Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Darko sporoča Gregi

20. maj 2008 ob 14:44 | Denis Sarkić |

Božidar Darko Njavro na Radgonskem sejmu
Darko Njavro med fotografiranjem na sejmu v Gornji Radgoni Foto: DENIS SARKIĆ/VEST

Darko Njavro je v sporočilu za javnost zapisal, da se je urednik Mladine Grega Repovž v petkovih Odmevih na TV Slovenija zlagal “o tem, kje sem bil in zakaj sem lahko oz. kje ne smem biti”. Njavro je še poudaril, da Repovž še vedno ne ve, “kje sem zaposlen in kaj delam”. Repovž je namreč dejal, da je Njavro zaposlen na Slovenskih železnicah.

Sporočilo za javnost:

Pozdravljeni,

prijatelji so me opozorili na petkovo oddajo odmevi na nacionalini TV v kateri se je urednik nizkonakladnega lažnivega tednika obregnil vame.

To, da kot urednik tednika, ki me je v desetih letih omenjal vseskozi in o meni trosil neresnice še vedno ne ve, kje sem zaposlen in kaj delam me niti ne čudi. Njegovi novinarji pač ne znajo poklicati ali drugače preveriti informacije temveč napišejo tisto laž, ki jim takrat ustreza. Tako so se norčevali iz moje izobrazbe, kjer so navajali poklice, ki jih nisem opravljal niti se za njih šolal vedno znova navajajo, da sem zaposlen na SŽ in odgovoren za varnost in nekaj podobnega, kar tudi ni res.

Tako se je v petek širši javnosti zlagal tudi Gregor Repovž, ko je razpredal o tem kje sem bil in zakaj sem lahko oz. kje ne smem biti. Ker meni niso starši “uredili” službe ali mi dali 200 000 jurjev eur, da bi si kupil kje kakšen delež v podjetju, si moram plačo zaslužiti. Delam namreč v komerciali hčerinske družbe SŽ, ki zaposluje slabih 800 ljudi. Ukvarjamo se s storitvami (čiščenje prostorov, zaključna dela v gradbeništvu, mehanične storitve, urejanje okolja, čiščenje vlakov, varovanje, upravljanje parkirišč v LJ, CE in MB) ter izdelavo euro palet, imamo svoj rastlinjak, izdelujemo obešalnike, imamo lastno proizvodnjo sveč in smo distributor vode DANA. Da bi na trgu prodal storitev ali izdelek je potrebno veliko komunikacije z ljudmi. Tako sem komuniciral z mnogimi direktorji, namestniki, pomočniki, komercialisti in referenti.

Tako so komentarji Jelka Kacina (da naj bi obiskoval direktorje in jim grozil) ali Gregorja Repovža eno čisto navadno mlatenje slame in brezvezno nakladanje. Očitno le to ti gospodje znajo ali pa so jim tako naročili. Kar govori Jelko kacin je njegov problem, če me pač ne mara, saj tudi jaz njega ne. Gregor Repovž pa bi kot urednik in “kao” novinar lahko bil vsaj nekoliko pripravljen, ne pa da zopet laže in blebeta ljudem prek ekranov.

z vljudnimi pozdravi

Darko Njavro

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 12 x komentirano
  1. Ivan_Macek_Matija pravi:

    Haha !
    ” Ukvarjamo se s storitvami (čiščenje prostorov, zaključna dela v gradbeništvu, mehanične storitve, urejanje okolja, čiščenje vlakov, varovanje, upravljanje parkirišč v LJ, CE in MB) ter izdelavo euro palet, imamo svoj rastlinjak, izdelujemo obešalnike, imamo lastno proizvodnjo sveč in smo distributor vode DANA ”

    Skratka “ŠARAM - HARAM d.o.o.”

  2. herman pravi:

    Tale Repovž pa res nima pojma! Njavro je prebutast za ajznponarja.

  3. Igor Đukanović pravi:

    Saj je sam povedal, da se ukvarja z varovanjem, “zaključnimi deli” oziroma z “čiščenjem”. Po koncu obiska je “okolje urejeno”. ;-)

  4. Ta pravi pravi:

    Ja tale Njavro je pa res en kerlc. Zna vse kar znajo veliki. Očitno mu komerciala gre dobro od rok, saj baje denar kar hitro “izterja” od direktorjev. Brez Kacina pa tudi ne more. Očitno mu Kacin še vedno stoki na kakem žulju.

  5. Carlos Contreras pravi:

    Intelektualec Njavro. To! Mogoče bi ga angažirali za predavatelja na kateri od privatnih fakultet ali univerz?

  6. Janez pravi:

    Njavro ima vsaj višjo končano. Repovž je pa gimnazijski matirantek.

  7. Janez pravi:

    Njavro ima vsaj višjo končano. Repovž je pa gimnazijski maturantek.

  8. Fonzi pravi:

    Njavro je kot vodja varnosti v invalidskem podjetju SŽ kamor ga je spravil kompanjon Berdajs, obiskal Žigo Debeljaka, direktorja Merkatorja in še nekaj drugih direktorjev.

    Če bi navaden državljan poskušal obiskati direktorja Merkatorja, bi se mu godilo podobno kot Marjanu iz Butnskale, ko je hotel obiskati Cipcija v Državni založbi - vratar bi ga namahal kot kozla.

    No ja, vodja varnosti v invalidskem podjetju je že taka funkcija, da ti odpira vsa vrata… če se pišeš Njavro…

  9. 007 pravi:

    Baje je bil tud pr Koreliču v Luki Koper

  10. medek pravi:

    Take dejavnosti, kot jih ima v Italiji mafija.

  11. konec pravi:

    repovžu so obljubili dobro delo , če se bo politično izkazal in če bo delal umazane posle levice ter seveda lažnjivo propagando, kot so ga leta učili, čeprav niti tega se ni naučil.

  12. Dentitox pravi:

    Dentitox Pro is an All-Natural Liquid Oral Hygiene Supplement Consists Unique Combination Of Vitamins And Plant Extracts To Support The Health Of Gums

Komentiraj