Thursday 26. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Podobnikova energija

20. marec 2008 ob 0:18 | Denis Sarkić |

Minister za okolje in prostor Janez Podobnik je zadnje čase na udaru opozicije in Računskega sodišča zaradi domnevnih nepravilnostih pri delu njegovega ministrstva. Pozvan je bil na odstop, del opozicije najavlja interpelacijo zoper njega, Računsko sodišče pa je premiera Janeza Janšo pozvalo, naj ga zaradi tega razreši s položaja. Zato smo ministra Podobnika na hodniku Državnega zbora poprosili za krajši intervju, takoj zatem, ko je na nekajurni seji odbora za nadzor javnih financ odgovarjal poslancem na vprašanja v zvezi z afero Puh.

Ali je minister žrtev koalicije: “Ah, ta ocena pa je napačna. Sem minister dobre vladne ekipe …”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. Mirjana pravi:

    Morda bi se ministru postavilo vprašanje o off shore terminalu v Tržaškem zalivu (Endesa). Zadeva je še kako vroča. Imamo tudi CD novega, spremenjenega projekta…pa mu ga dostavimo, na željo.
    Nova lokacija je nekoliko spremenjena, reciva pomaknjena za 5 km cca proti piranski punti,…a je Slovenija totalno odrezana,…kot kaže, ponovno čezmejnih vplivov ni.
    Morda pove tudi kaj je MOP odgovoril na vprašanje civilne iniciative Italije, glede namenov gradnje v v Luki Koper…menda odgovora še ni prejela.
    Priporočam branje
    http://www.dnevnik.si/kolumne_komentarji/komentarji/306555/
    lep dan

  2. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    … Kinetična ali samo Potencialna ?? - - - :-)))

Komentiraj