Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Shod za Kosovo

21. februar 2008 ob 22:38 | Denis Sarkić |

Pred ljubljansko pravoslavno cerkvijo naj bi se okoli 18. ure odvil protestni shod v podporo enotni Srbiji skupaj s Kosovom in v luči začetka postopka priznavanja neodvisnosti kosovske države s strani Slovenije. Policija je že pripravila zaščitne ograje pred veleposlaništvom ZDA in pripeljala konjenico, vendar se je vse skupaj končalo le z najavo protestnega shoda, ki naj bi se zgodil v nedeljo ob 13. uri.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 8 x komentirano
  1. 1tastar pravi:

    Da ga ne bomo srali samo s Srbijo, predlagam še osamosvojitev Istre! :)

  2. samomolen pravi:

    Slovenijo je treba razdeliti na 14 samostojnih držav.

  3. Georg pravi:

    Kosovo je za Srbe že davno izgubljeno. Tudi za Slovence je prek Karavank že davno izgubljena Koroška . Ostala nam je samo upodobitev knježnega kamna na evro kovancu. Tudi Srbom bo ostala samo podoba kosovske devojke, ki ponuja na kosovskem polju srbskemu junaku pijačo. Tako pač je. Ta shod podpiram samo zato, da se Srbi čustveno sprostijo in dajo svoji nemoči moč. Sem pa proti nasilju in razbijanju po Ljubljani.

  4. Kalimero pravi:

    Jaz bi jih obmetaval s sladoledom!

  5. Denis Sarkić pravi:

    A iz Spara?

  6. Donvito pravi:

    Tukaj po Sloveniji bodo protestirali kajneda?? Ja seveda, kaj je lahko lepšega in bolj primernega kakor pa to, da se še tukaj razplamti ogenj in sovraštvo! Tega smo kar najbolj potrebni! Razbijte Ljubljano in celo Slovenijo, razbijte državo, ki vam daje kruh, službo, streho nad glavo, ugodje ali pač neugodje, kolikor toliko urejene bivanjske razmere in demokracijo, da razbijte to deželo! Če bi vas bili kaj v hlačah bi odšli na proteste v Beograd ali pa kar na Kosovo in tam bi lahko pokazali vašo junaško srce in pogum, ne pa da tukaj teptate SLovenijo in nas SLOVENCE! Če ne marate slovenske politike in slovencev ste vljudno naprošeni, da spakirate kovčke in odidete in se vrnete tha od koder ste prišli, ker tam je vaše srce in tam je vaša Srbija, in ne tukaj v Sloveniji, tukaj ni Srbije ponovim še enkrat!!!

  7. janezm pravi:

    Ma tip je cist normalno povedal, se vidi da je pošten državljan Republike Slovenije in da spoštuje zakone naše države. Lahko pa vsakdo protestira o komerkoli hoče. Slovenija naj raje podpre tiste mlade evropsko usmerjene v Srbiji s programi, da se bodo lahko razvijali v normalne evropske državljane.
    Itak je bil pa vcerajšnji miting v beogradu fiasco na celi črti. Udeležilo se ga je samo četrt miliona ljudi, pa manjkali so vsi predstavniki demokratičnih strank. Normalni Srbi si želijo samo normalno življenje!

  8. ferdo pravi:

    samo ne mi z mitingom istine resnico poznamo.

Komentiraj