Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

E - pravosodje

25. marec 2008 ob 11:58 | Urh Maček |

Ministrica za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Mojca Kucler Dolinar in minister za pravosodje Lovro Šturm sta sklenila Dogovor o sodelovanju pri projektu e-pravosodje v letu 2008. Predmet dogovora je skupno sodelovanje pri izvedbi študije za potrebe nadaljnjega izvajanja projekta e-pravosodje, ki obsega analizo procesov, zakonodaje in informacijske opremljenosti pravosodnih organov ter pripravo predloga akcijskega načrta nadaljnjega poteka projekta e-pravosodje.

Cilji projekta:

Lovro Šturm: “Z e-pravosodjem želimo doseči, da bo slovensko pravosodje s popolno informatizacijo e-poslovanja v prihodnosti postalo eno najbolj naprednih in najbolj razvitih v Evropi.”

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. Franci pravi:

    Bravo minister Šturm ! Glede na to, da nisi ravno rosno mlad in da nisi rasel z računalniki, sem presenečem nad tvojimi prizadevanji glede uporabnosti elektronike v pravosodju. Mislim, da si ti eden redkih ministrov, ki res dela in se premalo hvali. Mislim, da te N.Si premalo izrabi za svojo promocijo. Si minister, ki res obvlada svoj posel. Mediji ti delajo krivico,ker ne vidijo tvojega trdega dela in tvojih rezultatov.
    Vidijo pa nastavljanje Pahorja, kakor tudi nastavljanje “lepotice” Kresalove, slišijo cviljenje Cvikla, spremljajo “pametne izjave” Lahovnika, poslušajo kritike Golobiča (s katerimi želi namensko prekriti svojo tajkunizacijo Slovenije) in večno nakladanje komunista Potrča, kakor tudi govorjenje zaradi govorjenja Žgajnarjeve.

  2. 1tastar pravi:

    Jaz sem za 100% e-sodstvo. Najrajši bi videl, če bi me dosmrtno zaprli v virtualni zapor!

  3. Maks pravi:

    Mojca pa zgolj sedi….krasen dogovor!

Komentiraj