Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Brez komentarja

17. junij 2008 ob 20:52 | Denis Sarkić |

V ljubljanskih Križankah se je minulo soboto odvila konvencija stranke Zares. Vest tam ni bila prisotna, ker so vse naše razpoložljive video-reporterske sile imele druge, morda celo bolj pomembne, obveznosti. Zato prispevka nismo naredili. Ampak, ker smo vedno v iskanju novih političnih besednih zakladov, smo našli nekaj posnetkov konvencije slovenskih “oranževcev” na Vimeu, ki jih brez komentarja objavljamo, da si sami ustvarite sliko, za kaj je na strankarski konvenciji pravzaprav šlo.

Konvencija stranke Zares - športni del:


Konvencija stranke Zares - nova politika from karta koen on Vimeo.

Konvencija stranke Zares - programski del:


Konvencija stranke Zares - nova politika from karta koen on Vimeo.

Denis Sarkić

P.S. Zgoraj podpisani sem v soboto nabavljal IKEA posteljo v avstrijskem Gradcu. Zdaj čakam še na svoj Dormeo!

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 12 x komentirano
  1. Revolucija pravi:

    IKEA podpira Golobiča.

  2. Dejan Zajec pravi:

    BREZ KOMENTARJEV smo rekl!

  3. opleteni jež pravi:

    eh, lahovnik, lahovnik, duhovit si kot kakšen sedemnajstletnik na svojem prvem nastopu “pokaži, kaj znaš” v spodnji podzabukovici.

  4. Igor Đukanović pravi:

    Meni je pa Lahovnikov dovtip bil izredno všeč. Po dvournem poslušanju predstavitev programa in podprogramov se mi je prav prilegla ta razvedritev za intermezzo.

  5. 1tastar pravi:

    Iz rdeče rumena, iz rumene zelena, iz zelene oranžna. Zdaj je pa že čas, da izginejo v Ukrajino!

  6. Igor Đukanović pravi:

    Počitnice ob Črnem morju bi se prav prilegle. Ti plačaš? Seveda se vsega dobrega človek v enem mesecu preobje, tako da jeseni pridem nazaj.

  7. Dejan Zajec pravi:

    Lepo, da je v vrhu toliko žensk.
    To je za podpornike kmetavzarskih strank nepredstavljivo!

  8. Igor Đukanović pravi:

    Dejan, vem, da je v naši stranki v vrhu premalo žensk, a je tistih nekaj enako sposobnih kot njihovi moški kolegi, ki zasedajo enako odgovorna mesta. V Sloveniji ni lahko zainteresirati ženske za politiko. Še posebej ne do te mere, da bi naštudirale politiko do te mere, da bi si upale prevzeti aktivno in vodilno vlogo.

  9. 1tastar pravi:

    Imajo pač slabe moške učitelje!

  10. Ernest B. Kulauzović pravi:

    Politika je pač kup različnih mnenj in iskanja konsenza med potrebno in ponudbo. Zanimivo pa je to da v politiki ni “popraševanja” (državljani so tihi, niso aktivni) oz. so na koncu spet stranke vladajoče koalicije in stranke opozicije, ki govorijo kaj je prov in dobro za državljane. Oranžna, rdeča ali črna pa ni pomembno. Gre za sprejemljivo in nesprejemljivo politiko. Politiko, katero zastopa mr. JJ pa ni sprejemljiva. Dejstev je več in tudi slabih ministrov v omenjeni vladi. Je pa treba razumeti, da so nekateri ministri v JJ vladi bili za pohvaliti, ampak niso dobili dovolj prostora, pa so morali ali odstopiti, ali pa so odstopili :-))

    Me bolj zanima, kaj se bo zgodilo z dr. Dimitrij Rupelom in Virantom. Čeprav sem nekoliko skeptip glede na delo vlade, ta dva pa sta pustila pečat “pozitivno”. No, res je da ga ne dr. Dimitrij malo zaj.. apmak tudi najboljšem se zgodi…

    Vprašenje žensk. Hmmm…. rajše bi videl, da je več aktivnih žensk, pa jih ni. Na silo gnati eno žensko samo zaradi kvote je pač narobe zastavljena politika. Naj kandidira tisti, ki ima jajca za to. Tudi ženske sodijo v isto skupino pogumnežev.

  11. Rok pravi:

    Igor, tvoje mnenje o ženskah je pa kar kruto. Da si ne upajo, praviš? Meni se pa ženske po naravi ne zdijo tako bojazljive. V tvoji stranki mora obstajati kak drug razlog, da bežijo od vodilnih vlog.

    Drugače pa je scena z balončki zelo duhovita in izvirna, čeprav so bili baloni na shodu SD-ja pri nas v Kranju večji. Najpomembneje je, da se noben ni razpočil.

  12. Igor Đukanović pravi:

    Rok poznaš tisti stari vic o Rusu, ki se je Bosancu hvalil, da je pri njih vse večje (boljšoje)? Lubenice so boljšoje, avti boljšoji… Dokler se Bosanec ni domislil in mu pokazal stenico (eta bolha…). ;-)

Komentiraj