skočil iz 2.5% na 5%, kako da je cela EU šla iz 1.7 na 3.4 in Slovenija iz 3 na 6. Nakako povsod skok za 100%….

    Drgač,me zanima kako kej leva scena, zato čisto iz firbca dam kakšno nasprotno mnenje.Sej bi se čene pogavarjali sami levi,to pa je brezveze,knede?

  28. lucko pravi:

    Aja in kaj ima to skupnega z Njavrom? Se mene si prinsel okoli ribic… Tocno enako taktiko SDS skopaj z Jelincicem uporablja pri Patijah…

  29. lucko pravi:

    No pa me bos se enkrat pripravil, da se bom pogovarjal izven teme. Malo nazaj so Slovenske zeleznice zapufale vsakega slovenca za 300€. Se to vidi v primanklaju? NE! Kdo odplacuje kredite slovenskih zeleznic? Pa menda ne davkoplacevalci?

  30. Streecek pravi:

    Ok, ribič, pa kakšne bedarije ti trosiš? Od kdaj je Luksemburg ena najbogatejših držav sveta? Luksemburg je po BDP-ju na prebivalca celo za Hrvaško! Ter tudi ZA državami kot so Vietnam, Bangladeš, Kazahstan, Ukrajina…

    Druga stvar, Slovenija ima daleč najvišjo inflacijo v Evroconi, maja je bila na letni ravni 6,4%, povprečje evrocone je pa 3,7%, to je skoraj polovico manj. Tukaj se lepo vidi, da je ogromen del inlacije zaradi notranjih dejavnikov, za katere je posredno ali pa neposredno kriva ta vlada s svojo finančno politiko.

    Lol, Luksemburg ena najbogatejših držav… :D

  31. lucko pravi:

    Ah pa se to. Poglje podatke nezaposlenosti kaksne nevladne organizacije, ki cloveka vprasa ali je nazaposlen in ne preverja ali se ga da kam prestaviti… Tam bos videl, da se brezposelnost ni zmanjsala ampak se veca…

  32. ribič pravi:

    striček: kam si ti to gledal,smeško? Ciciban? Tovariš? Delavska enotnost?

    Luxemburg
    Površina: 2 586 km2
    Prebivalstvo: 459 500
    Glavno mesto: Luxemburg
    Denarna enota: 1 EUR = 100 centov
    Dan državnosti: 23. junij
    Datum vstopa v EU: 23. julij 1952
    BDP: 25.9 mrd. EUR (2005)
    BDP na prebivalca po kupni moči: 64.100 EUR (2005)
    Realna gospodarska rast: + 4,0% (2006, napoved)

  33. Streecek pravi:

    ok, vidim da sem zajebal s tistim na prebivalca, o navadni nominalni vrednosti sem govoril :P

  34. omirp pravi:

    kakšni klovni!!!A ta folk naj bi predstavljal voljo ljudstva?Ni čudno da se narodu vedno bolj jebe za vse!!!

  35. medek pravi:

    Odstotki(napovedi) za Plemenitega pudlja so kao okoli 10 %, to pa bo odstotek neumnih slovencev.
    Pokvarjenci, ki so sekvačkani v janševo matriko - beri “janševe” službe predstavljajo 17 %.

    JJ + PP (plemeniti pudelj, ne vem a se je do Blaira popasil) = 27 %

    Obogi Blatni dol, očitno se bom izselil v Afriko.

  36. medek pravi:

    PPP je lahko tudi Padalska Plemenita Pošta :), glede na bivšo službo in sedanje lezenje Janši v rit.

  37. vinetu pravi:

    Janšev pudeljček je dejansko vsak dan grši. Obraz pač izdaja karakter.

  38. konec pravi:

    omirp, osebki , ki samovoljno govorijo v imenu “ljudstva” - “naroda” so najbolj nevarni, ker so ali “mali zafrustrirani diktatorčki” ali pa osebe, ki imajo veliko težav.
    Že če politik, ki je bil vsaj izvoljen govori v imenu naroda (vsaj volivcev) je patetičen , čeprav je sprejemljivo, jezni posameznik, ki se samovoljno okliče za predstavnika je samo zelo patetičen.
    pa lp

  39. omirp pravi:

    @konec
    Samo vprašanje. A ti mene predpostavljaš, da sem se samovoljno oklical za predstavnika naroda?
    Se motiš.Nikjer nisem pisal o predstavnikih naroda, samo napisal sem misel, ko sem videl tisto kreganje, ki je prav smešno in bedno.

    P.S.
    Sej včasih sem malo več pisal komentarje pa se je vedno nekdo spotaknil ob njih, in jaz ob druge!!!Zato sem napisal komentar samo na dogodek in nič drugega ter se tudi ne spotikam ob mnjenja drugih.Zato upam da se nisi spotaknil ob mene, da bi se prepiral, ker se meni ne da.

    Pa lep dan tud tebi:)

  40. 007 pravi:

    Že Lombrozo je rekel. Po faci veš, kdo je baraba in pokvarjenec erste klase.

Komentiraj