Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Tretji program živi

16. junij 2008 ob 17:50 | Urh Maček |

Slovesna obeležitev začetka oddajanja posebnega nacionalnega programa, ki je namenjen parlamentarnim vsebinam DZ in njegovih delovnih teles.

Napetost pred javljanjem v živo, nekaj spodbudnih besed generalnega direktorja RTV Slovenija Antona Guzeja in še direktorja Televizije Slovenija Jožeta Možine:

Podpis operativnega dogovora o pravilih in načinih snemanja prenosa sej med generalnim sekretarjem DZ Lovrom Lončarjem in Guzejem, ter prerez traku v montaži tretjega programa:

Urednica tretjega programa TVS Ljerka Bizilj, najboljših pet minut parlamenta v preteklem tednu in odgovor na vprašanje glede oglaševanja na tretjem programu:

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. 1tastar pravi:

    Zdaj so nas pa ob OBLJUBLJENI ZNIŽANI naročnini na smrt osrečili. Bom kar satelitsko odklopil in kabelsko odpovedal, saj bom noč in dan gledal samo naše preljube poslance in poslušal njihove angelske glasove.

  2. cene pravi:

    ljerka bizilj… ne me basat. Res obožujem novinarje, ki so vstopili v politiko, spušili in vztrajali v naftalinu do naslednje možnosti. Not!

  3. Carlos Contreras pravi:

    Velika radost me je obšla! Toda čemu, preljubi, se je parlamentarno kvasanje danes še vedno prenašalo tudi na drugem programu?

  4. Arh pravi:

    Ah, dajte no, saj je uspel referendum za Grimsovo tv (gtv) prav zaradi tega. Ne se sedaj sprenevedat. Sedaj boste lahko gledal Grimsa 24 ur na dan - LOFL ;))))

  5. AzzQim pravi:

    Samo še do 21. septembra :P

Komentiraj