Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Tokrat brez vicev

6. februar 2008 ob 2:21 | Denis Sarkić |

Poslanec stranke Zares in predsednik komisije DZ za nadzor varnostno-obveščevalnih služb Pavle Gantar je za Vest komentiral možnosti za uspeh interpelacije zoper ministra za notranje zadeve Dragutina Mateja, pojasnil kdaj bo sestavljeno poročilo o aferi SOVA in kaj si misli o aferi z dokumenti MZZ ter iskanjem odgovornosti oziroma krtov na ministrstvu za zunanje zadeve. Nekaj pa je odgovoril tudi o zadnjih dobrih rejtingih oranžnega Zaresa v javnomnenjskih raziskavah in bežanju nekdanjih AS-ovcev v druge stranke.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 11 x komentirano
  1. Milko pravi:

    Izgleda, da ni “nihče” opazil, da smo doživeli v Sloveniji sodobni državni udar.
    Zunanje ministrstvo in policija sta postala sredstvi za pregon državljanov s strani
    vlade…..
    Še Pinoche je prej uporabil vojsko.
    Našim pa to ne rabi.
    Ali bodo sedaj sledile enostranske spremembe ustave ?

  2. 1tastar pravi:

    Naslov in slika ne gresta skupaj. Zame so najbolj smešne in vica polne ravno izjave g.Gantarja.

  3. ervinator pravi:

    Gantar zares naklada. Da bodo informacije ven odtekale v najbolj neprimernem trenutku in predvsem v škodo države Slovenije, je bilo vnaprej že dolgo jasno - med drugimi je to napovedal/zagrozil že Iztok Podbregar, potem ko je bil obtožen zaradi nepravilnosti njegovega direktovanja Sove - za takrat ko je služil Ropu in Gantarju.

  4. Maatjazh pravi:

    Gantar ni nov obraz, s katerimi se propagira ZARES. Gledamo ga že zelo dolgo. Tudi njegova politika ni nova, ampak ostaja ves čas bolj ali manj enaka.
    Stranka ZARES ne napada ministra za zunanje zadeve tudi zato, da ji ne bi kdo očital podpore krtom, ki kradejo državi informacije in jih pošiljajo svojim sodelavcem doma in v tujini. Nočejo biti del te kriminalne dejavnosti, kljub temu pa skupaj s preostalo opozicijo kritizirajo zunanje ministrstvo in žanjejo sadove dela teh krtov. Torej so vendarle del iste zgodbe kot Lipa, LDS in SD in imajo glede tega z njimi zelo sorodna stališča. Načelno želijo ostati tudi lojalni rodbini Šetinc.
    Kar se tiče Sove, smo mnogi itak pričakovali, da bo Gantar skušal zadevo na koncu čim bolj pomesti pod preprogo. Tako se tudi dogaja. Balonček se je razpočil, škoda ostaja nepopravljena, ustvarja pa se vtis, kot da se ni zgodilo nič. Se res ni zgodilo?

  5. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    @ervinator

    ha,ha,ha !… “TRIODEŽANEJRO” ?… SAJ ! - - -

  6. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    Gantar,a ZARES ?…
    adejnodej !?! ……
    NEMOREMVERJET !!!… :-)))

  7. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    ma dej,Gantar,dej,pejt raje pihat u trompento !…zdej so prazniki … … …tra-la-la,tra-la-la; VIC !… ups,sm se zmotu : tu-tu-tu-tromp; SIC !… :-)

  8. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    aja,@ervinator - a ni (JE)bilo tako,da je ROP TRDIL,DA JE “TISTO” TUDI PREBRAL,PODBREGAR PA TEGA NI POTRDIL ? - - - - - -

    halooooooooooo,Gantar ??…nazdej !…spet sabotira našo konferenco on-line ; pa vsaj kakšen w(i)c bi lahko spet povedal !? - - -

    ehh,pa nič,ampak jaz se mu bom vseeno smejal !… :-)))

  9. medek pravi:

    Mate ima falusno znamenje na mestu tretjega očesa. I fuck Slovenia pa je Matejevo sporočilo prebivalcem Slovenije.

  10. marjan pravi:

    ma dej nehi no take “falusne” so mem. Povej ali črte z dlani tudi bereš, jih sploh poznaš poglej na levo roko, če imaš Saturnovo črto sreče. nekje med srčno in življensko črto (pravokotno na srčno)

  11. pika pravi:

    Milko, ha, ha, ha, ha!
    Indoktrinacija zgleda , da ima hude psihične posledice in osebek , ki jo je doživel ima večkrat težave z realnostjo.

Komentiraj