Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Seja sveta SDS

10. maj 2008 ob 12:39 | Nejc Jemec |

Glavna tema včerajšnje seje sveta Slovenske demokratske stranke (SDS) je bila boj proti korupciji, je po seji povedal predsednik sveta SDS Branko Grims, govorili pa so tudi o aktualnem dogajanju v državnem zboru in državnem svetu. Grims je poudaril, da je pri opoziciji opaziti razliko med besedami in dejanji, saj da je bilo iz vrst opozicije slišati visokodoneče besede o boju proti korupciji, ko pa je prišel kazenski zakonik, ki naj bi širil in zaostroval določbe o korupciji, so vstali in odšli iz parlamenta.

Liberalna demokracija Slovenije in Socialni demokrati so, je dodal Grims, v času na oblasti, skrajšali zastaralne roke in tako dali odvezo ljudem, udeleženim v gospodarskem kriminalu. Predsednik sveta SDS je dejal, da službe, pristojne za preganjanje gospodarskega kriminala, v prejšnjem obdobju niso bile usposobljene za boj proti tovrstnemu kriminalu. Uspehe naj bi dosegle šele po izobraževanju zaposlenih in z določenimi kadrovskimi menjavami. Grims se ni izognil niti aktualnemu dogajanju v zvezi s Pivovarno Laško in Boškom Šrotom.

Najprej odgovor Branka Grimsa na vprašanje, ali je takšen razplet dogodkov pričakoval v času prodaje Mercatorja.

Branko Grims: “V pravni državi je žal tako, da če so stvari že zastarane, potem ni več mogoče ukrepati proti nikomur in stvari pravzaprav na ta način postanejo legalne …”

Branko Grims po svetu SDS.

Branko Grims: “Novi kazenski zakonik ima kot eno ključnih določb zaščito pravic zaposlenih pred šikaniranjem na delovnem mestu …”

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 72 x komentirano
  1. oskar pravi:

    Ogabnega človeka….,fuj.

  2. Feder pravi:

    Strokovnjak za vse. Se je enkrat z avijonom peljal, pa misli, da lahko že priročnik za pilote napiše.

  3. bubec pravi:

    se lahko samo strinjam s zgornjima komentarjema. kako neverjetno se je tem fantom utrgalo po samo treh letih oblasti.
    ogabno utelešenje arogance, prezirljivosti, brezobzirnosti in ošabnosti.
    pravi sds vojak. marš.

  4. Carlos Contreras pravi:

    Branko “Goebbels” Grims.

  5. Jooooj... pravi:

    Ne se jezit…

    …zaradi takšnih kretenov kot je bebavi Grims bo SDS izgubil volitve.

    Vse je za nekaj dobro !

  6. marjan pravi:

    Hm, nič novega, lajno “goni” par osebkov, ki tako ne zmorejo iz svoje percepcije. Pa pišejo o stvareh, ki bi jih želeli pa so jim nedosegljive.

  7. simpatikus komunalis pravi:

    Ampak kaj je pa ta presran.kot nekdo pravi bogu hvala,da ma janša take okrog sebe s tankotom vred,da bojo popušili na volitvah.

  8. Tadej pravi:

    SDS vitezi bele barve proti vsem ostalim negaticem jel?
    Vsi razen “ta pravih” zagovarjajo pedofile, lopove itd… Vsi ostali bogatijo s korupcijo, razen SDS.
    Upam da te solate tut stare mame ne kupujejo več

  9. 007 pravi:

    Za kozlat. Bljak, fuj in fej. Ubogi Mesija, kakšne angele ma okol sebe.

  10. zgago pravi:

    Fantje, dejte že enkrat sončne špegle dol, pa vato iz ušes, pa poslušite, kaj Grims govori: Nekdo (zdej Šrot Laško, še prej pa Rigelnik Avtocomerce, pa Mermal BTC, pa Kordež Markur - vsi SD in vsi Forum 21) je s firmo na kaselcu kupil svoje podjetje s krediti, ki jih plačuje na kredit KUPLJENO podjetje - torej NE S SVOJIM denarjem. To bi znal vsak izmed nas… In Grims ima prav: To je za preganjat - pa rečte kar koli že. Ali pa ste čisto blentavi, če tega ne razumete!

