Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SNS farmacija

23. april 2008 ob 21:52 | Denis Sarkić |

Nekateri poslanci so na seji parlamentarne komisije, ki je razpravljala o ukinitvi Kosove protikorupcijske komisije, sami opozorili na primer korupcije v svojih vrstah. Šlo naj bi za Zmaga Jelinčiča, ki naj bi imel ob poslanski plači še nenavadno visoke dohodke. Zmago Jelinčič naj bi si, kot je bilo slišati na parlamentarni razpravi o zakonu, privoščil izgradnjo zelo dragih nepremičnin v Ljubljani in na Primorskem. Obtožbe na račun Jelinčiča so prišle iz vrst poslancev Lipe, nekdanjih Jelinčičevih strankarskih kolegov, predvsem Saša Pečeta in Boštjana Zagorca. Jelinčič je nato poslancem povedal, da je v Azerbejdžan prodal licenco za svoje farmacevtske izdelke. Znano je, da je Jelinčič imel podjetje, vendar se mu je zaradi nezdružljivosti s funkcijo poslanca odpovedal. Jelinčič je za Vest pojasnil zadevo in razložil še nekatere pomisleke glede odnos s Hrvaško, njegov strankarski kolega Srečko Prijatelj pa je dodal še malo olja na prepir med SNS in Lipo.

Zmago Jelinčič o Hrvaški in njegovih farmacevtskih zaslužkih:

Olje Srečka Prijatelja na ogenj med SNS in Lipo ter ukinitvi protikorupcijske komisije:

Denis Sarkić, montaža: Miran Bratuš

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 8 x komentirano
  1. janez pravi:

    Kako je jelinčić postal farmavcet si lahko ogedate na www.ssn.si dosje jelinčić

  2. Mirjana pravi:

    Spoštovani gospod SNS. Tudi mi, državljani in državljanke (vsaj tisti, ki smo pravno državo občutili na lastni koži,pa jo še opbčutimo, in teh je čedalje več)si to vroče želimo. Komisija mora imeti večja pooblastila, absolutno!. Ta, ki jih ima, jo v javnosti kažejo kot neučinkovito, a to le zato, ker nima dovolj pooblastil. Vendar bi gospoda opozorila, da…če si resnično želi, da državljani ne izgubimo poslednje varovalke,popolnoma zadošča, da tej komisiji dodelite pooblastila, ki bodo potrebna da je učinkovita. Simpl mar ne? Le želja in skrenost sta potrebna. Civilna družba se združuje in opazuje kdo je za ukinitev. Domala vsi parlamentarci ste pod drobnogledom. Izgovori v vašem stilu povedo ravno nasprotno. Če bi kot poslanec bil resnično zagovornik pravic, pravičnosti in interesov ljudstva nikoli niti v sanjah ne bi podprl zmazka, ki nam vlada hoče vsiliti. Toliko o tem.

  3. 007 pravi:

    Veliki blefer. Na predsedniških volitvah si vseskozi govoril KO BOM PREDSEDNIK in volilni rezultati so prirejeni in bom sigurno predsednik. Ja kje si zdaj? Popušil si na celi fronti spet pa nateguješ SLO folk in ciganiš po nekem Azerbajdžanu!!!!!!!!! K Jorasu pa ne boš šel seveda, ker nimaš jajc tko kot Erjavc. Lohk je govort iz varne razdalje in pumpat folk, pejt tja dol ko si tak borec za SLO in se pokaži, samo boš moral pazit, da ne boš plaval v tistem blatu kot Joras pred leti. V to blato te bodo ustaši vrgli ne pa kot Joras ki se je fuknil dol sam in pokazal, da je na stara leta možen salto mortale. Pa še to: očitno gre za edinga poštenjakarja na Šubičevi. Vsi njegovi posli so pošteni, transparentni, vse je njegova iznajdba ter last. SINT,ROM,CIGAN SAJ JE ITAK VSEENO.

  4. Donvito pravi:

    Gremo Zmago, le tako naprej, imaš moj glas kakor vedno povprej! s tabo na čelu bomo osvobodili slovenski narod izpod verig nesposobnih politikov in še posebej od sosedov Kroatov!

  5. B.G. pravi:

    Kdor voli za Jelinčiča, ne zna misliti s svojo glavo. Karizmatična osebo, kot je dr.Jelinčič, zadovoljuje njihove potrebe. Me prav zanima, koliko pristašev bo prišlo presajat regrat v cvetličnih loncih. Saj res, tudi sam imam nekaj cvetic, ki jih je potrebno presaditi in pomlad je pravšnja za to.
    Zanimivo je to, da za Štajerce pravijo, da so Slovenski južnaki. Zakaj neki le?

  6. Igor Đukanović pravi:

    B.G., ni mi všeč tvoj komentar na Štajerca. Če si želel povedati, da smo na Štajerskem bolj direktni kot v ostali Sloveniji, bi lahko tako ubesedil.

    Glede Jelinčiča pa imam tudi jaz z njim osebno izkušnjo. Iz kateregakoli druženja je sposoben narediti mitingaško sranje a la “dajte nam struju i sendviče” (rakijo bomo prinesli seboj ;-) ).

    Jelinčič je bil lani gost na moji fakulteti na predstavitvi predsedniških kandidatov. Že po nekaj minutah, ko si je s prvo repliko izboril besedo, je temo od predsedniških kompetenc spremenil na čago. Citiram Jelinčiča: “Sam nisem nikoli organiziral nobenega žura, na nobenem pa nisem manjkal”. Sledil je evforičen aplavz četice predvsem fantov (sicer so na ekonomijo vpisana predvsem dekleta…), med katerimi nisem prepoznal niti enega študenta, ki bi kdaj bil na vajah…

    Skratka. V showbusinessu je denar, ne pa v predsedniški funkciji. (Tudi njegovim podpornikom ni bilo do urejanja problemov v družbi…)

  7. grba pravi:

    Mater kakšen prevarant. Ampak v vsaki deželi je dovolj zafrustriranih bebcev, ki takim omogočajo politične pozicije in dobre plače. Ima jih Haider, ima jih Šešelj in ima jih tudi naš miniHajderček.
    Sitni lopov forever.

  8. Carlos Contreras pravi:

    Lejga, špecjalca!

Komentiraj