Thursday 26. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Siti srednješolci

28. marec 2008 ob 23:11 | Urh Maček |

Poslanki Alenka Jeraj (SDS) in Barbara Žgajner Tavš (LIPA) sta med drugim branjem komentirali vsebino predloga zakona o subvencioniranju dijaške prehrane. Po predlogu zakona naj bi bil vsakemu dijaku zagotovljen en topel obrok dnevno. V proračunu sredstva za subvencioniranje dijaške prehrane še niso zagotovljena. Če bo zakon sprejet, stopi v veljavo že prvega septembra letos. Upam, da to ni predvolilno darilo vlade, ampak se v ozadju resnično skriva skrb za zdravje srednješolske populacije.

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. doajen pravi:

    G. Maček! Prosil bi vas, da se pri svojem delu držite določenih novinarskih standardov. Domnevam, da ste imeli skozi zgornji tekst namen bralcu v vednost podati neko novico. Kaj pa ob vsem tekstu dela naslednji stavek?: “Upam, da to ni predvolilno darilo vlade, ampak se v ozadju resnično skriva skrb za zdravje srednješolske populacije.” Mojster, temu se reče KOMENTAR! Za slednje imaste mesto tukaj spodaj, pod KOMENTARJI! Ali pa si po vzoru urednika omislite kolumno.

    To so naši wannabe novinarji…

  2. Fifi pravi:

    Kaj drugega od predvolilne poteze to pač tako ali tako ni. Zdaj bodo poleg študentov gostinsko ponudbo po Sloveniji uničevali še dijaki. Prihajali bomo v restavracije in še naprej trpeli naveličane natakarje, ki nas bodo nagovarjali s “Kaj boš?” in začudeno izbuljili oči, ko jih bomo prosili za meni.

    SDS naj si svoje predvolilne projekte nekam vtakne. Kaj za vraga so delali prejšnja štiri leta? Ali takrat prehrana dijakov ni bila problem? Je bilo cesninjenje do zadnjih mesecev njihovega mandata OK? Itd., itd., itd.

  3. ghorn pravi:

    pa BONE dejte dijakom, pa se bodo sami odlocali kaj je ‘kvaliteten topel obrok’ in kaj ne…

    to je najenostavneje (verjetno pa ne najceneje, ali pac).. zdravstvene inspekcije haha.. pa primerjanje z osnovnimi solami in vrtci.. fak

  4. Carlos Contreras pravi:

    Janšev kruh se bo še marsikomu zataknil v grlu. Štruca je tako ali tako verjetno iz smetnjaka.

Komentiraj