Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Vprašanje dneva 018

23. april 2008 ob 12:00 | Urh Maček |

Vprašali bi, pa ne veste koga? Muči in črviči Vas že nekaj časa, pa ne veste odgovora. Na Vesti smo odprli rubriko za tovrstne težave - vprašanje dneva! Brezplačno in brez vseh obveznosti ga lahko tudi Vi zastavite v svojih komentarjih, mi pa ga bomo poslali v svet. Naše vprašanje dneva je lahko prav priročno darilo za popoldansko razmišljanje med tednom o (ne)zanimivih tematikah - od realnosti do zabave.

Vprašanje dneva: Kdo je bolj nasilen: vegetarijanci ali nacionalisti?

Mnenje za Vest: obiskovalci razstave Novi prostorski načrt Ljubljane in predsednik Društva za zaščito živali in njihove pravice Stanko Valpatič.

Torej, kaj še čakate? Kaj si Vi mislite o tem?

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. rudl pravi:

    nekadilci.

  2. 1tastar pravi:

    Korenček je lahko zelo nasilen, če si ga devica med noge tlači!

  3. marjeto pravi:

    nekadilske device !

  4. dahvor pravi:

    Za bit nasilen je dobro bit pijan, najbolje pripit in pijan vegetarijanc je enako nasilen kot uni tadrugi, samo je razlika, da je prej pijan, manj alkota rabi, da je pijan in prej v spanje pade, z manjšimi stroški…nacionalst je pa vedno drag, poceni-cenenega ga ni.
    1tastar oprosti Gorenc ampak si tako mimo vseku, nasilna je devica-ščemenje pod popkom, Bog ga ustvaru, torej ni nihče kriv, ne korenček-korenček je samo žrtev-orodje.
    Verjamem, da ne daješ napitnine, verjamem tudi, da tako šparaš, da ne greš nikamor, dosti takih Gorencev poznam … doma za mizo sedijo, žena streže, čakajo na kakšen obisk, žrtev, da pokažejo vso pamet, ki jo premorejo … in, če sem pustil plačilo Gosta na šanku, če nisem takoj pospravil v blagajno, je redno zginilo, je vedno bil med Gosti tudi tak Gost, ki si je svojo prisotnost - veličino zaračunal…unim taglavnim Gostom, mi ni bilo nikoli treba računa dat-delat, so si sami totalno natančno zapitek zapomnili, sami zračunali in radi si pomagali - razumeli so, da človek le ima samo dve roki, čeprov je samo kelner.
    Trezni ljudje so pa zelo redko nasilni, je treba jih fejst jezit in na levo nogo moraj0o zjutraj vstat ali pa vsaj tako rojeni, samo potem niso ne nacionalisti ne vegeti, so samo nasilneži…in jih kdo pobaše v službo-taki se vedno rabijo.

  5. Tibor Jablonsky pravi:

    Vegetarijanci, njihova ideološka propaganda je celo bolj nasilna od Greenpeaca. Zajebani so.

  6. moadib pravi:

    Kadilec kateremu ne dovolijo kadit.

  7. Sub in a Re:mar pravi:

    Nekadilec, ki mu ne pustijo ne kaditi.
    Lačni mesojedec.
    Nacionalist brez domovine.
    Oblečena Sabina Remar.

  8. sanja pravi:

    Če bi bili vegetarijanci bolj nasilni, bi na 30 % zemeljskih površin, ki jih ne pokriva led, morda rasla drevesa in zelenjava, in se ne bi tam paslo in tako zelo prdelo toliko krav, da kar ni za verjet. In ne bi bilo slastnih, sočnih, krvavih, mehkih in z antibiotiki prepojenih zrezkov za večerje, ampak z vesoljno kemijo poštupana, predelana, premrznjena zelenjava. In bi dobili še nasilne mesojedce.. no, to imamo pa že zdaj.

  9. nejas pravi:

    Ste pozabil specificirat; vegetarjanka sem že desetletja tut sama, Prepričevalci (ne gre za vegetarijanstvo ampak za potrebo po tem, da vsi živijo kot ti, ker si najpametnejši) mi grejo pa zelo na jetra. Ker so nasilni. Psihično! Imamo podobna prepričanja, samo da jih jest živim, oni pa učijo.

Komentiraj