Wednesday 25. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

V dežju in snegu

8. april 2008 ob 12:11 | Urh Maček |

Največja stranka v državi tej, se je s stojnico sredi Ljubljane v predvolilni boj podala. Pazi se konkurenca, mizo prazno stražita kar dva junaka.

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 24 x komentirano
  1. Peter pravi:

    Od kdaj pa na Vesti.si delate reklamo za SDS?

  2. babica pravi:

    jaz bi tud bla sds, če mi dajo tako lepo marelo….

  3. bullock pravi:

    Urh, popravi naslov : ni SD stojnica, ampak SDS stojnica.

  4. Streecek pravi:

    Nekam statični zgledajo:P un fant bi lahko bil malo manj sramežljiv pa kaj več povedal - če bo tko prestrašeno gledal, ne vem če bodo ravno kakega člana pridobil:)))

  5. Samorog pravi:

    In taki ljudje naj bi vodili našo državo? Zmedeno? Hm.

  6. Maks pravi:

    Meni se pa zdi da teta ni bila ravno navdušena nad idejo o snemanju prispevka…tipček pa poskuša bit fleksibilen in fura nek PR. Zanimivo je tudi, da teta pravi, da to še ni predvolilni boj, medtem ko se tip kar strinja…me zanima če so se v stranki dogovorili ;)

  7. babica pravi:

    jaz hočem sds marelo!!!

  8. Q_ pravi:

    Lohk bi jih vprašu, kaj nudijo novim članom.

  9. lucko pravi:

    Imam dve vprasanji. Je predsedovanje EU ze mimo? A ni JJ nekaj obljubil?

  10. oseba! pravi:

    Zdravo: ne gre za to da je J.J nekaj obljubil, ampak gre preprosto za iniciativo mladih, ki stoji za načeli stranke, zato smo se odločili da pripravimo akcijo 30.000 član, z mladostniškim pridihom v okviru podmladka!
    Lp

  11. luka pravi:

    Jst sem pa mislil, da eni čefurji čakajo pod stojnico da niso mokri.

  12. bullock pravi:

    To je OK stvar, moti verjetno le tiste, katerih stranke se pojavljajo samo v medijih, ki so njim prijazni. Je res bolj prijetno stati pred kamero ali mikrofonom tebi naklonjenemu novinarju, kakor pa med ljudmi, ki te ali pohvalijo ali pa spluvajo.

  13. lucko pravi:

    @oseba!:

    In? To se vedno nekako ne pase v obljubo JJa… Tako kot ne jumbo plakati, ki sem jih videl nekaj casa nazaj na Jesenicah…

  14. bullock pravi:

    Saj to ni volilna kampanja. Stranka pač deluje. Tudi jumbo plakati niso nagovarjali k odločitvi pri volitvah. Saj imajo to možnost vse stranke, ki se pač odločajo po svoje : eni not padajo, ….SDS pa na tak način.

  15. babica pravi:

    če mi dajo marelo bom volila SDS, če pa ne….jih pa kurc gleda!

  16. ggg pravi:

    Denar, ki ga sicer namenjajo za razne reklame in bedarije, bi raje podarili revnim slovenskim družinam in tako zmagali na volitvah.

  17. bullock pravi:

    GGG, kar se tiče dobrodelnosti pa SDS močno prednjači pred vsemi strankami že vsa leta, poleg tega se pa tudi drugače trudimo, da bi bilo teh revnih slovenskih družin čim manj.

  18. bullock pravi:

    Babica, kar oglasi se pa boš dobila marelo - tisto kdo nas gleda, bi bilo pa fajn zate, glede na to, da si babica in te ta mali prijateljček verjetno že malo špara.

  19. Darko pravi:

    WWW.SOLZA.INFO

  20. Fonzi pravi:

    “GGG, kar se tiče dobrodelnosti pa SDS močno prednjači pred vsemi strankami že vsa leta, poleg tega se pa tudi drugače trudimo, da bi bilo teh revnih slovenskih družin čim manj.”

    Ja, ja - občutimo vsak dan. Cene padajo, DURS nam vrača zajetne denarce, v deželici ni več korupcije niti klientelizma, politiki so prijazni, afer ni, rožice cvetijo… samo še vreme bo treba porihtat…

  21. Carlos Contreras pravi:

    Se pa spomnim, da so nekdaj v pomladku SDS paradirale neke sila všečne dekline. Le kaj se je zgodilo s temi?

  22. Pajo.predator pravi:

    Stojnica na prešernovem trgu je dosegla svoj namen, saj je zbudila veliko zanimanje meščanov, kjer so poklepetali s člani stranke o aktualnih problemih, grajah, pohvalah… Poleg, na sosednjem štantu so tudi podpisovali peticijo proti podražitvi vrtcov in bili zelo uspešni!!!

  23. RIL-rižot pravi:

    abde bde bde base base …. puuuuuuuuuuuuuu .. !?!?

  24. Artičok pravi:

    @Carlos Contreras: to ni nič neobičajnega. Na desnici so povsod po Evropi in še kje boljše babe…to je pred kratkim povedal tudi Berlusconi, se pa opazi tudi na naši sceni. Potrata in Širca proti Irglovi in Dolinarjev? Ne se hecat… :)

Komentiraj