Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Vodja poslancev NSi

23. januar 2008 ob 2:12 | Denis Sarkić |

V seriji letošnjih prvih Vestnih pogovorov s predsedniki političnih strank in vodji poslanskih skupin v Državnem zboru o podobnih sklopih danes objavljamo intervju z vodjo poslancev NSi Jožefom Horvatom.

Prvi sklop Jožefa Horvata:

Drugi, bolj osebni sklop Jožefa Horvata:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. Anton pravi:

    Popolnoma se strinjam z mnenjem poslanca Jože-ta Horvat glede menežerskih prevzemov. Podpiram pa privatizacijo, ki je bila izvedena pri Novi KBM, kjer so lahko sodelovali pri nakupu delnic tudi navadni občani.
    Sem proti temu, da neka koalicijska stranka pere svoje perilo v javnosti. Če je že v koaliciji, naj svoje interese usklajuje znotraj koalicije. Zdi se mi zelo bedasto, da se DESUS in SLS posebaj sestajata in svoje nestrinjanje z koalicijo izobešata v javnosti.
    Kaj je N.Si storila za volilce in za državo, povprečnemu volilcu ni znano? Ne vem,kateri predlogi N.Si so bili znotraj koalicije, parlamenta in Vlade sprejeti.
    Strinjam se z zavezo N.Si, da vstraja do konca v tej koaliciji. Prepiri znotraj koalicije nikomur ne koristijo. N.Si je zato kredibilna koalicijska partnerica, ki ne sedi na dveh stolih. Nezanesljive koalicijske partnerice volilci ne maramo.
    Mislim, da je SDS bolj “cerkevena stranka” kot N.Si. V našem okolju, kjer živim, vsi župniki izključno podpirajo SDS.
    Poslancu Horvatu zamerim to, da je v vašem intervjuju neprestano govoril o Prekmurju, pa o Pomurju, nič pa ni povedal o Prlekiji, ki je tudi njegovo volilno telo. Prlekija poslanca ne zanima. Še niti enkrat ni povabil Vlade na desno stran Mure, t.j. v Prlekijo. Vedno jo vlači le v M.Soboto in Lendavo. Zato sem proti regionalizaciji Slovenije in proti škofiji M.Sobota. Prlekija bo znotraj pokrajine “Pomurje” v podrejenem položaju.

  2. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    ŠTROVSA V PENZIJO !…MATILDA MA GA RADA !!!…

  3. mars pravi:

    Denis, tvoji prispevki so mi že od nekdaj všeč. Vendar pa si ne morem pomagati, ko zadnje čase slišimo kaj vse je krivo za inflacijo. Kar smešne razloge navajajo ti naši politiki. Po mojem laičnem mnenju bi jih bilo zanimivo vprašat, kako se meri inflacija? koliko izdelkov je zajeti v t.i. potrošniški košarici? Kaj je inflacijska spirala? itd. Ker po mojem mnenju bi odgovore na ta vprašanja premogla le peščica poslancev v DZ.

    lp

  4. B2rd pravi:

    Nisem sicer pristaš stranke NSi in se ne strinjam z vsem njihovimi pogledi na svet, ampak Horvat si s svojim nastopom predvsem pa znanjem zasluži moje čestitke in simpatije! Z več takimi kadri bi bila desnica (vsaj meni osebno) dosti bolj simpatična.

    Kakršna koli primerjeva z Bajukom je žaljiva za Horvata!

  5. Ivan pravi:

    Meni se najbole dopodne tota mloda ministrica Mojca Dolinar. Toti krščanski mojo najboljše babe za pogledniti. Fčasi bi jo meja za predsednico vlode. Mogla bo fest piti žganico in jesti klobose, ka de lahko grotala predsednica. Bajuk pa bi se lehko upokoja, če pa fsen gre na živce. Fčosih je na televiziji prav živčen. Mlode naj kcoj spisti, pa de njegova stranka takoj mela bojši “rejting”.

  6. lucko pravi:

    @mars:
    Se bolj zanimivo vprasanje bi bilo kako se inflacija pravilno meri in zakaj je ne merimo pravilno ampak preko kosarice…

  7. samo pravi:

    denis, malo si mi bogi v geografiji…”protestantsko okolje”…

  8. piščanec pravi:

    Če bi imela NSi več takšnih poslancev, bi na volitvah dobila več.

  9. konec pravi:

    piščanec, na zalost se ve v katerih rokah je vzgoja in torej je zelo težko najti tako sposobne, strokovne, odprte in razgledane osebe v Sloveniji. V Sloveniji je cenjen zafrustrirani pseudolevičarski intelektualec, ki naklada , naklada in laga.

Komentiraj