Tuesday 24. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

ŠOUM kmalu na cesti?

4. junij 2008 ob 22:23 | Vesna Lovrec |

Dolgoletni spor med Univerzo v Mariboru in Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru dobiva nove razsežnosti. Kot smo že poročali, je UM enostransko odstopila od sporazuma o izvajanju obštudijskih športnih dejavnosti v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja. Nedavno pa je enostransko odpovedala tudi pogodbo o najemu prostorov za izvajanje obštudijskih dejavnosti, za prostore, kjer se nahajata Štuk in sedež ŠOUM.

O zadnjih dogodkih v zvezi s tem Andrej Krček, predsednik ŠOUM:

Za drugo plat zgodbe smo kontaktirali tudi UM, a je bil danes glavni tajnik UM, dr. Boštjan Brumen, odsoten. Tako bo na vprašanje, kaj točno pomeni višja sila, zaradi katere je UM enostransko odstopila od najemne pogodbe, za Vest odgovoril jutri.

Vesna Lovrec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 8 x komentirano
  1. zderi pravi:

    Nič novega, seveda gre UM v nos ker se ŠOUM obnaša kot bubreg u loju - na eni strani bi vse bilo naše, na drugi se mastno služi in krade, torej ni čudno, da si tako elo prizadevajo za ohranitev t. i. obštudijskih dejavnosti pod krinko mastnega polnenja žepov. (recimo neobdavčena prodaja pijač v omenjenem lokalu ipd.)

  2. JB pravi:

    V mb so konstantno pizdarije. Mi v lj smo vse poštimali z univerzo na bolj ali manj miren način se pravi s konsenzom v mb pa vedno pizdarije. To je neverjetno - počasi dobivam občutek, da so štajerci res en zagulen narod, ki mora z glavo v zid.

  3. Sirota Jerica pravi:

    Oooo…kje bodo pa odslej Kingstoni koncertirali???? Pha, kvazi kulturne prireditve za tipe. Sicer pa je Štuk vedno bolj shajališče tipa ljudi, ki med tednom preprodajajo avtoradie, za vikend pa težijo z nožmi…en pajzl manj…
    Študentski prostor za udejstvovanje, ma ja…folk lahko pije tudi drugje…pa še ceneje…
    ŠOUM GO HOME!

  4. studentt pravi:

    Bravo UM !

  5. mars pravi:

    končno se je nekdo odločil narediti red, ki ga očitno v ŠOUM niso vajeni. konec bogatenja nekaterih.

  6. dfgdf pravi:

    ja ja le bluzte tak van je prav še komisijo za korupcijo bi ji notri posla. Tam so služili z UŠC jem zdaj pa je vsaj zastonj. Bravo UM

  7. dfgdf pravi:

    Nevem zakaj, ne preverijo malo direktorja in ostale večne Študente na Šoumu. Ke je bija poptv in ostali ko so bile volitve, to je bilo svinjarija ko so svoje glasovnice devali notri

  8. pravica pravi:

    Se strinjam to je en članek, ki govori drugo stran:

    Jernej Repinšek in Boštjan Šalej oropala študente !

    Od ŠOUM pokasirala nekaj tisoč €

    Zavedel, namočil, izkoristil, zlorabil položaj in umazal obraz vseh študentov Fakultete za logisitko, svoje volivce, svojega dekana in čast družine s tem ko se je včeraj prodal ŠOUM-u za nekaj tisoč eurov.

    Dobesedno je namočil vso sokandidate ki so nastopali kot studentski predstavniki, studentska javnost v Mariboru je ogorčena in šokirana.

    več na:

    http://www.pravna.net/phpBB2/viewtopic.php?p=58679#58679

Komentiraj