Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Diplomacija/pokrajine

28. januar 2008 ob 18:43 | Denis Sarkić |

Predsednik SD Borut Pahor je ob robu podpisa sporazuma s stranko KSS za volitve novinarjem odgovoril še na nekaj vprašanj v zvezi s skoraj že diplomatsko afero “ZDA-Slovenija-EU” in objavljenimi diplomatskimi dokumenti ter sprejemanju pokrajinske zakonodaje, ki jo zaenkrat predlaga vlada.

Diplomacija po Borutovo:

Pokrajine po Pahorjevo:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 20 x komentirano
  1. George Bush pravi:

    Pa kva je ta tip normalen? Ne moreš 10x eno in isto stvar povedat!

  2. Audee pravi:

    ,,,ja maš prav. Se treba vprašat: a je normalen? tudi meni se vse bolj zdi , da NI. ;(

  3. južnoštajerski pero v mariboru pravi:

    Kaj to Zgaga dopolnjuje Sarkiču vprašanje o lovljenju čarovnic?

  4. pika pravi:

    KOMUNIST OSTANE KOMUNIST, tudi če je menjal besedišče, ker je edini SD-jevec , ki je preživel nekaj časa v Eu parlamentu in torej spoznal , da Potrčeve stalinistične dogme niso več aktualne.

  5. zderi pravi:

    Borut, po tem ko si dobil bodočega podpredsednika in svetovalca za gospodarsko-finančno-bančne posle potrebuješ še vsaj podpredsednika, ki bo skrbeel za notranje-zunanjo politiko, pa za varnost in vojaške zadeve, pa podpredsednika za okoljske in energetske probleme, pa podpredsednika za kmetijstvo in gozdarske dejavnosti pa predsednika za pometne zadeve, pa zdravstvo in ne bo škodil še za pravosodje itn. Tako bo vse kar je pomembnega preloženo na podpredsednike in lahko se boš posvetil urejanju svoje pričeske ter manikuri in pa zbranim delom Karle Esmeralde Marx.

  6. Denis Sarkić pravi:

    Ne, ni bil Blaž, le z istega medija je kolega Zoran, z Večera namreč…

  7. joze pravi:

    A ste mogoče opazl, da si je Pahor v zadnjih 2 mesecih večkrat zavezal kravato kot pa prej v celotni politični karieri? No, ko bi si jo znal vsaj zavezat…

  8. Revolucija pravi:

    Pahor misli, da je Bush al pa Blair. V času terorističnega napada so vsi stali za Bushem. Morda pa misli Pahor, da so Slovenijo napadli teroristi (Osvobodilna vojska Kosova).

  9. jetar pravi:

    ..muti, muti ….vaša vprašanja mu omogočajo, da plava s plavutkami….

  10. Samo pravi:

    Človek sploh ne govori kot predstavnik opozicije. Prej kot bi bil z Janšo dejansko v koaliciji.

  11. 1tastar pravi:

    Škoda, da v CIA nimajo takih »zvestih« uslužbencev kot naša Sova in Zunanje ministrstvo.

    Sinoči sem gledal zanimivo oddajo o Hitlerjevi psihoanalizi. Tam je en strokovnjak iz CIA povedal, da še vedno za vsakega pomembnega politika v svetu izdelajo njegov psihološki profil. Ob predsedovanju EU so ga sigurno izdelali tudi za Janšo.

    Če bi imeli v CIA kakšnega našega uradnika, bi profil že zdavnaj dobil Dnevnik!

  12. SL pravi:

    Na Vesti vas bodo zaprli. V njihovih časopisnih hišah režejo neumne izjave uredniki. Vi pa kar vse objavite. Paite, da ne bo izveden kakšen bombni napad na Vest.

  13. tiib pravi:

    Pahor ma vas rad, dragi volivci. Ne pozabite te velike ljubezni, “kad dođe septembar i kiše padaju” . ;-)

  14. Neja pravi:

    Meni se zdi, da odgovarja preudarno, ponuja konstruktivno reševanje problemov, umirja situacijo. To je teorija. Ali bi znal najti konkretne poti, da bi tudi dosegel zamišljene rezultate, pa ne vem.

