Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Na robu izstopa

19. februar 2008 ob 18:43 | Denis Sarkić |

Predsednik Slovenske ljudske stranke (SLS) Bojan Šrot je na svoji novinarski konferenci medijem razlagal in tarnal o razmerah v koaliciji. Povedal je še, da stranko skorajda vsakodnevno napadajo z vseh strani, še posebej v t.i. parastrankarskih slamnatih medijih, kot je naprimer brezplačnik Slovenski tednik. Njegova tiskovka je bila zanimiva tudi zato, ker je v prvem delu večinoma govoril s sklonjeno glavo, kot bi mu bilo nerodno, nato pa je šele proti koncu le te, ob novinarskih vprašanjih, kameram namenil tudi malce nasmeha. Ob njem je bil prisoten ves čas tudi vodja poslanske skupine SLS Jakob Presečnik, ki je celo nekaj malega tudi sam komentiral.

Prvak SLS Bojan Šrot o koalicijskih zadevah:

Odgovori na novinarska vprašanja (super odgovori za sladokusce):

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 11 x komentirano
  1. Mali šrot pravi:

    plače so prevelike in če bi izstopili iz koalicije bi bile predčasne volitve in nič več money money v trm je problem

  2. Pero. pravi:

    Dejstvo je,d a je šrot prestopil na drugo stran. V vladi ostaja zato, da lahko blokira in da ima informacije. Ko so prišle na dan ankete, kjer SDS spet vodi in se mu obeta zmaga na volitvah je potrebno narediti vse da se to prepreči. Če je to izstop, je to izstop.

  3. Pero. pravi:

    Aja pa še nekej. Jay bi se na njihovem mestu bolj bal tega, da oni nebi prišli v parlament, kot to da SDS zmaga.

  4. Pionirček pravi:

    Ja sedaj pa počakmo se na mega Rupla, da prestopi na drugo stran………..
    Joj kako dolgočasno.
    Ali ga ne bi nekdo spotaknil in poslal v penzijon ?

  5. Revolucija pravi:

    Joj kak so že tečni. Naj grejo iz Koalicije al pa naj dajo mir.

  6. samo pravi:

    šrot ma smisel za humor.:)

  7. Ivan pravi:

    Šrot je mislil, da če bo Janeza Podobnika izrinil z mesta predsednika stranke SLS, da ga bodo vsi oboževali. Pa se je zmotil. Izgleda, da Janezu Podobniku ne sega niti do kolen. Ljudski pregovor pravi: Kdor visoko leta, nizko pade. To se je zdaj zgodilo Šrotu. Zdaj izsiljuje koalicijo z iztopom. Najbolje bi bilo, da ga iz koalicije oz. iz Vlade vrže kar Janša. To bi ga na državnozborski volitvah kar dotolklo, če tudi ima brata Boška, ki je direktor Pivovarne Laško. Tudi Boško se je že zaklofal. Preveč se ta fant čuti močnega in samozavestne. Zato so ga malo potunkati, da bi se umiril in streznil. Zelo bi bilo higienično, da iz nadzornega sveta Dela odstrani Kosenovo in advokata Zdolška. To bi bilo za svobodo novinarskega dela zelo primerno. Ni mi znam motiv, zakaj ju je Boško imenoval v nadzorni svet Dela in obenem z njima uničil tudi revijo Mag.
    Če bi že moral odločati med vladnimi strankami ( DESUS, N.Si, SDS, SLS, bi se odločil za N.Si, ki je najbolj zvesta koaliciji, se bori za vrednote in je prava sirota med vladnimi strankami ( razen Palome, kjer afero vzganjajo napumpani sindikati ).

  8. Rob pravi:

    Žrtev je seveda SLS, pa čeprav večina svinjarije(kmetistvo, stanovanjski skladi, DARS itd.) izhaja iz njihove stranke.Moje mnenje (in najbrž še od marsikoga) je to,da SLS ne sme biti v prihodnji vladi, enako velja za DeSus. Do tedna nazaj mi je bil Bojan Šrot simpatičen, zdaj mi pa že pošteno najeda.

  9. lidijah pravi:

    SLS se tudi sicer spominjam po nenačelnih potezah.

    Mogoče pa se bo izkazalo, da “napadi” na tajkunstvo s šrotovstvom ne bodo imeli neposredne povezave, tako da celjske brate skrbi zaman?

  10. lib pravi:

    ja ko že misliš da bo razpadla koalicija, pa butnejo da je drni umrl,…ojej, res so izvirni…

  11. uničevalec rdečuhov pravi:

    Šrot, nagnali te bodo iz koalicije!.Vse kaže, da si kaj drugega ne zaslužiš.S seboj boš potegnil vso ljudsko stranko in tako direktno sebe vrgel v rdeče naročje, kar si tudi ves čas bil.

Komentiraj