  11. lacko pravi:

    Spoštovani mag.Branko Grims !
    Posamičen bralec je ponavadi bolj redkobeseden, ampak veliko pametnejši kot tisto mnenje, ki ga ustvarja gospod Branko Grims, brez sleherne substance in na srečo ni tako mogočno, kakor verjame , da je, kajti omenjeni gospod je ene vrste AGITATOR, ki se naredi neumnega kot so njegovi privrženci, da bi verjeli, da so tako bistri kot ON.
    Razlika med diplomatom in g.Grimsom je, da prvi dvakrat premisli, preden ne reče ničesar, dočim za MARIONETO JJ, to ne velja.
    Pozdravljena Slovenija !

  12. zgago pravi:

    Lacko - bletetaš neumnosti! Grims govori samo O TEM kako lahko samo nekateri (člani DS in foruma 21) DOBIJO kredit in z njim KUPIJO pojtetje, ki ga nato (kredi namreč) odplačuje TAISTO kupljeno podjetje - torej NE ONI s svojim denarjem. In čeprav ti to ne gre z jezika (izpod tipk) - TO NI PRAV! Ti pa res ne moreš skriti, da si iz DS in pljuvaš kar na povprek, kot že nekateri pisci pred nama. Pa ne glede na to kako si strankarsko opredeljen, uporabljaj možgane, pa si videe še parkrat zavrti. POSLUŠAJ, pa ti bo morda potegnilo!

  13. marjan pravi:

    Dobro povedano zgago, vedeti pa moraš, da nekaterim nebo nikoli potegnilo. Saj nebodo pljuvali v lastno skledo ali grizli roke, ki jih hrani. Bodo pa klamfali “dvakrat premisli, preden ne reče ničesar, dočim za MARIONETO JJ, to ne velja.” Tu je dobro prikazan nivo avtorja, ljudje so po njegovem marionete, ker govorijo o stvareh, ki so pomembne. Obupen poiskus preusmeritve poznornosti na stranski tir. Osebna diskvalifikacija, potem pa še “strokovno” obračunavanje. In kdo ste g. lacko, da podajate take vrednostne ocene.

  14. Sladoled pravi:

    Goebbels preoblečen v Grimsa

  15. zgago pravi:

    Sam volim Slovensko Nacionalno Stranko, pa nisem tako nestrpen do drugih, kot razni sladoledi, lackoti, sokarji, fedri, 007, jooji in podobni TELEktualci. Veljajo samo dejstva, fantje! Dejmo o tem debatirat - ce zmorete. Pa seveda vljudno in ne pod nivojem.

  16. simpatikus komunalis pravi:

    Zgago imam občutek,da imaš ti varilska očala gor,da ne spregledaš.Ja pa kdo jim pa to dopušča?-opozicija?ja mater nisem vedel,da oni vladajo!štiri leta ste na vladi kradete ko srake pa forum 21 obtožujete pa sd.o sveta preproščina.kolk je blo kej firm kupljenih na osnovi orožarskega denarja.zato ne seri po očalah,ker brez njih vidimo,kam ste nas pripeljali sds-ovci in kompanjoni s farji na čelu.

  17. zgago pravi:

    Simpatikus komunajzaris - Kje so kake firme od SDS ali pa od SNS????!!!! Jih ni!!!! Od foruma 21 pa so (Šrot Laško, Rigelnik Avtocomerce, pa Mermal BTC, pa Kordež Markur - vsi SD in vsi Forum 21). In vsi so jih KUPILI z denarjem podjetja, ki so ga kupili, in NE S SVOJIM denarjem. Ce pa tega ne razumes, potem ti pa tudi FDV ne more vec pomagat, ali pa ravno zato ne?!
    Jaz ne ločujem ljudi na naše in na ne naše, kot ti. Pravim, da so kradli (na žalost samo ljudje iz foruma 21) in da TO NI PRAV! Pa če hočeš ali ne, tudi Grim pravi enako in ravno TO!

  18. "Simpatikus komunajzaris" pravi:

    Naj živita tovariša “komunajzarisa”…”Grimsov pezde” in “sralec zgago” !!!

    SDS ( slovenska debilna stranka )

  19. marjan pravi:

    O Buda(la), pa kake to pokate.