  15. 1tastar pravi:

    Konstruktivnost pomeni, da poznaš pot, da jo znaš zgraditi!

  16. 1tastar pravi:

    SL: ne poznaš zakonov. Če te uredništvo pizadene, imaš pravico do popravka.

    Ravno to je šlo nabolj v nos Majdi Šircatovi.

  17. pika pravi:

    SL ne blati vesti prosim . Čeprav simpatizira z levičarji je za enkrat vsaj toliko poštena, da dovoli različna mnenja. Upajmo samo, da bo to tudi storila do jeseni.

  18. doajen pravi:

    Že pred časom sem se odločil, da Pahorja ne bom več poslušal. Torej le še gledal. Njegove besede in misli so vedno bolj predvidljive in skrbno zavite v porcelan…sploh pa je bila beseda dana človeku zato da skrije misel. Ko ga iz tedna v teden, zadnje čase (ker se vedno pogosteje pojavlja v medijih)malodane iz dneva v dan očbučujem za strankarsko govornico, opažam da, (neverbalno) sporoča, “Poglejte kdo vse stoji za menoj! Vsak dan več jih je. In niso samo kravatarji in mentalno ostareli komunajzerji, ampak tudi kristjani, socialisti, maldi, golobradi, skratka VSI!” Borut ponuja podobo mesije, odrešenika, garanta da bo kruh cenjši in življenje znosnejše. Pa je temu res tako? Če izklopite iz sfere dojemanja tudi tisti skrbno izbrani šopek raznobarvne publike iz backstage-a in se poglobite v govorico obraza in kretenj zgornjih okončin, kaj kmalu razberete: nonšalanco, samovšečnost, ponarejen čut odgovornosti, hiperpotentnost, narcisoidnost… Torej veliko krhke forme in sploh ne malo votle vsebine. Verjetno nisem prvi, ki sem prišel do podobnega zaključka, poizkusite odmisliti ime in priimek ter funkcijo tega gospoda..le nemo mu prisluhnite… videli/izvedeli boste VEČ

  19. George Bush pravi:

    Ne, doajen, nisi prvi ki je prišel do podobnega zaključka. Prvi sem jaz! V glavnem napiši še enkrat to brez teh tipkovničnih napak, ker nekaterih stvari ne razumem. očbučujem? govornico? maldi? cenjši? pa brez zamere…

  20. doajen pravi:

    thanks bush, evo real player:

    Že pred časom sem se odločil, da Pahorja ne bom več poslušal. Torej le še gledal. (nauk: beseda je bila dana človeku zato, da skrije misel.) Njegove besede in misli, so vedno bolj predvidljive in skrbno zavite v celofan… Ko ga iz tedna v teden, zadnje čase (ker se vedno pogosteje pojavlja v medijih) malodane iz dneva v dan občudujem za strankarsko govornico, opažam da, (neverbalno) sporoča, “Poglejte kdo vse stoji za menoj! Vsak dan več jih je. In niso samo kravatarji in mentalno ostareli komunajzerji, ampak tudi kristjani, socialisti, mladi, golobradi, skratka VSI!!!”

    Borut ponuja podobo mesije, odrešenika, garanta da bo kruh cenejši in življenje znosnejše. Pa je temu res tako? Če izklopite iz sfere dojemanja tudi tisti skrbno izbrani šopek raznobarvne publike iz backstage-a in se poglobite v govorico obraza in kretenj zgornjih okončin, kaj kmalu razberete: nonšalanco, samovšečnost, nadutost, ponarejen čut odgovornosti, hiperpotentnost, narcisoidnost… Torej veliko krhke forme in vse prej kot malo votle vsebine. Verjetno nisem prvi, ki sem prišel do podobnega zaključka, poizkusite odmisliti ime in priimek ter funkcijo tega gospoda..le nemo mu prisluhnite… videli/izvedeli boste več, veliko VEČ!

Komentiraj