Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Županova tiskovka

27. februar 2008 ob 1:17 | Andraž Beguš |

Ljubljanski župan Zoran Jankovič je novinarske firbce spet razvajal na še eni izmed svojih rednih tiskovnih konferenc. Preden se je razgovoril o pomembnejših dogodkih zadnjih dni, pa nam je Marija Fabčič iz Oddelka za predšolsko vzgojo, izobraževanje in šport MU MOL predstavila ringarajo v zvezi z izdajanjem odločb o znižanem plačilu za vrtec za leto 2008.

Župan je iz spomina na pretekle dni izbirskal pohajkovanje po Budimpešti s tamkajšnim županom, ki ga spomladi tudi vabi v goste, pa sprehajanje po ljubljanskem mestnem središču s poglavarjem Islamske skupnosti BiH, dr. Mustafi Cerićem in slovenskim muftijem Nedžadom Grabusem, s katerima je pokramljal o začetku postopka za izgradnjo prve in edine slovenske džamije in na koncu še vpisovanje v žalno knjigo pokojnega Dr. Janeza Drnovška. Glede na to, da je župan znan po svoji delavnosti, pa lahko upravičeno domnevamo, da je marsikatera njegova aktivnost ostala zamolčana. Vse nas pač res ne briga.

Sledila so novinarksa vprašanja, ki so med drugim razkrila tudi razlog ter krivca za to, da Ljubljana zaenkrat še ne bo konkurirala tajvanski stolpnici Taipei 101.

O odločbah o znižanem plačilu za vrtec:

Županovih 5 minut:

Novinarska vprašanja 1. del:

Novinarska vprašanja 2. del:

Andraž Beguš

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. /\ \/ pravi:

    županovih 5 minut trajajo 2 minuti :D

  2. Andraž Beguš pravi:

    pozabljaš, da je čas relativen.

Komentiraj