Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SOVA pri Petku

12. marec 2008 ob 0:15 | Denis Sarkić |

Pogovor s poslancem stranke SDS in članom komisije Državnega zbora za nadzor varnostno-obveščevalnih služb, Mirom Petkom o aferi SOVA in njenimi posledicami ter poročilu komisije o tej zadevi.

“… jaz se bojim, da pretirano lomastenje tule po Sovi, pretirano javno razpravljanje okrog teh mednarodnih sistemov zvez lahko Sovi in njenemu delu samo škoduje …”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. 007 pravi:

    Lohk, da je Rop tovariš, ampak ti Freitag definitivno nisi gospod, ker zavajaš javnost s svojimi izjavami. Pa saj si ti eden izmed glavnih akterjev, ki ste poskušali Velikega Vodjo oz.Mesijo s Kaščakovga hriba zaščititi tako, da ste razfukal SOVO. Ja kdo pa je objavil tajno lokacijo SOVE na Slovenski in Malem trgu če ne ti Freitag. Sedaj bi ti očitno pasal, da bi ukinil sporni 21.člen in sicer zato, da bi se vsi izsledki SOVE morali po mnenju Pirc-Musarjeve uničit in tako zakrit sledove izdaje slovenskega naroda s strani Mesije. Ni kaj, definitvno so ti udarci po glavi silakov iz Maribora pustili očitne posledice. Pejt rajš nazaj na Koroško in reši problem z lokalom tvoje žene.

  2. 1tastar pravi:

    U HUUU-HU, U HUUU-HU!!!

  3. 0,0000007 pravi:

    007, razburjanje škod zdravju in zamegli razum. Če mal pobrskaš nazaj, boš ugotovu, da so obe lokaciji objavl v Dnevniku par mescev predn je o njih Freitag govoru. So hotl Mesijo ustavt, da ne bi preveč gnojnih bul skidal iz Sove. Ropar se bo pa še cvrl zarad svojih neumnih izjav, ker je nehote prznal eno velko neumnost.

  4. Drago2 pravi:

    Miro Petek naj pojasni, kako je njegova žena dobila koncesijo za prvo privatno lekarno na Koroškem in kako so mu botri pri tem pomagali.

    To je pravo vprašanje, tudi za Sovo, če je treba.

  5. simpatikus komunalis pravi:

    Pa je zmerom bil in je še Petek en tako lep dan.Ampak zdaj pa še samo o petkih poslušamo.
    T a črni kaj je že bog delal na petek??

  6. 007 pravi:

    @0,00000007
    pa menda ja niso na vidiku spet grmade in inkvizicija?

Komentiraj