Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Ne vpliva na medije!

29. maj 2008 ob 20:55 | Denis Sarkić |

Prvak SD Borut Pahor je po koncu slavnostne akademije ob 15. obletnici stranke komentiral zadnje dogajanje na Delu ob najavi odstavitve odgovornega urednika Janeza Markeša, povezanosti s predsednikom uprave Pivovarne Laško Boškom Šrotom in zapornici na evropski poti do Joška Jorasa ter govoricah, da naj bi Franci Perčič prevzel vodenje strankinega volilnega štaba.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 25 x komentirano
  1. Diesel pravi:

    Bravo. Upam, da Borutu Pahorju uspe in da bo nov premier!

    Petra T.D.

  2. muca pravi:

    Njegov odgovor je dovolj zvit za novinarje, ki ne znajo postavljati vprašanj. Seveda on osebno ne vpliva na medije, to delajo njegovi ljudje.
    Če pa mu po nesreči postati preimer, ne bo vladar, ampak lutka ex-LDSovcev.

  3. AzzQim pravi:

    Končno nekdo z višjo stopnjo kulture dialoga.

  4. Markeš pravi:

    Palček iz Murgelj in Golobček vračata udarec Šrotu. Bogi Pahor….
    Naključen prispevek Golobičevega Vesta…

  5. zasavka pravi:

    Prav zabavno: Pahorja so mojstri spraševalci vprašali, če se je ASK, ali kdo drug, ki je blizu Šrotu, pogovarjal z njim, ne pa tudi, ali se je z laščani o pravi usmerjenosti Dela pogovarjal kdo, ki je blizu Pahorja… le kdo bi to bil? Halo???

  6. zderi pravi:

    Pahor vsakič ko ofna usta dokaže, da je le malo neuno trobezalo, ki zjutraj spet ni pozabil pojesti 7 beljakov in scepati tri redbule. Uboga država ki bo imela takega prvega ministra. Morda bo za začetek preprečil enedžerski prevzem Perutnine Ptuj, ker bo to njegov NACIONALNI INTERES??

  7. Denis Sarkić pravi:

    @muca in zasavka, na koga pa ciljata okrog Pahorja???

    @Markeš, ažuren, ne naključen!!!

  8. JB pravi:

    @denis pa sej vemo kdo so pisali AVP za SD na Mencingerjevem inštitutu

  9. Denis Sarkić pravi:

    JB, imena, imena, imena, ne pa skrivalnice. A ti so potem tisti, ki vplivajo na medije?

  10. JB pravi:

    @denis - ne oni še ne vplivajo, bodo pa, ko bodo, če bodo prišli na oblast

  11. Rok pravi:

    Ko bo v Delu sistematično objavljenih kar nekaj člankov, naperjenih proti pahorju in njegovi stranki, bom ugotovil, da levica prek šrota ne vpliva na ta časnik. (Kar bo sicer težko, ker ga ne berem. Mi bodo mogoče strici povedali …)

    Denis, v slovenski partijski socialdemokraciji niso važni posamezniki, važna je skupna ideja. Pahorja izpostavljajo zgolj kot abstraktno, simbolno figuro. Mogoče pa šrot sam ve, kaj je treba pisati v njihovo korist, in koga je treba sesuvati? Ali pa se kaj zmenijo na golfu ali na tenisu? Ti bi pa rad npr. takle podatek: ta in ta (imenoma) za SD vpliva na medije, ker je tedaj in tedaj grozil uredništvu, da bo šlo kolektivno na goli otok?

    Naivno, res, misliti, da bi imel pahor nalogo telefonariti urednikom, kot naj bi to počel rop v imenu liberalne sredine, ali kam že sodita lds in zares.

  12. janez pravi:

    Uboga država kjer pišejo programe Rop in Gaspari

  13. konec pravi:

    Komunisti pač, sprenevedanje in laganje, laganje in sprenevedanje.
    Na bruhanje.

  14. 1tastar pravi:

    Mu čisto verjamem. Če bi bil jaz medij, NAME sigurno ne bi mogel vplivati!

  15. konec pravi:

    Pahor in komunisti ne bodo imeli težav z novinarji, ker je velikanska večina slovenskih novinarjev komunističnik nostalgikov tako ali drugače in bodo delali za levico , ker bodo prepričani, da je tako prav, ker so itak opredeljeni za levico in tako vzgojeni.
    Tako , da res ne bo več težav med novinarji, mediji in novo “rdečo” vlado - o tem Pahor ima čisto prav.