  20. zgago pravi:

    Simpatikus komunajzaris - Kaj so tvoji od SD naredili za socialo? Saj ste socialni demokrati (vsaj po imenu), čeprav po tvojem obnašanju sodeč niste ne eno, ne drugo! Pobrali ste delavcem tovarne in jih pokradli. A si predstavljaš, kaj bi se zgodilo, če bi se sedaj našli ljudje, ki bi bili PRAVI komunisti in bi se šli revolucijo? Katere glave bi padale? Ironija! Glave bivših komunajzarjev, sedaj največjih kapitalistov!

  21. Sladoled pravi:

    Grims preoblečen v Goebbelsa

  22. Sladoled pravi:

    @zgago

    To je pa res! Treba tajkunom (levim ter desnim) vse pobrat, pa za knjižnice in zelene prake dat!.

  23. Pero. pravi:

    Tele komentarji so očitno smetenje teme. Meni SDS ni naredil nič hudega. Vinjete so mi prav cool, pa še avtocestni križ naj bi bil letos končno končan!

  24. konec pravi:

    Post-komunistični aparat ne bo dovolil Grimsu, da bo povedal določene stvari na glas.
    Ker imajo denar bodo ukazali, da to temo obdržijo v senci in da jo s propagando spremenijo v nekaj čisto drugega.

  25. konec pravi:

    Carlos Contreras oz.(in) Sladoled,
    Goebbels je bil socialist (nacional-socialist) in torej je imel več skupnega s komunisti in nacionalisti kot z demokrati.
    Čeprav sem zadovoljen, da si vzel moj post o Goebbelsu pred par dnevi.

  26. konec pravi:

    @Carlos Contreras (da ne boš razumel ponovno zgrešeno):

    “National and socialist! What goes first, and what comes afterwards?” Goebbels asked rhetorically in a debate with Theodore Vahlen, Gauleiter (regional party head) of Pomerania, in the Rhineland party newspaper National-sozialistische Briefe (National-Socialist Letters), of which he was editor, in mid 1925. “With us in the west, there can be no doubt. First socialist redemption, then comes national liberation like a whirlwind… Hitler stands between both opinions, but he is on his way to coming over to us completely.”

  27. simpatikus komunalis pravi:

    Ola fantje tako se pa ne gremo,da se bo nekdo pod mojim imenom naslanjal in predstavljal.
    DA se razumemo komunalis!!!! ne komunajzaris.!!! Pa lep delovni teden vsem na forumu.

  28. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA !… boj proti korupciji & klientelizmu se nadaljuje - očitno z nezmanjšano vnemo !!! … ;-)))))))))))))))))))))))))))

  29. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    bravo, lacko - dobra detekcija !!…

    Pospravljena Slovenija !

  30. Carlos Contreras pravi:

    Ker seveda nisi nikakršen zgodovinar, konec, in ker so tudi sicer tvoje kompetence s tega področja silno dvomljive, me zanima, kdo od eminentnih imen stroke podpira te tvoje teorije? Več kot očitno je, da niso zrasle na tvojem zelniku. Navedi referenco in ne pogooglan citat. In prosim, ne Jožeta Dežmana.
    A Grims je pa po tvojem demokrat? Torej, v resnem evropskem smislu, ne farovško-domobranskem.

  31. zgago pravi:

    Carlos Butl-eras - Sem prizadel tvojo kosmato FDV-jevsko vest? Govorim o dejstvih, ti pa kar naprej objavljaš neke (pod) osebne kritike, kako ti je nekdo že na pogled zoprn ipd. - nobenih dejstev, še najmanj pa razpravljaš o vsebini, ki je bila v videu objavljena. In ti potem zopet v zblojeni FDV-jevski maniri meni očitaš nekaj, o čemer sploh nisem govoril.
    Še enkrat (že tretjič - pa čeprav nočeš slišat):
    Kje so kake firme od SDS ali pa od SNS????!!!! Jih ni!!!! Od foruma 21 pa so (Šrot Laško, Rigelnik Avtocomerce, pa Mermal BTC, pa Kordež Markur - vsi SD in vsi Forum 21). In vsi so bivši komunajzarji in so jih KUPILI z denarjem podjetja, ki so ga kupili, in NE S SVOJIM denarjem. Če ti tole četrič prevedem v proletarski jezik: Firme so ukradli delavcem. IN TO NI PRAV. In o tem govori Grims. To komentiraj, če moreš in sploh znaš.
    In še tole: si te gospode (bivše tovariše komunjare) zadnja leta že kdaj videl na Rožniku za praznovanje 1. maja? NE, ker je prenevarno za njih!

