Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Tehnične težave

10. maj 2008 ob 1:39 | Urh Maček |

Odbor za lokalno samoupravo in regionalni razvoj je razpravljal o pokrajinskem referendumu, ki naj bi bil 22. junija. Po seji odbora je vodja poslanske skupine SDS Jože Tanko komentiral razplet seje. Tanko je dejal , “da je na seji prišlo do tehničnih težav v pripravi seje s strani služb. Dejansko bi na tej seji lahko razpravljali samo o mnenju delovnega telesa k zahtevi za razpis referenduma. To mnenje smo dejansko obravnavali in o tem je delovno telo tudi glasovalo. Glasovanje o mnenju je bilo neodločeno, kar pomeni da mnenje ni bilo sprejeto.” Kasneje, proti koncu tiskovne konference pa je pojasnil, da mnenje, ki ga je oblikovalo delovno telo, je sestavni del postopka za odločanje na seji Državnega zbora, to se pravi ta točka, ta zahteva izpolnjuje vse pogoje za odločanje o tem, da se referendum razpiše …

O tehničnih težavah pri glasovanju:

Novinarska konferenca prvi del:

Drugi del:

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 20 x komentirano
  1. Carlos Contreras pravi:

    Po dolgem času spet med nami: genialni, neprekosljivi Analitik Stanko! Beep beep!

  2. simpatikus komunalis pravi:

    Ma ko grims isstttttttttttti.pa ne morš verjet,da je lahko kdo tako kšajt ko tale

  3. zgago pravi:

    Spet dva, ki ne znata poslušat! Pa Tanko zelo enostavno razloži POTEK seje. In tudi na vprašanja JASNO odgovori. Vidva fanta pa krtizirata kar na povprek in ne vsebinsko. Sta plačana za to, ali pa vama sive celice prehitro odmirajo?

  4. Carlos Contreras pravi:

    Tanko enostavno razloži vse. V tem se tudi skriva problem. Obnova na ravni osnovnošolskega spisa.

  5. zgago pravi:

    Obnova česa? Tanko le pojasni in to enostavno in JASNO, kako je potekala seja. Kar pošlušaj! Če pa tega ne razumeš, potem pa ti res lahko bereš samo osnovnošolske obnove, pa še teh ne boš razumel.

  6. 007 pravi:

    @Zgago
    tvoj veliki Analnitik je navajen brati berilo Apostolom po Janezu Mesiji in tle ni felerjev kajne. Požegnanci črni

  7. zgago pravi:

    007 - Tle si pa orenk v meglo brcnu! Ti NOCES poslusat vsebine, ker ti je nekdo po zapovedi (morda FDV) zoprn. Se enkrat: POSLUŠI in si parkrat zavrti videe, pa ti bo mogoče potegnil - ali pa ne, če moraš apriori pljuvat po vsem, kar ni SD. Obrni kakorkoli hočeš - če poslušaš VSEBINO - Tanko govori JASNO in enostavno o poteku seje. Dejte raje fantje, ki imate zapečeno SD v malih možganih, drugič raje pokomentirat videe VSEBINSKO in samo pljuvat po ljudeh, ki NISO iz vaše stranke!

  8. simpatikus komunalis pravi:

    Prvo kot prvo,da razjasnemo zadevo,da mi kdo ne bo kdaj očital,da sem v kakšni stranki!ZATO Zgago imam občutek,da tebe plačujejo ne nas,ki pač nismo idioti,da nebi videli vaših nebeških obrazov ko imate roke v vrečah z denarjem in veselo zemate-po načelu vržemo davkoplačevalski denar v zrak,in kar bo v zraku ostalo bo od boga in davkoplačevalcev,kar pa dol prileti pa od vas.Že dolgo se sprašujem pod kakšnim psevdonimom pišeta Grims pa Tanko v vašem časopisu?Kajti če ne! smo slovenceljni prikrajšani za neverjetne veleume.Ja zgago teološka ta je zakon ane.Tam sam čisto resnico učijo-brez laži kajneda.Bljaka.

  9. zgago pravi:

    Simpatikus komunazaris - Prej ko slej maske padejo! Komunajzarjem, ki so bili skozi navajeni na MONOLOG se v demokraciji pač lahko odgovori in se jim LAHKO pred fris nastavi špegu! To pa boli!
    Ne razumem pa kako lahko razmišljate: “Če je pa naš, torej iz DS, potem pa je lahko kriminalec, potem pa lahko pokupi vsa podjetja, in jih plača z NE SVOJIM denarjem, samo, da je naš” Čista mafijska miselnost!

  10. Carlos Contreras pravi:

    Dragi zgago, mogoče ti je pa Tanko všeč prav zaradi vaške preprostosti? Sklepam na podlagi tvojih pravopisnih napak.