  16. vinetu pravi:

    raje pahorja kot primitivca janeza.

  17. Nadek pravi:

    Kakorkoli, Pahor je izpet. Zmrazi me, ko pomislim, da bi bil premier, potem bi pa vsaj 4 leta vsak dan poslušal o njegovih beljakih pa red bullu in podobne neumnosti… Mislim, da je včeraj Alojz Sok (NSi) dobro povedal, kako groteskno Pahor in njegovi delajo program… Famozni program… Pa vsak dan isto. Medijev pa itak ne spremljam več, ker je povsod samo še Pahor in SD…

    Včasih si že zaradi ljubega miru želim, da bi Pahor zmagal, ker bi kar naenkrat v Sloveniji postalo vse lepo in mirno, vse normalno in razvojno, vsi bi bili lepi, v časopisih bi bili vladi naklonjeni članki, na TV prispevki,… Indija Koromandija!

  18. Nadek pravi:

    Pahorja pri vhodu v diskoteko vprašajo za osebno. “Pa saj veste, kdo sem jaz! Sem vendar Borut Pahor.” A redar le terja osebni dokument, in ker ga Pahor nima, mu reče: “Vsaka od znanih osebnosti, ki so prišle k meni, je morala pokazati neko znanje in z njim dokazati, da je prava oseba. Zahovič je na primer pol ure žongliral pred vrati. Kaj pa lahko vi pokažete?” Pahor pomisli in reče: “Veste, jaz pa v bistvu nič ne znam.” Redar se nasmehne: “Potem pa kar naprej, gospod Pahor.”

    Vir: Mladina, 30. 5. 2008, Rolanje po sceni

  19. 1tastar pravi:

    Pahorja za premiera! Se boste vsaj enkrat do onemoglosti nažrli levičarskih neumnosti.

    Pri naslednjih volitvah potem pričakujem 99% uspeh desnice.

  20. 1tamlad pravi:

    Pričakuješ 99% uspeh desnice? Lepo. Si potem tudi že razmilsil, kje v Sloveniji so najboljše lokacije za koncentracijska taborišča? Saj veš, desnica mora nekje namestiti homoseksualce, cigane, levičarje, intelektualce in druge nebodijihtreba, za katere v urejeni moderni krasni novi Sloveniji pač ni prostora. Izkoreninimo levičarsko neumnost!

  21. martello pravi:

    no sej levica mora namestit pa katolike ter izobražence (kdor pride s fdvja pač ni izobraženec)

  22. konec pravi:

    1tamlad , o tem kar govoriš so delali NACIONAL-SOCIALISTI.
    Ne mešaj pojmov, tudi ta najbolj enostavnih -razen če ne študiraš na FDV (v tem primeru pa ni pomoči).

  23. 1tamlad pravi:

    konec, ne vem, zakaj pa potem ti ves čas omenjaš povojne poboje in zmerjaš s komunajzarji. Očitno tudi tebi niso jasne razlike med najbolj enostavnimi pojmi kot so komunisti ali pa social-demokrati. In kdor si želi 99% zmago, si pač odkrito želi totalitarizma.

  24. konec pravi:

    1tamlad, kdaj sem omenjal povojne poboje, če sem jih sem samo povedal, da so politično motivirani in da so dokaz , da komunizem (internacional-socializem) ter nacizem (naciona-socializem) imata veliko več skupnega kot jih njihovi “zagovorniki” hočejo predstaviti.
    Komunjazer je politik, ki se dela social-demokrat (evropskega modela), čeprav je predvsem socialist in zelo malo demokrat (v glavnem samo za intervjuje in za javnost), predvsem pa sploh le ločuje komunizma od socializma.

  25. konec pravi:

    1tamlad, pa še to, in upam, da se ne boš užalil. Ampak tako mišljenje kot ga imaš ti dokazujejo, da je demokracija nekaj zelo novega v marsikaterem krogu in da kdor je rasel in bil vzgojen v “komunističnem” kulturnem okolju, težko razume kaj sploh “demokracija” je in kaj pomeni spoštovati in upoštevati različna mišljenja.
    Dejstvo pa je prav v tem, da kdor zagovarja fašizem, nacizem se moti na isti način kot tisti, ki hoče pokazati koliko dobrega je naredil komunizem.
    Ne nacisti, ne komunisti in ne fašisti niso pristaši in zagovorniki demokracije, čeprav ste indoktrinirani intelektualci skušali prikazati komunizem in partijce kot nekaj “pozitivnega”.

Komentiraj