Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Kako je to mogoče???

5. junij 2008 ob 20:31 | Denis Sarkić |

Minister za finance Andrej Bajuk je ob podpisovanju kolektivne pogodbe za javni sektor za Vest komentiral tajkune in njihove grehe v vseh pogledih, tudi v povezavi z napako v Nuklearni elektrarni Krško.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. Rok pravi:

    @Denis

    Naslov “Kako je to mogoče???” in kasneje “Minister za finance … komentiral tajkune in njihove grehe v vseh pogledih, tudi v povezavi z napako v Nuklearni elektrarni Krško.”

    Ce bi bil to komentar k zgornjemu video prispevku, nekega osnovnosolca, ki bi se rad sel rumeni tisk bi se razumel, tako pa …

    Vcasih sem z veseljem prebiral vaso stran; ob prispevkih tega kova pa zal dobim vtis kot da sem na web strani slovenskih novic, ali politicne izdaje lady

  2. Denis Sarkić pravi:

    Rok, ni vsak dan na Vesti za Pulitzerja…

  3. Rok pravi:

    :) dobra.

    Skoda samo, da me namesto prispevka bolj navdusi, nasmeje, avtorjev komentar. Sem pa preprican, da se lahko tudi za to dobi kaksna nagrada, ceravno ne bo Pulizer ;)

  4. medek pravi:

    GSO nukleusi: http://www.zares.si/koalicija-povozila-zakon-o-zacasni-prepovedi-pridelave-gensko-spremenjenih-rastlin/

  5. medek pravi:

    http://www.alternet.org/workplace/86681/

  6. Samuel pravi:

    Dr. Andrej Bajuk je povedal, da tajkuni nimajo nobene povezave z okvaro JEK, ampak je sedaj važno, da se okvara popravi.
    Nadaljeval pa je s tem, da so tajkuni v Sloveniji krivi za pretrese in sicer, z izjavo, kako je mogoče, da nekdo, ki je imel pred leti povrečno plačo, sedaj obvladuje podjetje z več milijonsko vrednostjo. Tako nekako.
    Komentatorji na tej VEST-ovi strani pa gredo v drugo smer, ki nimajo nobene povezave s komentarjem dr. Bajuka. Čudno ?

    Seveda se z mnenjem dr. Bajuka popolnoma strinjam. Sam sem mnenja, da za vsemi temi tajkuni stoji Kučanov nacionalni interes, ki je tem gospodom omogočil bajno bogastvo. Prej težki komunisti “za delavce”, sedaj težki kapitalisti za svoj žep in oblast.

  7. B.G. pravi:

    Upam, da nam bo tudi pojasnil, kako lahko nekdo, ki je imel prej povprečno plečo in povprečen standard, ima sedaj na istem delovnem mestu povprečni osebni dohodeh in podpovprečni standard.
    Čarovnija!!!!!!! Ali pa je za vsem tem Kučanov nacionalni interes.

    Kakšen komentar Marka Tuša in njegovih zaposlenih ne bi bil odveč. Najbogatejši Slovenec in zaposleni s 300 eur plače, ki ne poznajo besede nadura, pa čeprav delajo cel dan. In to zakonito.
    Kdo je tajkun, Bajuk, Kučan ali Tuš. Tisti, ki to dela, tisti, ki to dovoli ali tisti, ki se ga obdolži.

    Oprostite, imam prebavne težave……….
    Sam sem mnenja, da za vsem tem stoji Kučanov nacionalni interes, ki je tem gospodom omogočil bajno bogastvo, zaradi katerih me zvija in črviči po želodcu.

    Ali pa je to zavist. Ja, najbrž bo to.

    Kaj pa morala???????????????????????

Komentiraj