  32. Carlos Contreras pravi:

    Očitno tudi intelektualno drkanje škoduje možganom, kot so nekoč domnevali za fizično. Sicer si pa, sine, svoj izliv objavil pod napačnim videom. Ah ja. Pa še to, kaj natančno imam opraviti s FDV-jem? Razodeni mi, prosim, o zdrava kmečka pamet!

  33. cro_hot pravi:

    Kaj bi Branko lepega povedal o pajdaših iz SDSa, kako so okuženi z trgovino z orožjem iz devetdesetih ?
    Ali kakor blekene on sam : razlika med besedami in dejanji….
    Čakamo še svetilnik, veliko igralnico, davčno reformo in kup obljub, ki jih je v predvolilnem času nasral veliki Janez s svojo stranko, ki jih pa kobajagi umni Branko pozabil omeniti ali pa se mu predvolilne obljube, ki so jih krepko nasrali, že graužajo

  34. borutek pravi:

    Seveda je vse narobe kar pove katerikoli član SDS in vse je prav kaj pove SD ali pa kakšen priviligiran član Frouma 21?! To je boj z mlini na veter. Dragi moji, štejejo pa vendarle rezultati. In ljudje znajo to sprevideti…

  35. Carlos Contreras pravi:

    V končni fazi gre za čisto navaden populizem. Janez Janša in njegov Ducat umazanih so nenadoma odkrili tajkune, ko jim ni preostalo nič drugega. Vse silne obljube (z redkimi izjemami) so se sesule v prah, ultranacionalističnega sranja se pa vsaj v času predsedovanja Evropski uniji ne upajo iti. Kar še ne pomeni, da slednjega ne bomo videli v okviru same predvolilne kampanje. Zato so tarča postali tajkuni, še do včeraj potencialni partnerji, ampak tudi ta kampanja se slabo odvija. Od tod slaba volja in komaj prikrita agresivnost komisarja Branka. Le kaj bo počel, če bodo njegovi izgubili na volitvah? Predaval na novo ustanovljeni Jambrekovi univerzi? Kaj pa, če tudi te ne bo? Ovbe, ovbe …

  36. socialist pravi:

    Ne razumem Carlosa. Je samo alergičen na vse kar diši po SDS? Kajti to kar očita Janši in njegovim ne zna opaziti pri svoji SD strani. Ja kdo pa je Slovenijo vodil 12 let? In kaj so počeli? Pa je bilo slabše, mnogo slabše kot sedaj. Pa še vse luzerje iz LDS so potegnili. Le kako se bo Barbika ubranil, da ne bodo ministrtska mesta zasedli razni Ropi in Cvikli?

  37. Franci pravi:

    Ja Carlos piše s toliko grenkobe in osebne prizadetosti, da je verjetno nekdo iz te luzerske prejšnje garniture, ki se ne more in ne more sprijazniti z dejstvom, da ni več na oblasti. In apriori zanj ni nič dobro, kar naredijo sedanji.
    Ampak na temo o kraji podjetij pa noče odgovorit in ga tudi vstrajni Zgago ne more sprovocirat. Se samo izvija in takoj napade z neko drugo tematiko, ki nima s tukajšnjo nobene zveze. Uboge njegove plombe, ker tako močno zobe stiska!

  38. medek pravi:

    Umobolnica. Grimsa bi morali prepovedati. Ni za gledat, obupna greznica.

  39. Franci pravi:

    Kot je napisal Borutek - štejejo rezultati. Za te, ki so jih sedanji dosegli, bi si dal g. Rop nekaj kromat, samo da bi jih imel in da bi potem mediji o njih pisali po 10x na dan. Stanislav Kovač je - mislim, da prejšnji četrtek - v Financah objavil analizo in jo predstavil v poljudni pobliki (tudi z grafi). To bi verjetno tudi Carlos lahko razumel, če bi bral take reči. Neverjetno pa je, da tega ni povzel noben medij več. Niti TV. Seveda piše Kovač o uspehih in neuspehih te vlade. Uspehov je seveda veliko več - in so taki, ki jih pred Janšo ni imel še nihče. Prvič v zgodovini SLO bomo imeli proračunski presežek - pa je vse tiho. Največja gospodarska rast doslej, najmanjša nezaposlenost doslej, rast vrednosti delavskih plač. Ja, verjetno to take kot je Carlos boli, boli…
    Sedaj Janša predseduje EU. Slovenija naslednjih 12 let ne bo imele več te časti. Pa ga na naslovnicah časopisov vidiš manj kot prej, ko je bil še v opoziciji. Bomo lahko naredili primerjavo, kako in kolikokrat bo Pahor slikan na naslovnicah. Če mu uspe zmagat na volitvah, seveda.
    O populizmu bi namreč lahko govorili le, če bi uspehe Janševe vlade podpirali tudi mediji, in to na enak način kot so pisali o “zgodbi o uspehu” LDS-ove vlade. To so dejstva in so preverljiva!

