Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Ženske v politiki

12. marec 2008 ob 0:27 | Denis Sarkić |

Po 8. marcu, dnevu žena, prazniku nežnejšega spola, smo na hodniku Državnega zbora trčili ob nekdanjo poslanko SLS Nado Skuk, ki je ob tem nenadnem srečanju z nami, komentirala pogovor s poslanskim kolegom o ženskah v politiki. Zato je nastal prispevek o tej temi, v pogovoru z njo pa smo odprli še nekatere druge.

“… če bi bili pametni v Sloveniji, bi izkoristili ženske možgane, tako kot so jih na Finskem, na Švedskem, na Norveškem, ker vemo da tiste države so med uspešnejšemi v Evropi …”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 12 x komentirano
  1. 1tastar pravi:

    Ampak družina Šrot ne rabi možganov. Niti moških, niti ženskih. Samo take, ki so oprani z Laškim pirom.

    Sploh se zadnje čase Skukovo bolj poredko sliši v parlamentu. Bi rabila malo Uniona za korajžo!

  2. tomzee pravi:

    JA, najprej je v politiki treba izkoristiti možgane- ni važno ali gre za moške ali ženske; je pa res da politiki izjave kolegic ženskega spola jemljejo bolj z rezervo- ampak počasi se tudi to primitivno/ mačistično mišljenje spreminja…O Skandinavskem sistemu pa lahko le sanjamo - za naše razmere preveč liberalen in pošten

  3. gsm pravi:

    ko bodo moški v politiki laufali domov, ker imajo majhnega otroka in morajo nanj paziti, se bodo tudi ženske v politiki bolj slišale!

  4. geiger pravi:

    Gospa ni več poslanka, je pa zaposlena v poslanski skupini!

  5. Denis Sarkić pravi:

    Pri tipkanju je ven padla beseda “nekdanja”. Popravljeno, hvala.

  6. medek pravi:

    Za take krastače kot je Eva Kobila hvala lepa. Ali pa ameriško žensko različico Busha - Hillary, al pa Riž Condo, ….
    Taka negativna selekcija ni nič ženska.

  7. gsm pravi:

    očitno samo take pridejo skozi moško sito.

  8. Revolucija pravi:

    Nada Skunk je velika nasprotnica legalizacije prostitucije.

  9. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    ehh,Denis,Denis !…’ tok enih let ‘ !?…to pa res ni bilo kavalirsko od tebe in pa ravno tako tudi ne taktno !…sicer pa,si imel tokrat dosti več sreče pri (ne)bontonu kakor pa olike !… zakaj ?…zato,ker je Nada Skuk “navkljub” ‘ tok enih let ‘ še vedno ‘ DE LUHE ‘ kategorija & pa 1.klasa !…po mojem čisto osebnem okusu pa ( in verjamem,da sploh nisem edini !…) najlepša ( še vedno ! ) slovenska političarka in pa tudi najbolj sexy !…in zato ( & samo zato ! ) je tovrstne taktnosti ali pa netaktnosti v samem bistvu ženskih “stvari ” v resnici niti ne morejo tangirati !…aja,pa še tole je seveda potrebno dodati : tale dama poleg svoje lepote tudi neumna ni. Niti malo ; ravno nasprotno !…tako rekoč idealna ženska kombinacija !…Dobro,ajde,zdaj pa jo moram prenehat tlele oboževati,sicer se mi lahko pripeti še kakšna zaljubljenost !!… ;-)

    …malo “mrzlega tuša” zato v nadaljevanju ne bo čisto nič odveč :

    si predstavljaš Denis,da bi ti torej tale tvoj ‘ tok enih let ‘ serviral npr. kakšni Marjetki, in/ali podobni :-)))
    eee,vidiš !…tisto bi šele bil 1 VIDEO SCOOP !… heh,da mi je videti eno takšno ( naštudirano ?) sceno !… ala bi crkaval od smeha !!…(rofl)

  10. Denis Sarkić pravi:

    @JBTPTKŠNKZDRVJ, poglej, jaz sem imel priložnost ali pa čast se z njo zabavati pred toliko leti (1995) in v tem ne vidim nič nesramnega, netaktnega ali kaj drugega. BTW, gospa Nada še vedno isto zgleda kot takrat, še vedno je fejst!!!

  11. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    verjamem,verjamem - use ti verjamem !… samo,drugič - ne čisto usega povedat !!… ;-)

  12. aizen power reviews pravi:

    Aizen Power is an all-natural supplement designed to improve male health. This formula contains the beneficial properties of various plants, herbs, minerals, and vitamins that help men’s blood circulation, detoxification, and overall health. https://aizenpowerbuynow.us/

Komentiraj