Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

“Sinovi partije”

18. januar 2008 ob 17:06 | Nejc Jemec |

Vodja poslanske skupine Slovenske demokratske stranke (SDS) Jože Tanko je na novinarski konferenci povedal, da slovensko gospodarstvo ni pregreto, ampak kar žari od dobrih pogojev v katerih se nahaja. Tanko je predstavil ukrepe vlade zoper inflacijo in poudaril, da je z resnim delovanjem končno začel tudi urad za varstvo konkurence. Politični ekonomisti, kakor jih je poimenoval Tanko, ki da izhajajo iz vrst razočaranih politikov, pa s svojimi stališči in komentarji vseskozi ustvarjajo pregreto ozračje v državi, kar po njegovem onemogoča umirjeno in trezno razpravo. Med takšne ekonomiste je uvrstil Antona Ropa, Milana M. Cvikla, Mitjo Gasparija, Dušana Mramorja in Bogomirja Kovača. Poslanec Tanko je napovedano sodelovanje med Gasparijem in Socialnimi demokrati (SD) komentiral z besedami, da “mati partija očitno združuje sinove pod rdečim praporom za naslednje volitve.” Ocenil je še, da stavke, dokler niso izčrpane vse možnosti dialoga, niso najprimernejši instrument za dosego cilja.

Tanko o sodelovanju med SD in Mitjo Gasparijem.

Jože Tanko: “Očitno na opozicijski strani političnega prostora razmere še niso konsolidirane.”

Začetek novinarske konference.

Jože Tanko: “… v primeru, da se ti dogovori ne bodo zaključili in bo prišlo do stavk, bodo posledice teh stavk dolgoročne, in to ne glede na to, kdo bo sestavlil prihodnjo vlado.”

Tanko se je v odgovorih na novinarska vprašanja dotaknil tudi o odnosov znotraj koalicije. Vprašali smo ga, katera stranka je v letu parlamentarnih volitev večja tekmica SDS - Slovenska ljudska stranka ali SD.

Jože Tanko: “Na volitvah bodo tekmeci vse stranke.”

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 39 x komentirano
  1. Tomaz pravi:

    Sinovi partije…
    Pradlagam, da se vsi politiki primejo kakšnega težjega fizičnega dela, da si malo razbremenijo svoje skisane možgane….

  2. 1tastar pravi:

    Predlagam SSS (Slovensko stranko smrkcev). Tam bodo vsi plavi.

  3. babun pravi:

    če so SD sinovi partije, potem mora tudi Janša tja prestopit. Pa Brejc, pa……
    Pravzaprav bi morala skoraj cela SDS prestopit…
    Ja jebiga, tko je…;-)

  4. babun pravi:

    p.s. Ta stric mi pa zgleda kot s kakšne stare fotografije…

  5. qf pravi:

    oh jej, kako so pa SDS-ovci ubogi…zdaj se mi pa že kar smilijo v svoji patetiki.

  6. Carlos Contreras pravi:

    Le kaj bo Analitik počel, če jeseni ne bo več izvoljen? Mogoče bo šel za svetovalca h kakšni evropski instituciji, morda predavat na kakšno univerzo … Možnosti v zlati dobi so neomejene!

  7. cro_hot pravi:

    Vzroki za inflacijo so zunanji in notranji ?
    Reševali jih bodo strokovnjaki SDS, ki izhajajo iz partiskih struktur nekdanje Jugovine, pa če začnemo z tovarišem Janšo, Brejcem ali velikim ideologom Jambrekom.
    Kaj če bi spremenili vaš slogan v : Danes z inflacijo, jutri s socializmom. Glede na to, kako SDSpartija predvolilno seje nebesa čakamo le še Marxa, da se z biciklom pripelje v Grosuplje.

  8. Rok pravi:

    Če Tanko grdo govori o sinovih partije, je pa tako, kot če bi izdal lastne brate. Vsaj na pogled je čisti partijec. Mogoče bi mu obrili brke, bi bilo takoj bolj prepričljivo.

  9. gabronkl pravi:

    Baje je neki profesor na pravnem faksu nekoč med študentskim izpitom legel in prislonil uho na tla. Študenta, ki očitno ni pravilno odgovoril na vprašanje, pa je dejal … “slišite? zemlja se vam smeje!”

