Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Kosilo s Simičem?

6. februar 2008 ob 2:01 | Denis Sarkić |

Poslanec SD Milan Martin Cvikl je za Vest komentiral nakup informacijskega sistema za DURS, interpelacijo zoper ministra Dragutina Mateja in odgovoril na vprašanje ali bo šel na kosilo z direktorjem DURS Ivanom Simičem, da bi se tam dogovorila o tožbi oziroma opravičilu.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 14 x komentirano
  1. Mirjana pravi:

    Super,…Denis, thx za ta interviju, pogrešala sem izjavo g. Cvikla,…

  2. Denis Sarkić pravi:

    Ni za kaj, tudi drugič …

  3. 1tastar pravi:

    Danes nima smisla iti na kosilo. Je zapovedan post (pepelnična sreda)!

  4. janez pravi:

    A bo šel sam ali bo pripeljal ljubico zram?

  5. medek pravi:

    Simič je slovenska izpostava Enrona.

  6. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    he,he,he,Cvikl ‘ma jajca !…očitno je,da ga tudi zaradi tega ženske obožujejo !!!… :-)))

  7. Prevarant pravi:

    Res je, predvsem mlade manekenke, ki mu padajo v objem zaradi njegovega čara…

    Dva obraza ljubimca Cvikla

    Poslanca Pahorjeve SD Milana M. Cvikla, ki naokoli seje sladke besede o morali, etičnosti in poštenju, zalotili med prešuštništvom – Ljubimka z nekdanjo manekenko in televizijsko voditeljico Jerco Legan – Grožnja novinarjem

    Če je Sašu Pečetu pripadla čast, da je zakuhal prve letošnje škandale, so zadnji tedni starega leta obeležili razkritje, ki (vsaj navidezno) tako moralnega,poštenjakarskega in neomadeževanega poslanca Pahorjevih Socialnih demokratov Milana M. Cvikla kaže v povsem drugačni luči. Potem ko je zapustil vrste Liberalne demokracije,se na Cvikla kar lepijo afere in aferice, tudi kakšna kazenska ovadba kot denimo tista, ki si jo je prislužil z ravnanjem še v vlogi prvega moža Slovenske odškodninske družbe, ko naj bi bil kriv in odgovoren za prepoceni prodajo Hotelov Morje in menjavo delnic Hotela Palace družbi Istrabenz. A o tem bodo svoje rekli preiskovalci,tožilci, nemaratudi sodniki.Dodatno pa je lik in podobo Milana M. Cvikla razkrilo spoznanje, obelodanjeno na spletni strani www.pozareport.si, kjer so poslanca Socialnih demokratov zalotili v presenetljivi ljubezenski pustolovščini.»Po naših informacijah sta poslanec Socialnih demokratov Milan M.Cvikl in nekdanja manekenka,televizijska voditeljica ter magistra antropologije Jerca Legan ljubimca;skupaj naj bi bila že nekaj mesecev. Leganova naj bi prijateljem in znancem razlagala tudi o veliki ljubezni, in da naj bi se Cvikl ločeval od soproge Manice. Poslanec in zvezdnica naj bi se dobivala predvsem pri njej doma,v njenem novem stanovanju,v bloku na Mesarski ulici. To dokazuje tudi fotografija poslanca Cvikla, posneta 26. novembra, ob 23.39, ko je Cvikl zapuščal njeno stanovanje oziroma blok. Po naših informacijah se je Cvikl s taksijem odpeljal k Jerci Legan po oddaji Vroči stol na TV Slovenija, se pri njej zadržal dobri dve uri in malo pred polnočjo odšel domov,« so na svojo stran zapisali Požareportovci.A razkritje ni osamljeno.Ostra očesa so denimo zaznala, da Cvikla ni bilo na strankarski prednovoletni zabavi Socialnih demokratov.Sam je pojasnil, da zato,ker je moral odpotovati na srečanje Mednarodnega haaškega kazenskega tribunala v Sarajevo. A glej ga zlomka! Natanko tiste decembrske dni je v Sarajevo odpotovala tudi Jerca Legan. Slednja je po zatrjevanju omenjene spletne strani celo zatrdila,da bo v Sarajevu sama,in da Cvikla tam ne bo, a so dogodki kasneje pokazali drugače. Celo Cviklu ni preostalo drugega, kot da je sarajevsko snidenje z Leganovo priznal. Zraven pa še prijazno zagrozil,da bo vohljanju novinarjev naredil konec, če bo potrebno, tudi s pomočjo samega notranjega ministra;saj da si česa takega v času, ko je tako politično izpostavljen, ne more in ne sme privoščiti.Vse globlje se torej pogreza poslanec, katerega prestop v svojo stranko sedaj zagotovo najbolj obžaluje prav Borut Pahor. Nad navidezno neomadeževano podobo Socialnih demokratov so se s prihodom Toneta Ropa in Milana M. Cvikla zgrnili temni oblaki, polni neetičnosti, nemorale,celo laži, podtikanj in še česa. Božične in novoletne idile pri Cviklovih letos žal ni bilo.

    NADALJEVANJE…

    Cvikl že vložil ločitev?!

