Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Po točkah

29. april 2008 ob 17:25 | Urh Maček |

Na redni torkovi tiskovni konferenci je župan Zoran Janković po točkah predstavil zadnje novice in komentiral nekatere teme, ki se ga tičejo tako in drugače.

MOL je po dvanajstih letih z DARS-om podpisala aneks k pogodbi, s katero je sofinancirala izgradnjo avtoceste Malence - Šentjakob - Zadobrova - Tomačevo. Po tem aneksu pripada MOL skoraj 25 milijonov evrov.

Nadaljevali smo s podatki o pozivih za legalizacijo črnih gradenj na Rakovi jelši in o srečanjem s krajani tega dela Ljubljane.

Tretja točka je nas je seznanila s čiščenjem grafitov po mestu in prošnjo umetnikom razpršilcev.

O petkovi tiskovni konferenci mestnega svetnika Mihe Jazbinška in o gradnji domov za starejše občane Ljubljane.

Jankovićevo mnenje o sodbi, da ni upravičen do tretjinskega deleža delnic, ki sta jih Istrabenz in Pivovarna Laško lani odkupila od Slovenske odškodninske in Kapitalske družbe.

Komentar na pisanje nekaterih medijev kako je “ata, dedi Janković sinu Jankoviću uredil zemljišče”, kjer so nekoč stali hlevi Ljubljanskih mlekarn.

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. MarkoNi pravi:

    Zoki je car.

  2. lacko pravi:

    Ideal managerja je mož, ki natanko ve, česa ne zmore in si za to poišče prave ljudi, verjamem, da so to ljudje tipa Gregora Golobiča in stranke Zares Nova politika.
    Janša, Pahor ne mislita, da je bitka že dobljena. So neumni politiki, ki se imajo za svoj mandat zahvaliti pametnim ljudem, ker so na dan volitev ostali doma, to kar vidva počenjata, kupovati politike je staromodno, v moderni demokraciji kupujejo volivce.

Komentiraj