Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Informirana Primorska

13. maj 2008 ob 19:22 | Črt Butul |

Bruno Korelič (bivši direktor Luke Koper), Luka Juri (Podpredsednik SD Koper) in Sebastjan Kokl (Direktor in prvi član Uprave Študentske organizacije Univerze na Primorskem), so lastniki novoustanovljenega spletnega medija Primorska.info. Spletno stran so danes uradno tudi otvorili, v.d. urednika pa je Jernej Brvar. Medij bo deloval na območju Severne in Južne Primorske ter na območju Furlanije - Julijske krajine.

Zabeležili smo občutke vseh treh lastnikov medija, ki so se med novinarsko konferenco pridno skrivali nekje v bližini in se le-te niso udeležili.

Črt Butul

P.S.: Lastnik Primorska.info, ki ni član SD Koper je Bruno Korelič, je pa nastopil kot nosilec liste SD na volitvah za Občinski svet MO Koper.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 18 x komentirano
  1. janez pravi:

    Tipično komunajzarsko pluvanje po slovenskih domoljubih.Mislim da bo mali Jurij moral še kar nekaj žgancev pojest da bo odrastel. www.ssn.si

  2. konec pravi:

    Sranje.
    Levica pa nadaljuje prodiranje in totalno obvladovanje medije.

  3. konec pravi:

    Sranje.
    Levica pa nadaljuje prodiranje in totalno obvladovanje medijev.
    Leto volitev in tajkuni bodo darovali precej denarja , da se mediji opredelijo “nestrankarsko” za kontinuiteto s komunizmom.
    Sranje

  4. aka pravi:

    Ne razumem zakaj tako avtor prispevka kot komentatorji že vnaprej negativno pišete o novem spletnem mediju na Primorskem. Konec koncev imajo v demokratični in kapitalistični Sloveniji vsi mediji svoje lastnike in botre. Pomembna je vendar vsebina, ki jo bodo tam objavljali novinarji …

  5. janez pravi:

    aka - pa si prečitaj kako so popljuvali udeležence shoda pri Jorasuže v prvi številki

  6. Črt Butul pravi:

    @aka:
    Ne razumem. V kateri minuti posnetka sem negativno pristopil ali se o čem zlagal?

  7. konec pravi:

    @aka, “Konec koncev imajo v demokratični in kapitalistični Sloveniji vsi mediji svoje lastnike in botre. Pomembna je vendar vsebina, ki jo bodo tam objavljali novinarji …”
    Komunisti, ki čez noč postanejo kapitalisti niso verodostojni in se delajo demokrati (tudi če nimajo pojma o demokraciji) , ker jim gre le kontinuiteto oblasti.

  8. ATOS pravi:

    Tipična desničarska nestrpnost in vnaprejšnja diskvalifikacija! Ne da bi vsaj nekaj dni/tednov počakali na vsebino novega splet. medija. Luka Juri pa je res tipični “stari komunist” in “ortodoksni” predstavnik ti. kontinuitete. Sicer pa so bili mnogi novodobni kapitalisti/tajkuni goreči komunisti, ki so maksimalno izkoristili možnosti prejšnjega sistema. V tranziciji, v kapitalističnem sistemu pa so začeli “oboževati” in spretno hrčkati kapital, tudi z krepko pomočjo vsake aktualne oblasti!!!

  9. konec pravi:

    ATOS, vprašaj se kaj rabi nov medij nekaj mesecev pred volitvami? Strankarsko poročanje in zavajanje .
    Razumem, da si lahko naiven ampak upam res ne butast, če verjameš, da je to nepolitično in nesebično in nestrankarsko.

  10. konec pravi:

    Prijatelj me je vprašal : Ali ni komunistom na Primorskem dovolj obala.net, Primorske Novice, Primorski dnevnik itd. potrebujejo tudi Primorska .info, da obdržijo Primorsko bolj rdečo kot je že?

  11. Dejstvo pravi:

    Dejstvo je, da so Primorske novice bastion komunizma na Obali in da je Luka Juri lastnoročno zavil vrat princesi Anastaziji Romanovi.

  12. oralec pravi:

    in dejstvo je, da sem sam s Primorske in da sem s ponosom rdeč.
    dejstvo je tudi, da prej nisem bil rdeč, postal sem šele v obdobju Janševih primitivcev.

  13. Carlos Contreras pravi:

    Ja, tisti portal obala.net, ki prikazuje slike polgolih deklin, kvari pobožno katoliško mladino, povzroča mokre sanje pri mladostnikih in jih oddaljuje od svete vere in krščanskih korenin njihovih staršev in karantanskih prednikov.

  14. ATOS pravi:

    konec - zavzel sem se le za strpnost in za ocenjevanje vsebine, torej proti apriorističnim diskvalifikacijam. Tudi tvojim: NAIVEN - BUTAST !! Imam pa nekaj prijaznih vprašanj za tebe in tvoje somišljenike. Ali je Primorski dnevnik še “rdeč” po brutalnem kadrovskem cunamiju na vrhu uredništva (avtorji - Popovič in njegovi “instrumenti”)? Ali je Popovičev Koper še “rdeč”? Kaj pa rojstvo Slovenskega tednika - nekaj mesecev pred volitvami - razkošno finančno podprtega od para/državnih firm (oglasi!!!), ki jih v celoti obvladuje večinski desni del vladne koalicije???
    Prizanesel ti bo z številnimi - podobnimi - vprašanji, ki niso niti naivna, niti butasta! Lahko pa še naprej uživaš v svetu tvojega enoumja! LP

  15. konec pravi:

    ATOS, se strinjam s tabo, lahko sem nekoliko slabo povedal.
    Na srečo, da je Popovič, ki ni gotovo levičar ampak tudi ne evropski konservativec, čeprav se tega uči in zato uspeva. Govoril sem o medijih in kulturnemu javnemu mnenju, ki se še totalno v rokah levičarjev, kar pa v demokraciji ni dovolj za popolni politični prevzem oblasti - gotovo pa pomaga in to tudi precej, ker denar in ideologija imata svojo težo.

  16. konec pravi:

    ATOS, pa še to, oprosti, če sem napisal butast ampak sem na hitro prebral tvoj post in sem bil prepričan, da si nekdo drug, levičar , ki ima predsodke in nestpnost do vsega kar ni levičarskega in to apriorno.

  17. doajen pravi:

    slutiti daje da gre za strankarski projektil pod krinko novinarske objektivnosti. Sicer pa bo čas pokazal, kdo, kaj, kako…

  18. Avrelija pravi:

    Spoštovani!

    Se zahvaljujem za povratno informacijo, v nadalje pa mi je prosim ne pošiljajte več, ker nimam namena nikomur odgovarjati. Menim namreč, da je letošnja predvolilna bitka že preveč umazana in sovražno nastrojena. Kar je pa seveda huda napaka, da se podpihuje sovraštvo med ljudmi, ki se sploh ne poznajo. To pa ne vodi v PRAVO SMER.
    Se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam

Komentiraj