Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Slovenska policija

2. maj 2008 ob 16:00 | Denis Sarkić |

Od shoda ob Dragonji je minilo že nekaj dni. Udeležencem, v organizaciji Zavoda 25. junij, cvetličnih korit ni uspelo premakniti. Sredi maja naj bi se znova odpravili k Jošku Jorasu.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 17 x komentirano
  1. chef pravi:

    Naslednjič Podobnika vprašaj, kolk računa je imel za telefon!

  2. Revolucija pravi:

    Te klopce so prinesli iz veselice SLS-a.

  3. Revolucija pravi:

    Nekoč je Franjo TUĐMAN povedal, da je Hrvaška branitelj katoliške vere in iz tega ima posledično posebno vlogo v Evropi.Očitno na Hrvaškem vlada še enako razmišljanje.

  4. PonosnSlo pravi:

    Slovenska policija je sramota za Slovenijo. Ta dva posnetka dokazujeta koliko je Slovenski vladi mar za povprečnega Slovenca. NIČ

  5. 1tastar pravi:

    Slovenska policija je preveč zaposlena z zapiranjem kresovalcev!

  6. ShowDown pravi:

    Samo ta stavek pa obvladajo policisti :D

  7. miro pravi:

    Preveč pričakujete od slovenske policije. Znano je, da je ta ustanova namenjena sama sebi in kvečjemu še pobiranju kazni za rahlo prehitro vožnjo (tiste najhitrejše, ki so zares nevarni in motoriste nihče ne zaustavlja). Namen teh kazni je seveda vzdrževanje policije.

  8. rozinko pravi:

    Da so korita na poti je res sramota. Vendar danes po dolgem času po namestitvi korit pa je sigurno hecno, če kdo misli, da bodo to odstranili Slovenski policaji. Odločbo je treba poslati Hrvatom, saj so jih oni postavili.
    Da pa so odlične predvolilne manifestacije s strani Podobnika -enega in drugega- pa ve vsak otrok. Joško Joras je pa res v zelo neugodnem položaju. Vendar na žalost trenutno ni druge pomoči, da počaka. Vendar ne sme pozabiti, da bo vedno ob meji, tudi če korita odstranijo. Na žalost je takih dosti v Sloveniji. Na žalost so Hrvati hudičevo pokvarjeni in bojim se, da bo na koncu meja tako ostala. Ne pozabiti, da pokvarjena Evropa bo dala MORJU prednost.

  9. :) pravi:

    Živi dokaz nesposobnosti oblasti obeh držav, žal, priznanje da smo še prijatelji, ja kje pa živimo no, prijatelji si med seboj pomagajo ne pa postavljajo korita. Ogroženi bi bili Hrvaški interesi če bi se Joras z R5 Campus vozil po tisti makedamski poti. Naša policija pa je tak, noben minister Mate se ne more, nima pristojnosti in funkcije vmeševanja v sodno pristojnost. To kar sodišče izda je svetinja. To svetinjo so zavrgli čisto vsi, politiki, ki menijo, da so bolj sveti od svetnikov in da se lahko postavljajo nad končnimi razsodniki, sodniki. Policija ni ne zaščitila ljudi, niti izvajala pristojnosti ne nič. To da se je skušalo rešiti stvar po mirni poti in umakniti, potem pa naj vsa policija vrne jopiče, pištole, solzilce, ker je vse skupaj predrago in naj se jim nabavi lopatice in grabljice, ker bi bilo čisto dovolj za namen, za katerega so bili na meji.

  10. 1tastar pravi:

    Za prijatelje,
    je treba čas imet!
    Odprli bomo sod,
    prjatla vrgli not!

    (Prosto po Šifrerju ob dragonjski priložnosti)

  11. xp pravi:

    Maučec ti si ta pravi poštenjak. Pozdrav iz Beltincev.

  12. šavrin pravi:

    Risanke :)

  13. tv analitik pravi:

    če bi prišli s traktorji bi jim uspelo in SLS bi spet prišli v parlament, če med tem volilci ne bi pozabili na ta show

  14. Carlos Contreras pravi:

    “Ampak kakšno ponižanje!”
    Ah, Marjan, raje se vrni h kokošjim farmam ali pa k brenkanju na kitaro in prepevanju “šalala”. “Pravomočni sklep piranskega sodišča o odstranitvi cvetličnih loncev.” Saj nisi normalen.

  15. 1tastar pravi:

    Carlos! Imaš vikend v Istri?

  16. Carlos Contreras pravi:

    Tastar, na žalost ne - niti v Istri niti kje drugje. A ga imaš ti?

  17. moya pravi:

    to kar si je tukaj privoscila “naša” policija je sramota. res, da ni g.podobnik nasel pravega nacina odstranitve korit,…samo ta aroganca policije je pa visek od viska. SRAMOTA! ZALOST!

    A to so nasi policaji?

Komentiraj