Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Študentska plat

17. april 2008 ob 20:28 | Domen Ožbot |

Predsednik Študentske organizacije Slovenije (ŠOS) Tomaž Frelih in predsednik odbora ŠOS za visoko šolstvo Tone Lun, sta predstavila študentsko plat uvajanja bolonjske reforme, predvsem pa probleme, s katerimi se sooča prva generacija bolonjskih študentov.

“Pomembno je, da se spremembe visokošolskega sistema ne sprejemajo pavšalno in parcialno, iz danes na jutri oziroma pol leta pred volitvami.”

Domen Ožbot

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. R pravi:

    Borimo se za pravice študentov!

  2. JB pravi:

    Malo ste pozni za razpravo o nazivih. Potem, ko je zupan padu je bila idealna možnost da kunclerko zlobirate k ni mela pojma o pojmu. Zdej ko so ji svetovalci sprali možgane je malo pozno, saj je začela tolčt že po absolventskem statusu. Te studentski funkcionarji so res brez jajc, na sosu sedijo in pijejo kavice in ne vidijo dva metra pred sabo. Uni na sou pa gverilsko prodajajo in privatizirajo na veliko. Absurd, da prodajajo modri studentski servis studentskemu servisu. Razlog je nedonosno poslovanje modrega ss - ja sej ni cudno da slabo poslujejo, ko so po neuspeli zdruzitvi s servisom, ki jih sedaj kupuje prenesli vse posle na njih (napotnice, baze podatkov,… To so kazniva dejanja. Da o malverzacijah na soum sploh ne govorim, ker tam je kaos bil in bo. Ampak, da bi modeli iz sosa, ki je krovna organizacija kaj naredila to pa ne. Mi je malo zal, ker dve leti nazaj sta sos in sou kar dobro delala.

Komentiraj