Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

ZARES o aktualnem

7. marec 2008 ob 20:29 | Andraž Beguš |

Vodja poslanske skupine ZARES, Matej Lahovnik, se je v izjavi za medije danes odzval na nekatere aktualne politične dogodke. Na meniju so se tako znašli Zavarovalnica Triglav, uvedba vinjet ter dogajanje v podjetju Paloma.

Medtem ko v ZARES pozdravljajo predlog zakona o prenosu 34-odstotnega deleža Zavarovalnice Triglav v lastništvo Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje, ki so ga tudi sami zagovarjali, pa so veliko bolj kritični do uvedbe vinjet ter razmer v podjetju Paloma.

O podrobnostih je, kot že rečeno, spregovoril Matej Lahovnik:

Novinarska vprašanja na izpostavljene teme:

Andraž Beguš

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 1 komentar
  1. lacko pravi:

    Matej, se popolnoma strinjam z vami. Solidarnost, ki se kaže v primeru vinjet, naj vlada usmeri raje v socialo in zdravstvo, v problem mladih in mladih družin,…
    Menim pa, da je vlada z napovedjo: 1. skušala vreči “kost za glodanje”, da preusmeri pozornost od zares perečih tem, ki bi jih morala reševati prioritetno; 2. bojim pa se, da gre za še en manever - omogočiti zaslužke nekomu, ki jim je blizu, nekomu, ki bo “pokrival” tudi stroške bližajočih se volitev, saj zato se mudi - posel je treba čim prej udejanjiti, ne glede na eksplicitno nakazovanje všečnosti, slutim implicitnost v ozadju…
    Žal je veliki večini poteza všeč, ne glede na to, da je kratkotrajnega značaja in popolnoma nesmiselna za tako kratek čas, kot napovedujejo. V Zares ostanite trdni, zagovarjajte svoja stališča, čas bo pokazal, da imate prav, pa četudi so zdaj odzivi (nekaterih) ljudi negativni. Argumenti, ki jih navajate, bodo marsikoga prepričali. Kar tako naprej. Bodite glasni!
    Danes si vzemite nekaj časa samo za vas in vaše najbližje (partnerko, mamo, prijateljico…).
    Ob jutrišnjem praznovanju obletnice društva Zares pa vsem iskrene čestitke.

    Branko

Komentiraj