  40. Carlos Contreras pravi:

    Franci, tisto o stisnjenih plombah so verjetno tvoje izkušnje iz vaške zakristije?

  41. Carlos Contreras pravi:

    Največja inflacija v evro območju in največji zunanji dolg v zgodovini države. Velikanski uspehi, prav zares.

  42. Franci pravi:

    @Carlos: Ja, trenutno je pri nas največja inflacija v EU (5,6%). Vendar tako velika kot za časa LDS (največja 13%) pa ne. A o tem si pa tiho?
    Zunanji dolg, ki so ga nam in našim otrokom pustili tvoji starši komunajzarji In je 10x večji, a na to si pa tudi pozabil?
    Tisto z zakristijo pa kaže, da si res iz FDV-ja, kot te nekdo, ki te verjetno pozna, ves čas spominja. Zagotovo pa je kar prava ugotovitev, da vseskozi kažeš nestrpen nivo in oprane možgane, ki ne dopuščajo sobivanja drugačemislečih, ter nostalgijo po starih totalitarnih železnih časih, ko si drugačemisleče lahko najmanj zapiral.

  43. Zgago pravi:

    Carlos in Simpatikus obenem: Daj no že odgovori: A so tvoji iz foruma 21 pokradli fabrike ali niso?

  44. simpatikus komunalis pravi:

    Ja mogože že, ampak kdo caruje v petrolu pa v istrabenzu da ne naštevam.Drži pa,da česar ste hoteli ukrasti vam pač ni uspelo,ker tako kot ste nesposobni pri vladanju tako ste pri tem,da bi si kaj nakradli.Fantje malo manj tišite v rit cerkvi pa bo vam več ostalo.No dejansko stanje se bo pa pokazalo ko bo nova garnitura na vladi in bo imela vpogled v vaša sranja-pa kdor koli že bo.

  45. Zgago pravi:

    Simpatikus: Torej priznaš, da so tvoji iz SD (in uvoženci iz LDS) kradli? Manjka samo še ugotovitev, da to NI PRAV.

  46. simpatikus komunalis pravi:

    Lepo te prosim pa ja vidiš kaj počnejo na sod-u in kad-u.Tam se vprašaj kdo krade?????
    Imam pa občutek,da ti je nekdo iz foruma 21 povozil mačka ali psa,da si nastrojen proti njimi.
    Pojma nimam katere vse figure so v 21-kolikor pa vem so pa tudi ta črni ustanavljali nekaj pa jim je izgleda časa zmanjkalo, ko ustanavljajo v vsaki vasi univerzo.Pokazalo se je pa tudi pri predsedniških volitvah komu ljudje bolj zaupajo.Vsi slovenci pa vendarle niso v forumu 21?ali pa??Narod ni tako neumen kot bi se nekomu zdelo! Pa Jeleničiča mi pozdravi,če ga že voliš.A veš kaj imata J.pa JJ.skupnega???mlade puže.Edino to jima zavidam-ostalo pa.

  47. Zgago pravi:

    Simpatikus: Jaz ti povem sto primerov (Šrot Laško, Rigelnik Avtocomerce, pa Mermal BTC, pa Kordež Markur - vsi SD in vsi Forum 21), ti pa samo na splošno: SOD in KAD. To sta državni inštituciji. Daj kak konkreten primer! Ne moreš? Ker ga ni!

  48. džoni štulić pravi:

    Da je FDV - strokovna institucija na nivoju - postala zmerljivka, pove v kakšni zabiti vukojebini se živi in med kašni idioti se gremo komentiranja na Vesti.
    Janez Janša, Grims, Rupel, Mate, dr. Zver in Jarc, vsi so ministri v vladi, so FDVjevci.
    Najbolj žalostno je, da imajo Gimsi po svoje prav. A jočejo samo zato ker fabrik ne drži njihova klika.
    Vsi so isti qrc, samo ti ihtavci imajo manj kvalitetno, slovenčarsko pakungo.
    BTW, čeprav opisana rabota ni fair (jbg, once in a lifetime), kdo pa bi po vašem postal lastnik fabrik?

