Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Žerjav o aretacijah

12. februar 2008 ob 15:31 | Urh Maček |

Minister za promet Radovan Žerjav je komentiral domnevne aretacije v SCT-ju, Vegradu, Primorju in hišno preiskavo v javnem podjetju Kontrola zračnega prometa. Minister ni seznanjen ali gre v primeru zbiranja ponudb za gradnjo kontrolnega stolpa na Brniku za kartelni dogovor ali ne. Svoje videnje kartelnega dogovarjanja v gradbeništvu je orisal z zgodbo o treh večmilijonskih ponudbah, ki so se med seboj razlikovale le za nekaj evrov. Nadaljnih zamud pri projektih, ki jih gradijo omenjena tri podjetja, pa minister na račun aretacij ne pričakuje.

Minister za promet o aretacijah vodilnih treh gradbincev v državi.

Radovan Žerjav: “Mislim sedaj me sesuvate dokraja, …, zdaj se me resno našli na levi nogi.”

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 11 x komentirano
  1. xp pravi:

    Radovan Žerjav, edini še koliko toliko pošten minister, ki se ne skriva za floskulami. Edini, ki se je lotil DARSA in takjunov. Kje pa piše, da mora minister za PROMET vedeti, kaj dela Policija v neki tajni preiskavi.

  2. flayo pravi:

    Urh, bravo za 16:9 ! :)
    Denis, dej še ti prešaltej.

  3. Dare pravi:

    Res so ga sesuli novinarji. Ampak je izpadel fer in priznal, da zadeve (še) ne pozna. Saj kje pa piše, da mora minister vedeti za vsak detajl delovanja ministrstva. Bolj pa me zanima, kdo sta tista dva modela zraven, ki sta bila modro tiho in na katera se minister ni mogel zanesti niti za najmanjši hint.

  4. BOTA pravi:

    Nič se ne zgodi naključno. Sploh v letu pred volitvami ne.

  5. doajen pravi:

    Žerjal je kul, je neroden, je pristen, je nepokvarjen, je človek, morda tudi strokovnjak in NI politik. Upam da to tudi ne bo postal.

  6. Ziga pravi:

    Res je dober minister, deluje tudi pošteno!
    To bi bila moč nove vlade - da združi strokovnjake, konec koncev obdrži dobre ministre in pelje zgodbo uspeha. Vem, naivno in sanjavo razmišljanje, a vendar si ga drznem.

  7. Aschmodei pravi:

    Bogi Žerjav, nič mi ni jasno =).

  8. Aschmodei pravi:

    mu ni*

  9. marjan pravi:

    Mah ja Žerjav ni kriv, da ne ve koga so aretirali pa zakaj so jih aretirali.

  10. SynoGut pravi:

    SynoGut is an all-natural dietary supplement that is designed to support the health of your digestive system, keeping you energized and active.

  11. Neurodrine pravi:

    Neurodrine is a fantastic dietary supplement that protects your mind and improves memory performance. It can help you improve your focus and concentration.

Komentiraj