Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Ambasador miru Tone

12. april 2008 ob 9:09 | Denis Sarkić |

V vikend intervjuju za Vest smo se s poslancem SD Antonom Ropom pogovarjali o pripravi alternativnega vladnega programa (AVP), dokapitalizaciji države banke NLB z Zavarovalnico Triglav in DSU, tajkunih v Sloveniji, letošnjih parlamentarnih volitvah in še nekaterih drugih aktualno-političnih zadevah.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 13 x komentirano
  1. 1tastar pravi:

    Zdaj bo pa spet svoj roparski gobec otresal. Misli, da je narod pozabil, kako je na pamet gobcal o incidentih na morju?

  2. JB pravi:

    Rop je odličen strokovnjak s svojega področja, žal pa ni politik. Kombinacija osebnih lastnosti (koleričnost) in njegovi nekdanji politično poraženi prijatelji (ki tega niso mogli sprejeti), ga je pripeljala do nekih nerazumnih potez. Janša na drugi strani je veliko boljši politik (a še vedno slab), poleg tega je pa izredno slab strokovnjak. To je pripeljalo do “blagostanja” v katerem živimo. Za brzdanje inflacije niso storili ničesar - in očitno tudi ne bodo.

  3. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    he,he,Tonček-tunček, slabo se ti piSCHe !… :-))

  4. 1tastar pravi:

    Če je tak strokovnjak, bi pa zdaj, ko je brezposeln, že lahko doktoriral. Saj za doktorat rabiš samo malo pameti, zicleder in gobec. (Tiste malo pameti zato, da veš, da do disertacije ne smeš gobca otresati proti svojemu mentorju)!

  5. JB pravi:

    Za doktorat ne rabiš pameti, zicleder in gobec, temveč dobro temo in možnost za raziskovanje le te - skratka gre za temeljni prispevek k znanosti. Lahko ga tudi kupiš. Sicer pa ne vem zakaj bi bil doktorat merilo - tudi janša, pahor, golobič - ga nimajo, pa kaj potem. Poznam veliko doktorjev, čeprav se sprašujem kdo jim je podelil naziv. Skratko 1tastar tvoj komentar je brezpredmeten.

  6. konec pravi:

    “Liberalec”, ki čez noč postane socialist, je po mojem politik brez nobene načelnosti in taki, so lahko zelo nevarni, ker jim je laž vsakodnevni posel, tako, da sami ne vedo kdaj lažejo ali pa samo prikrivajo resnico.

  7. SM pravi:

    ampak rop oz. lds ni bila nikoli preveč liberalna stranka

  8. Neja pravi:

    1tastar, a ti zelo ceniš Ruplov ameriški doktorat?

  9. Pepo pravi:

    Jao, Konec, pa od kod jih ti jemlješ? Če bi imel o politiki kaj pojma, bi lahko ugotovil, da je bila (in je še) LDS- tako kot pravi SM- vseskozi stranka s precej socialno poudarjenim programom (ker pri nas pravega liberalizma - hvala bogu- sploh ne moreš prodajati), če se spomniš Ropa kot ministra za delo, pa sploh. Po kriteriju, komu je laž vsakodneven posel, pa bi bile vrste politikov hudo dolge, prednjačili pa bi kar fantje iz SDS. Tako, kot ti “šponajo”, pa res ne zna nihče drug.

  10. 1tastar pravi:

    Rupla pa zelo cenim, za to mu v svojem blogu http://1tastar.blog.siol.net/2008/04/11/slovenia/ podarjam Spodnji Duplek

  11. Neja pravi:

    O, Tonček, nisem vedela, da imaš tako lep glas. In kako pametno govoriš in kritično. Zdaj me pa še zanima program “sprememb”. Ampak, ga res ne znate sami kvalitetno predstaviti? Sedanja vlada in korupcija? Saj si lahko misliš, Tone, da imajo ta desni slabe izkušnje s povojnimi časi in si zdaj poskušajo, za vsak slučaj, čim več nagrabiti. Razumi jih, no.

    !tastar, še bolj mi je všeč tisto s Ščavnico.

  12. janez pravi:

    Lažnivi tonček

  13. tiib pravi:

    “1tastar pravi:
    12. april, 2008 ob 9:34

    Zdaj bo pa spet svoj roparski gobec otresal. Misli, da je narod pozabil, kako je na pamet gobcal o incidentih na morju?”

    He he… narod mu je še vedno hvaležen, da je povedal kako in kaj je JJ počel pred prejšnjimi volitvami, da se je zrinil na ablast.

Komentiraj