    G. Tanko, slišite? Zemlja se vam smeje!

  10. pika pravi:

    Resnica boli, ampak resnica ostane. Lepo povedano.

  11. Furja pravi:

    Veliki SDS-ov analitik (analni tik) se je vrnil z vsem svojim glamuroznim izrašanjem. Njegov nasmeh ko je izustil:mati partija očitno združuje sinove pod rdečim praporom za naslednje volitve.” je dokaz, kako je ponosen, na nove besedne zveze, ki se jih je naučil v nekajtedenski odsotnisti in v času čiščenja njegovega trdega diska.
    Novi programi govora, ki so mu jih naložili njegovi politični vzdrževalci, pa zaenkrat delujejo brezhibno in samo “veselimo ” se lahko, nadaljnih novinarskih konferenc, ko nam bo lahko pokazal, kaj vse še zna povedati.

  12. sproscena.slovenija pravi:

    YES, TO MI DELI, STANKO JE SPET SPREGOVORIL

    Komentar k videu 1:
    Mati partija… Ha, ha, Stankovo stanje se vidno slabsa, potreben bo pregled pri psihiatru. Pa tut nov makeup. Stanko, stric iz traktorja.

    Komentar k videu 2:
    Stanko, t.i. razocarani ekonomisti niso strokovni generator pregrevanja slovenske druzbe. Generator ste vi, nesposobna vlada. Ekonomisti samo opozarjajo kako mocno ga serjete. Vi ste zaradi tega vedno bolj nesprosceni, bojite se bumeranga o feelanju Slovenie, ki se sprevraca v obcutenje SloveniJe, z velikim J, ki dela ljudi, predvsem tiste na ekonomskem robu, jezne. In to z velikim J: Jezne. Peklo bo trikrat, kot ce bi jedel feferon. Ce bi clovek imel denar zanj.

    Ne blebetaj o razocaranih politikih, ker se bos v to kategorijo kmalu preselil sam. Ali bo takrat ta kategorija dobila novo ime ? Morda pozabljeni pomladniki ?

    Cudno, da si kdo upa generrirati dvome v reformno politiko vlade. Najbrz bi najraje videli, da bi ziveli v nekih drugih casih, ko se je dalo politicne nasprotnike, ups, sovraznike, da uporabim vaso would-be terminologijo posiljati na kaksen otok ali pa pod kaksno orodje… Cudno, da si kdo upa podvomiti v firerja.

    Kje so ti pogoji Stanko, za dobro gospodarsko rast. Hecna je ta rast, s katero hitreje raste inflacija. Z vecjo gospodarsko rastjo bi clovek pricakoval, da bodo ljudje bolje ziveli. Pa temu ocitno ni tako. Hecno da se z vecjo gospodarsko rastjo veca potreba po stavkah, da so ljudje vedno bolj nezadovoljni in da vam drasticno pada priljubljenost. Zanimiva gospodarska rast, ni kaj. Racun se pise, volitve prihajajo.

    Kje ste nasli notranje rezerve. OK, morda ste jih. Prestolnici vzames veliko denarja in ga predstavis kot rezerva in profit v proracunu. Na drugi strani pa zapravis ogromno denarja za nepotrebno vojasko navlako, ker so pac tvoji orozarski prijatelji tako zahtevali. Navlako, ki bo zarjavela. Za denar, ki bi bil lahko porabljen za luknjo v zdravstvu, za izboljsanje solstva, za ucinkovito sodstvo. Ampak, hej, kdo si pa zeli dobrega delovanja teh treh sistemov. Dobro in ucinkovito zdravstvo pomeni samo dodaten denar, dobro in ucinkovito solstvo (cerkveno je tu seveda zaradi svoje specificne militaristicne macoidne narave izvzeto) lahko generira se kaksnega cloveka, ki bo mislil s svojo glavo in ne Stankoisticno, ucinkovito sodstvo pa bi morda kdaj pripeljalo kakega veljaka s sumljivimi orozarskimi posli lahko celo pred sodisce. Uf, kako nerodno…

    Kaj lazes, laznivec svetohlinski. Osnovne zivljenjske potrebscine so se ravnokar najbolj podrazile. Kje imas jajca gnila, da lahko take neumnosti trosis direkt v kamero.