  49. Q_ pravi:

    ….problematičen je stil, metanje vsega v isti koš, demagogija, stalno prelaganje krivde na politične nasprotnike in nesposobnost sprejemanja odgovornosti za lasten mandat.

  50. Stanko pravi:

    Po mojem bi bila rešitev delavsko delničarstvo. No saj smo nekaj takega imeli, čeprav je Boris Pleskovič imel še boljšo (pravično) varianto, pa so ga komunajzarji tako popljuvali, da si je verjetno mislil “pa se sami za..bavajte” in šel nazaj v svetovno banko. Zanimivo je, da so tako alergično in sistematsko mediji popljuvali do sedaj samo dva človeka: Bajuka in Pleskoviča. Pa sta oba naredila strokovno bogato kariero (Bajuk je ob dveh doktoratih celo prilezel do št. 1 v Evropski svetovni banki, pa ne zato, ker bi bil sin partizanke Gaspari. BTW: sinko Gaspari in Pahor pa Gasparijevo 6 mesečno udejstvovanje v svetovni banki takoj po njegovem magisteriju, vpisujeta med njegove največje strokovne argumente. Kaj za ene pomembne projekte pa je lahko Gaspari “vodil” v tem času? Verjetno je le nosil malico in pospravljal pisarne). Ja, ljudi, ki nekaj znajo, je treba onemogočit na vsak način.
    Pa nazaj k delnicam. Komunajzarji so sprejeli tak zakon, da si je tisti, ki je upravljal z delnicami, lahko delil dobičke, lastnikom delnic pa ni nič dal. Od tod razni Horvati in Gantarji, ki so sedaj prenesli svoj nagrabljeni kapital na kajmanske in podobne otoke. Državi, ki jim je to omogočila, pa niti davkov ne plačujejo. To bi jaz porihtal.

  51. konec pravi:

    Carlos Contreras, ker je že ugotovljeno, da si levičarski politik ali novinar (kar je na stanje duha praktično enako) , ti povem samo to, da zgodovino niso pisali samo bolševistični zgodovinarji, ki so tebi tako strašno všeč (tudi tvoj nick je prevzet iz boljševika) , ampak tudi drugi.
    Jaz sem moral brati prve, zanimali pa so me tudi drugi (mentalna odprtost- kar pa ti najbrž ne veš kaj je, glede na tvoje poste).
    pa lp

  52. konec pravi:

    Kot sem predvideval, bo ta post pod propagando post-komunistov , ki bodo na vse načine skušali prikriti “resnico”.
    Patetično.

  53. Stanko pravi:

    FDV na nivoju? Od kdaj? To naj bi bila stroka, ki bi se morala oglasit, kadar je z mediji kaj izrazito narobe. Ali pa, kadar nek novinarček piše nekaj, kar očitno NI RES in kar je skregano s pametjo. Pa se? Kje pa! Sami “izdelujejo” kadre, ki pač harajo po medijski Sloveniji in pišejo za lastnika. Tako je bilo pod LDS in tako je tudi zdaj. Ker pa so trenutno vsi mediji (poudarjam VSI) v lasti levega kapitala, je pač tako kot je.

  54. Carlos Contreras pravi:

    Bevskanje ultradesničarjev je že prav patetično in utrujajoče, karavana pa gre kljub temu dalje. Intelektualni bankrotiranci, ki svoje “argumente” dobesedno prepisujejo iz janšističnega trobila Demokracija, seveda ne odgovarjajo na vprašanja, saj bi se sicer s svojo nevednostjo osmešili. Namesto tega raje podajajo izmišljotine o nekakšnih “mojih” iz Foruma 21, zmerjajo moje starše, o katerih ne vedo ničesar, s “komunajzarji”, mi pripisujejo “FDV-jevstvo”, čeprav sem z omenjeno institucijo imel nazadnje opravka, ko sem se odpravil v tamkajšnjo knjižnico … In kaj pomaga, če nič od tega ni res? Hannah Arendt je razmišljanje take vrste lepo opisala s pojmom “ideološko mišljenje”, ki ga na tem mestu nima smisla podrobneje razlagati - kdor je kaj prebral, bo vedel, za kaj gre. Sicer pa človek ne ve, ali bi se ob tej mentalni bedi smejal ali zjokal. Vsekakor se pa v svoji judeoboljševistični zlobi radujem, da pri omenjenih vzbujam takšen bes in sovraštvo.