  11. 007 pravi:

    @zgago
    samo v vednost! nisem pripadnik ali pristaš nobene stranke, še posebej SD ali DS ali SS ups SDS ne, pa če ti je všeč ali ne. Prižnica tvojemu ANALNEMUTIKU godi, še sploh če jo je zamenjal z delom vratarja oz.dvigovanjem rampe v Inlesu Ribnica. Ob gledanju le-tega pa mi gre na bruhanje, kljub vsemu.

  12. zgago pravi:

    Carlos Neposlusas - Vsebina, vsebina, fant. Briga me zunanjost. Jaz ti tudi ne kritiziram tvojega Barbiko, da je malce hormonsko premaknjen…

  13. zgago pravi:

    007 - isti si kot ostali FDV-jevci, NOCEŠ poslušat in blebetaš arogantne neumnosti kar naprej. Vsebina, vsebina, fant. Briga me zunanjost. Jaz ti tudi ne kritiziram tvojega Barbiko, da je malce hormonsko premaknjen… Ti in Carlos pa samo o tem, kako ne moreta GLEDAT nobenega, ki ni iz DS. Dajta enkrat, preden se oglasita s takimi neumnostmi, najprej dobro poslušat, kaj je kritizirani govoril in potem TO komentirat, ne se pa spuščat na (pod)osebno raven.

  14. simpatikus komunalis pravi:

    Ja imajo nekateri zanimiv časopis,ki se mu reče Demokracija-ampak naslov ni najbolj primeren.Imenovati bi se morala Avtokracija! Pa še to za v vednost g.Zgaga-Verujem v boga edinega nikakor pa ne pristanem,da bi me za nos vodili z lažmi tisti,ki to počnejo že 2008 let,pobili v imenu vere milijone ljudi,nebroj kvazi čarovnic itd.Odkrito pa,če dobro razmislim takoimenovani komunajzarji v 45 letih niso nikoli naredili toliko gorja kot oni,ki v imenu bogo)(kletja širijo svojo edino zveličavno resnico.Malce v hecu,veliko pa res’enim tovarne,drugim gozdove.Mi uboga raja pa kaj ostane.

  15. Carlos Contreras pravi:

    Ljubi zgago, kakšnega Barbiko? Od kdaj sem pa njegov oboževalec? Izhajajoč iz nekakšnih manihejskih predstav, ki mejijo na paranojo, fantaziraš o realnosti. Sicer pa tvoje subjektivno mnenje o “vsebini” nima nikakršne teže. Verjetno si tudi sam kak “inžinir”. Ali pa srednješolec.

  16. Franci pravi:

    @Simpatikus: Ne verjamem v tvojo vero. Bi drugače pisal Bog z veliko začetnico! Komunajzarji, ki se danes gredo demokrate in predvsem zase uveljavljajo človekove pravice, pa so bili totalitaristi, ki so še leta 1986 zaprli zadnjega slovenca zaradi verbalnega delikta… In če so samo enemu skrajšali življenje zaradi takih neumnosti, bi se morali umakniti iz politike in biti veseli, ker jih demokrati ne postavijo pred zid (kar so oni počeli) ali pa v zapore (kar so seveda tudi oni počeli). Lustracijo bi morali izvesti, pa bi bil mir. Da me ne bi spet kdo narobe razumel: vsi arhivi bi morali biti javni, da bi se zvedelo kaj je kdo počel. In če je kdo počel kaj, kar je skregano z današnjimi človekovimi pravicami, naj bi se umaknil iz javnega življenja, ne pa da se grejo taki zdaj učitelje demokracije.

  17. Carlos Contreras pravi:

    Lustracije bi bil sam zelo vesel, saj bi se na ta način na en mah iznebili tako Janeza Janše kot Mihaela Brejca, Petra Jambreka, Toneta Jerovška, Janeza Jerovška, Danila Slivnika in Barbare Brezigar. Potem bi desničarjem ostali le še Lojze Peterle, kak uvožen Argentinec in kopica šraufarjev in štromarjev. A kaj hočemo, takle mamo.

  18. Franci pravi:

    @Carlos: Pozabil si omeniti, da bi se tako “znebili” tudi komplet SD-ja in LDS-a, da o malem sivolascu, ki si je želel ustanavljati Etični forum (poleg foruma 21), sploh ne govorim. Pa tudi ti bi verjeno moral biti tiho…

  19. Carlos Contreras pravi:

    Franci, za malega sivolasca in ostale mi je prav malo mar. Oh, presenečenje pa tako. In ne, jaz pač ne bi moral biti tiho. Na srečo še nisem tak starec. Smola, kaj?

  20. 007 pravi:

    @carlos
    pozabil si na BG nadškofa Perka, pa cel spisek udbovskih agentov iz RKC v Sloveniji

Komentiraj