    Jerca je Milanu pošteno zmešala glavo.
    Afera Milana M. Cvikla z večstransko Jerco Legan naj bi dobila epilog na sodišču, saj je politik SD na sodišče menda že podal vlogo za ločitev

    Ljubezenska afera poslanca Socialnih demokratov Milana M. Cvikla z nekdanjo manekenko, televizijsko voditeljico in magistro antropologije Jerco Legan bo dobila epilog. Verjetno tudi na sodišču, saj se nekdanji prvi mož Slovenske odškodninske družbe menda že dokončno ločuje! Kar smo v Slovenskem tedniku napovedovali že minuli teden, se je uresničilo. Cvikl in Leganova sta nekaj lepih in nepozabnih trenutkov preživela že med minulimi božičnimi prazniki. Skupaj naj bi se mudila v legendarnem hotelu Holiday Inn v Sarajevu, na ime Jerce Legan sta najela sobo 323. Uradna verzija je, da sta se tam mudila službeno, na nekem simpoziju haaškega sodišča. Kmalu po izbruhu afere se je Cviklu, ki je zaslovel s svojim prestopom iz LDS v SD, porodila genialna ideja, da bi se Jerca Legan preselila v razkošno družinsko hišo v Čebelarski ulici 13 v Ljubljani. Tam bi stanovala skupaj s Cviklovo (še) ženo Manico in njegovima otrokoma, 21-letno hčerko Lano in 17-letnim sinom Tilnom. Jerca naj bi bila pred dnevi celo nenapovedano in na lastno željo pozvonila na vhodnih vratih hiše Cviklovih. Pričakovano je naletela na odpor, med drugim naj bi ji bila celo hčerka v obraz zabrusila, da se s cipo ne bo pogovarjala. Milan M. Cvikl je, kot kaže, pozabil na svoje besede o morali, etičnosti in poštenju. Ne ve še kako, a ženo Manico, s katero je poročen že 23 let, bi na vse pretege rad izselil iz družinske hiše. Drugače povedano, ženo bi rad postavil pred vrata in njeno mesto v zakonski postelji bi prevzela zapeljiva Jerca Legan. Na sodišče je že podal vlogo za ločitev, obenem svoje ljubezenske afere z Jerco Legan sploh ne skriva več.

  8. Revolucija pravi:

    Kaj pa poslanec Pukšič, ki je pretepel svojo mater in otroke?

  9. Prevarant pravi:

    Kaznovati tako kot vse ostale,ki zagrešijo takšno gnusno dejanje.

  10. chavez pravi:

    sorry ampak tega fafljača se pa res ne da poslušat niti minuto tudi,če bi človek hotel in se celo strinjal z njim .Jerca nogiraj to!

  11. pika pravi:

    Sedaj lahko ideološko in “svobodno” pove kaj je mislil, kajti končno lahko reče , da je komunist in, da se je delal “liberalec” v kolikor so morali zavajati slovensko javnost in volilce.
    Nikoli ni bil liberalec ( v smislu in pomenu kot ga ima po celem svetu - ne v Sloveniji) ampak za oblast to in drugo.
    Končno tov. Cvikl brez dlak na jeziku:
    Končno!

  12. Franci pravi:

    Toti naš poslonec pa se res razmi na fse. Še na davčni informacijski sistem. Pa tak je lep, pa pameten. Simič mu niti do vuh ne segne. Pa babe so nore na jega. Ova Jerca je baje čisto mokra, ko ga zgledne. Jemlite si te ali vzgled pri toten dedi. Ne bote mu te ali nevušlivi. On mo nekaj v hlačah, vi pa te fsi pizdeki. Se pa te ali so pri toten SD sami dobri dedi od Jurija pa do Cvikla. Babe fčlanite se v toto stranko, ka te enkrat prišle do dobrega ….., če ga te že duma nimate.

  13. Mirjana pravi:

    ej fantje, pa ne da mu je kdo fauš? :)
    ckckck, to pa ne bobr fantje, če boste tak tercialski, bo huda, nekatera dekleta so namreč že zlezla iz srednjega veka…. :)

  14. pele pravi:

    Pa “ajti” stroka gor pa “ajti” stroka dol. Tole interesno lobiranje glede davčnega informacijskega sistema me hudičevo močno spominja na navijanje, naj avtoceste naredi SCT in ostala domača gradbeniška zalega. Sistem naj delajo domača podjetja, ki se bodo bolje potrudila, ko bo treba sistem prilagajati specifikam domačega davčnega sistema — ker bodo branila barve domače zastave oziroma bodo imela več časa, posluha, razumevanja in zaupanja za svoj faterland ali kajjestvem. Po drugi strani globalen sistem kot je SAP za ne bo imel časa potrpljenja z našimi specifikami, tudi proti plačilu verjetno da ne.

    Saj ne, da bi navijal za SAP ali celo za Simiča, samo kot “ajtijevec” vidim, kakšna prazna slama je vse skupaj in na jetra mi gre, kako se gmotni interesi domače “ajti” stroke skrivajo za dušebrižno skrbjo za narodi in državo, preko politikanta ala Cvikl. Niti besede o kakšnem poštenem natečaju, naj boljši zmaga… ah, pustmo to.

Komentiraj