    He, he, kako prozorno: tisti ekonomisti, ki se resno ukvarjajo z ekonomijo in ne politizirajo… A s tem mislis tisti, ki trobijo s firerjem v rog ? Cudno, da so vas vsi novodobni ekonomisti, s katerimi ste tako vehementno zaceli sodelovati na zacetku kaj hitro zapustili, ko so ugotovili, da bodo za svojo placo morali ljudem trobiti tisto, kar bo na partituro spisal firer. No, kje so kaksni ugledni ekonomisti, s katerimi se lahko pohvalite. Morda kak Korenckov ata s traktorja, ki obvlada ekonomijo svojega pol hektara ?

    Zanimiva logika: najprej zaserjes situacijo do te mere, da postane inflacija zgodovinsko visoka, potem pa razlagas kako bi bile posledice se vecje in katere vse davke bi bilo potrebno zvisati, ce bi ne skrbel za fiktivno tako visoko gospodarsko rast. Kaksni frajerji. Podobna logika kot z najnizjo stopnjo brezposelnosti, ko nekatere kategorije enostavno administrativno zbrises, potem pa se hvalis na okrog kako je brezposelnost zgodovinsko nizka. A niso neke take propagandne prijeme uporabljali v SSSR. JJ je konec koncev le otrok komunisticne partije. Omladina akcija.

    Demagog Stanko, kje konkretno place tako zelo rastejo, ne sicer tako hitro kot inflacija in gospodarska rast, khm, pardon za ta detajl, ampak kje. Morda na kaksnih treh menedzreskih stolckih, kjer si menedzerji med sabo po dogovoru s politiko prodajajo velika podjetja sem ter tja v paketu. Pa lahko pokazes konkretno kje se. Ponovno: zanimivo da bo npr. stavkal cel javni sektor. Morda zato, ker ni zadovoljen s tako hitrim povisevanjem plac ?!

    Stanko, z vami se ne da pogovarjat, ker nocete poslusat. Zato ostane le se stavka. Seveda je moteca, au zoprna, au boli, au slabo izgleda na televiziji, au vidijo jo v svetu… Stavka dok SDS ne da odstavke…

    Pa sprosceno se naprej…

  13. optimistik pravi:

    ti srota ti…

  14. T pravi:

    Hja, če so to sinovi partije, potem jim definitivno manjka Janez Janša, kajne?

  15. vranika pravi:

    SDS Camora

  16. Saša pravi:

    @sproscena slovenija:

    Hrabro, ojštro in dostojanstveno je bilo to! Se 100% strinjam!

  17. 1tastar pravi:

    Zanimivo, da nihče, niti Tanko, niti levi, niti Vest, ne komentira Jankovićevih izjav na zaslišanju pred komsijo DZ.

    Pa tako simpatičen je bil, ko se je pojavil v spremstvu odvetnika družine Strojan.

    Držal se je pa tako kot tale smiley :(

  18. t-mac pravi:

    Človek, ki je s svojimi možgančki sproduciral tole genijalnost: “V LDS-u in SD-ju primanjkuje demokratičnega deficita!” bo zame ostal večen.

    Ave Tanko!

    :)

  19. 1tastar pravi:

    Manjkajoči deficit je suficit! Jasno?

  20. 007 pravi:

    Veliki Analitik alias Analnitik stanja ali pa sranja v SD se je vrnil na velika vrata z novim MAKE-UP-om.
    Kje bo predaval, ko bo jeseni dobil po pički. Ja sigurno v novoustanovljeni krščanski OŠ, kjer zanikajo fotosintezo in vse naravoslovne vede. seveda je vse ustvaril STVARNIK, ,,TROEDINI BOG;, ( joj imena za kozlat) lahko pa da piše v OKOPIH in PREMIKIH Velikega Vodje alias Mesije s Kaščakovga hriba, da je vse ustvaril on v Grasuplju. Če ne bo mesta v kakšni novoustanovljeni univerzi Jambreka ali pa Trupla, bo pa naš analitik reševal križanko v čuvajnici INLESA V Ribnci ter pritiskal na zelen ali rdeč gumb.

