Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Plavolasa piarovka

17. april 2008 ob 15:13 | Denis Sarkić |

Ko smo pred časom v intervjuju spraševali glavnega tajnika stranke SD Uroša Jauševca, ali se v štab stranke za predvolilne namene morda vrača Melita Župevc, zdajšnja piarovka predsednika Danila Türka, si je Jauševec takrat zaželel, da bi se to res zgodilo. Nekaj časa je minilo in odločitev Župevčeve je znana. V predvolilni štab Boruta Pahorja se plavolaska zdaj zagotovo vrača in zapušča predsednikov urad. To naj bi se zgodilo naslednji teden. Pahorjev SD se torej zelo intenzivno pripravljaja na volilni boj, saj kot pravijo novinarske čenče po hodnikih parlamenta “kopičijo vse močne razpoložljive sile v bitki za zmago na volitvah”.

Türk in Melita Župevc

Melita Župevc med čestitanjem ob prisegi Danila Türka Foto: DENIS SARKIĆ/VEST

Plavolasa Melita Župevc med pripravami za izjavo predsednika Türka na Erjavčevi:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 12 x komentirano
  1. Bojan pravi:

    Pozdravljeni novinarji, če že povzemate ekskluzivne novice, je korektno, da navedete vir. V tem primeru gre za spletni portal Požareport, ki je to vest objavil danes zjutraj. A vas res nič ne peče Vest?

  2. JB pravi:

    Pa ta sd bo volitve spušila, kaj ta pahor dela. “Krade” kandidate, v stranko sprejema takorekoč vse, ampak ti ljudje bodo po volitvah nekaj želeli. Da ne govorim o dolgoletnih članih. Bogi bo pahor če zmaga -talec lastne stranke.

  3. SM pravi:

    Mene pa bolj zanima kakšne so formalne in neformalne strokovne preference tomota juvana, ki je sodeč po pisanju pozarereport.si sodelavec v uradu predsednika. A lahko to malo raziščete?

  4. Denis Sarkić pravi:

    Dragi Bojan, to novico vem vsaj že dva tedna, ampak sem jo objavil šele danes, priznam, takoj za tabo, zaradi meni znanih, a zelo pomembnih razlogov. Ne verjamem, da imava pri tem isti vir. Potrditve pa tudi ne. Zato me ne peče nikakršna vest!

  5. južnoštajerski pero v mariboru pravi:

    Jani prepisuje iz Dnevnika in Maga ..Denis pa iz Požareporta he he he

  6. Denis Sarkić pravi:

    Ja, glih iz pozareporta…

  7. Revolucija pravi:

    Dnevnik je to novico že objavil ob 11 uri, Požar pa šele ob 15. In to je za Požarja eksluzivna novica.

  8. marjan pravi:

    Mhm, človek se samo vpraša, kaj vse se ve, pa se iz njim lastnih razlogov počaka na razgalitev. Kake koristi mora imeti oseba, da tako “preudarno” čaka na timing drugega na vasi.

  9. Denis Sarkić pravi:

    Nikakršnih, Marjan, verjemi mi.

  10. Diesel pravi:

    Melito poznam. Je res Prva liga! To je dobro znamenje…

    In kolikor poznam predsednikovo logiko, ji bo pri tem zaželel vse najbolje oz. menim da vsekakor Melita ne solira - gre za oblikovanje zmagovalnega teama …

  11. Fonzi pravi:

    Čistilka Fata pa je menda pustila službo pri Valini in je odprla svoj čistilni servis. Tega pa niti Požar, niti Sever nista objavila :)))

  12. Tim pravi:

    Omg.. Tomo Juvan???? Iz ŠOU-a po 10 letih študentskih funkcij
    v predsedniški urad??!!!! Saj to ni več normalno….

Komentiraj