  55. yanker pravi:

    A TV naročnina se je že pocenila?

  56. Jung Adler pravi:

    Carlos bravo!!!! Prav lepo si se opisal! Moram reči, da se bolje ne bi mogel. Prav vse velja zate in popolnoma tak opis bi dal, če bi moral pisat tvoj psihološki profil.

  57. udbomafijec pravi:

    fantje, kaj trobite? Grims ne bo zaradi tega ni nič manj ogaben..;)

    pozdrav od udbomafijca, diplomanta FDV, malikovalca temnih sil iz ozadja, sina komunajzarjev in ponosnega člana Foruma 21.

  58. Carlos Contreras pravi:

    Jung Adler, nasmejal si me do solz.

  59. lucko pravi:

    O vidim, da je SDS spet marjana poslal, a si bil na tej seji sveta? Sej vem, da si ze nekajkrat rekel, da si le clan ampak vseeno… Premores toliko samokritike da poves, da je bulsit, kar razlaga Grims? Kao, da ce nasprotujes zakonu si za pedofile, gospodarski kriminal, korupcijo…? Ce ne, mi potem lahko izpodbijes teorijo, ne da bi sesu teorijo Grimsa, da SDS podpira pedofile, gospodarski kriminal, korupcijo s tem, ker se noce odpovedat za opozicijo spornim delom in sprejeti le te, ki se nanasajo na ta del, ostalo pa z novo novelo zakona?

  60. marjan pravi:

    Ni dobro, da je obstajalo takšno brezpravno stanje kot opisuje g. Grims, skrajšanje zastaralnih rokov o čemer je govoril ima za posledico legalizacijo kaznivega dejanja, sploh če veš lučko, koliko zastaranih primerov so odkrili v omari nekega tožilca. Pred časom sem bral, žolčne napade neke gospe, kako vlada zapravlja denar in šola ljudi v tujini ( kriminaliste) navrgla je še, da bi se ona tudi šolala na račun ostalih torej davkoplačevalcev. Take in podobne nesmiselne ugotovitve vnašajo brezpredmetne očitke med ljudi. Kak mesec nazaj sem dobil mail sramota slovenje in power point predstavitev kako vlada meče denar za policijske avte in slike teh avtomobilov. Še nekaj mesecev nazaj pa berem o obupnih razmerah na policiji in da so nekatere marice že tako luknjaste, da zaradi varnosti potencijalnih zapornikov nikogar ne prepeljejo z marico. Takih dvoličnih primerov je vsak dan veliko in tudi o tem govori g. Grims. Besede o socijali pa zmanjšanju socijalnih razlik in podobno, istočasno pa so mnogi lastniki kapitala njihovi člani ali simpatizerji. Najbolj očiten primer zadnjih dni ti je poznan.
    Povedano boš verjetno označil po tebi lastnem modusu.
    lucko - have a life.

  61. solata pravi:

    Politiki so dokončno postali lutke tajkunov

  62. Rac pravi:

    … ne bi se opredeljeval do vaših verbalnih obračunavanj… ampak mene pa res zanima, kaj bo mag. Branko G. delal po volitvah …

  63. 007 pravi:

    @Zgago
    kaj pa podjetji ISTRABENZ in INTEREVROPA. Faliran FSPN-jevec in tip s končano akademijo, sedaj pa megamogotca. Šverc z orožjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dejte ga nehat srat. Seveda so kradl člani Foruma 21, ampak nč manj od tvojih črnuhov. Vsi so isti. Korito je blo včlasih eno in ene vrste prašičev, sedaj pa je korito ostalo isto, samo več vrst prašičev je zraven. Pejte vsi skp v rit levi in desni. Oboji kradete kot prasice. kako ni nekoga sram vzet 450.000 EUROV letne nagrade od nadzornega sveta. A pred 20 leti ni imel za pir. Za kozlat, da ste tolk lohk svi zaslepljeni kdo ma prov. Nobeden in dokler ne boste tega pogruntal bodo vsi (levi in desni) čist vse pokradl, kar ni ostalo od cerkve.

