Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

MZZ depeše v medijih

1. marec 2008 ob 14:54 | Denis Sarkić |

Kot smo obljubili, vam dajemo ekskluzivno na ogled celotno omizje Združenja novinarjev in publicistov o medijskih depešah, ki se je v četrtek odvilo v Jazz klubu Gajo v Ljubljani. Gostje so bili Bojan Brezigar, Aurelio Juri in Miro Petek, pogovor pa je vodil predsednik ZNP Peter Jančič.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 10 x komentirano
  1. medek pravi:

    Kaj pa bi skrivali? A se igra poker?

  2. jetar pravi:

    Bravo g. Brezigar in g. Petek!

    Šjor Aurelio ….bla, bla? Kakšno luknjo, je g- Jančič, skušal mašiti s tem topoglavim politikom?

  3. Revolucija pravi:

    Kje pa je bila kontroverzna članica združenja Ana Jud?

  4. Gaja pravi:

    Dragi Denis, velikokrat imam občutek, da začneš vprašanje ne da bi vedel, kam te bodo stavki, ki jih izrečeš, pripeljali. Ko začneš, ponavadi dam rajš na mute. K ne morem poslušat, da si delaš bruko. Mogoče je pa to tud primerjalna prednost, tko da… velik sreče še naprej.

  5. Štajerc pravi:

    Peter Janšić ?
    Za poscat…..

  6. BOTA pravi:

    Afera “Depeše v medijih” ima tudi drugo stran. Ta je še bolj zaskrbljujoča. Kaj si o njej misli informacijska pooblaščenka si lahko preberete na tej povezavi:

    http://www.ip-rs.si/fileadmin/user_upload/Pdf/odlocbe/MZZ_Odlocba_27.2.2008.pdf

  7. BOTA pravi:

    Se oproščam, pravilna povezava je ta:
    http://www.ip-rs.si/fileadmin/user_upload/Pdf/odlocbe/MZZ_Odlocba_27.2.2008.pdf

  8. zeleni spam pravi:

    gaja se strinjam. Ideja tega portala in podajanja informacij je res ql, sam kaj k je folk na ne najvišjem nivoju-mišljeno novinarji. škoda. mama filing d sarkić svojo novinarsko nežilico oz. nesposobnost kompenzira z ritolizništvom. Če nisi novinar, bod rajš sam fotoreporter.

  9. Kob pravi:

    Bojan Brezigar: je bil urednik Primorskega tednika in sedaj je za Italijo upokojen. Če bi bil sedaj zaposlen v Italiji, bi mu pokojnino drastično skrajšali. On pa se je elegantno zaposlil v Sloveniji in to pri svojem bratrancu Dimitriju Ruplu.
    Njegova uredniška politika je bila, milo rečeno, proitalijanska. Ali sedaj na MNZ tudi vodi proitalijansko politiko?

  10. Bogdan pravi:

    Zanimivo, zelo znimivo. Po taksni oddaji človek vidi, da imamo na ministrstvu odlične ljudi (vsaj večinoma, da ne bo pomote). Tistega izdajalca Slovenskega naroda, ki je nedvomno imel v ozadju še prej čisto ozki politični interes pa bi morali javnosti pokazati v svarilo vsem ostalim. Kajti pri 600 ljudeh je gotovo še več takih, ki imajo kakšne zveze s tem ali onim politikom in seveda tudi vse leve medije, ki nimajo pri objavi skoraj nobenih pomislekov. Seveda sedaj ko je desna vlada… Čisto drugačno politiko bodo ti “neodvisni” mediji imeli ob kakšni drugi vladi… Torej res odlično omizje, vredno ogleda… (razen nekaj res neumnih in še večkrat ponovljenih vprašanj nekoga iz publike, ki nima pojma o osnovah diplomacije…upam samo, da to ni bil kakšen novinar)

Komentiraj