  64. konec pravi:

    007, levičar, ki ne more sprejeti, da kradejo predvsem komunisti , ha, ha, ha.

  65. 007 pravi:

    @konec
    se strinjam s tabo.res kradejo samo komunisti (JJ,Bavčar,Lovšin itd). Samo RKC v SLO je neomadeževana. A ne THE END?

  66. Aljo pravi:

    He he, kjer se prepirata dva tretji dobiček ima…

    http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm

    ANTI NWO…

  67. lucko pravi:

    marjan, si pa en politik ti meni… Jaz te vprasam nekaj ti odgovoris nekaj drugega. Jaz sem te vprasal, ce se s to teorijo strinjas in ce se zakaj potem moja teorija ne drzi, ne pa da navijas za Grimsa.

    Toraj da ti ponovim:

    Zakaj vlada potem ne, predlaga le predloge v zakon, ki niso sporni, ce je vse tako nujno. Nihce nebi oporekal, ce bi se dodalo vse kar je nastev Grims. Ampak ne. Morajo dodati se ogromno drugih za drzavljane restriktivnih in policiskovojsakodiktaturnih stvari, tako da se celo koalicija komaj prebavi… Jaz sem si zakon vzel v roke in sem prav presenecen, da se o tem vec ne govori… Vrjetno zato, ker je novinarjem najbolj zanimiva smrtna kazen. No pa pustimo mokre sanje JJa… Bos rekel bos zakaj niso potem predlagali amandmajev? To vprasanje je za salo, ane? Glede na nacin sprejemanja in poslovnika opoziciji ne ostane vec cisto nic drugega, kot da zakonu v celoti nasprotuje. Toraj ali nebi isto dejanje za katerega Grims obtozuje opozicijo, okrivili tudi pozicijo? In ce ne zakaj ne? In prosim ne z odgovorm, da skusa zakon spraviti skozi, ker bi ga opozicija sigurno tudi spustila skoz brez dodatkov, ki bi se jim lahko odpovedali kadarkoli….

  68. lucko pravi:

    Tole je bil malo kiks… “Vrjetno zato, ker je novinarjem najbolj zanimiva smrtna kazen” govoril sem o dosmrtnem zaporu, ceprav je v moji glavi to dvoje skoraj isto in zato ta kiks.

  69. marjan pravi:

    lucko, če sem jaz politik si ti “novinar” in po svoje razumeš povedano, potem pa svoj pogled prestavljaš kot pravi. Mi nima smisla nadaljevat s teboj debate.

    Aljo!!! Full ti hvala za link, kolega mi je prejšnji vikend dal film ENDGAME, ki govori o Svetovni eliti, ki grozi z zasužnjenjem človeštva. Ful fino, da si mi z tem linkom prihranil reserch. Z žalostjo ugotavljam, da jim uspeva vpeljevati dikaturo. Tako nas navajajo na NWO, da so posamezniki, čisto blaženi, da lahko nastopajo v BIG BROTHERJU kjer so 100% nadzirani. DA SE DEHUMANIZIRAJO POSTANEJO LUTKE IN IGRAJO VLOGE. LJUDJE SO NAD TEM NAVDUŠENI MLAJŠE GENERACIJE ODRAŠČJO V PREPRIČANJU DA JE TO NORMALNO,
    V sloveniji se prav sedaj izvaja EVROPSKA RAZISKAVA VREDNOT- Po ogledu filma in branju linka mi le ta RAZISKAVA postala jasna.
    Ljudje in nacionalne vlade nismo v stanju odstraniti teh vojnih dobičkarjev, krvi željinih pošasti. Tako kot je bila napovedana ZVER v bibliji je tudi rešitev napovedana. Ne od ljudi ampak za ljudi.

    PROTI NWO…

  70. Aljo pravi:

    Np - priporočam še ogled spodnjega dokumentarca, da boš videl kaj se ga norci grejo in s čim sekajo po ljudeh…

    http://video.google.com/videoplay?docid=5584510125747680812&hl=sl

    ANTI NWO

  71. marjan pravi:

    Hvala Aljo.

    PROTI NWO

  72. AzzQim pravi:

    Aja, ja ful hvala Grims, ker si poseben del dopolnil z enim kaznivim dejanjem (no, malo več, sicer). Pri tem pa nihče ne pove, da ste splošni del popolnoma zavozili. Kako tipično.

Komentiraj