  21. Tanko piska pravi:

    SDS…stranka debilov Slovenije

  22. Simon pravi:

    hahah sproščena Slovenija, koliko jointov je bilo potrebno, da si se takole sprostil? Dej drugič raje pomisli, preden stisneš tipko objavi komentar, ok?

  23. miki pravi:

    Joj, kakšen butelj…!!!

  24. Ne me *ebat pravi:

    Tudi jaz sem opazil eno velko neumnot, ki jo je izjavil Mr. Tanko: MISLIM

    G. Tanko, za misliti potrebujete nekaj, zato predlagam da v bodoče uporabljate besedno zvezo: ZDI SE MI

  25. konec pravi:

    “mati partija očitno združuje sinove pod rdečim praporom za naslednje volitve.”

    Tanko, kar tako naprej.

  26. sproscena.slovenija pravi:

    Simon, 2x te bom razocaral, imam pa seveda kontra nasvet zate:

    1. razocaranje: ne smes vseh stvari po sebi soditi. Nobenega jointa ni bilo treba, sprostil sem se popolnoma ob poslusanju Stanka, nasega Analitika s traktorja, ki me vsakic nasmeji do solz, da mi ideje kar same privrejo na plan. Ker ga dolgo ni bilo na sceni, me je ze zaskrbelo, da se mu ja ni kaj kanilo zgoditi. To bi brzkone bilo slabo za stanje duha v drzavi. Nekdo mora povprecje tudi dol vleci, a ne ?

    2. razocaranje: verjemi, da vsakic preden stisnem omenjeno tipko vse se enkrat dobro preberem in premislim. Predvsem zato, da vidim, da ja nisem kaj pomembnega spustil. Kajti komentirati brilijantne misli Stanka, Analitika s traktorja, ni od muh in cloveku prinese kup zabave. Mora clovek kar nekaj teh sposobnosti imeti, da mu ne zmanjka besed.

    Nasvet: ce ze solis pamet drugim, bos moral najprej dati kaj vec od sebe, kot sta dve vprasalni povedi, ok ?

    P.S. a se vidva z bojcom1 slucajno poznata ?

  27. 007 pravi:

    @sproščena SLO

    Še enkrat, ,,svaka čast,, Samo tako naprej. Samo tako bomo dodali majhen kamenček v mozaiku pri rušitvi teh SDS_ovcev alias stranke debilov Slovenije. Ta trenutek pogrešam strokovnjaka za zunanjo politiko Jerovška, pa strokovnjaka za mešanje megle in blata s Koroške, ki sliši na ime Miro, pa velikega humorista z zajčjo ustnico. Sprašujem se, da niso mogoče otroške počitnice na Štajerskem ali pa jim je Mesija prepovedal teh 6 mescev nastopat v javnosti.

  28. konec pravi:

    Kako boste prepoznali partijca. Enostavno:
    1. ker z besedami podpira EU, v resnici pa upa , da se bo podrla (za to deluje v ozadju, Eu bi rad spremenil v novo SZ, ker pa so notri demokratične države mu težko uspeva)
    2. fašizem najslabše zlo - komunizem ni bil slab
    3. kriči in opozarja na revščino , vozi se pa z Audijem
    4. trenutno komaj čaka, da bo prišlo do recesije, da bodo ZDA “eksplodirale” (tako bodo imeli prosto pot), želi si revščine, tako da bo on - “zelo učen” - pokazal nam, neumnim kako naprej (v obup!).
    5. 5% inflacije je veliko več kot 20%
    6. Upa da bodo Azijske države prevzele politično in ekomske vajeti v roke (zaslužil bo s tem)
    7. v Eu, posebno pa v Sloveniji je preveč kristjanov in bi bilo treba zaradi enakopravnosti imeti prav toliko muslimanov ali kaj drugega..
    8. itd.
    9. itd.

  29. sproscena.slovenija pravi:

    007:
    neizmerno me zabava poslusati glasnike SDSa in komentirati njihove izjave. Postajajo ze do neke mere predvidljivi. Njihov vzorec razmisljanja ni kompliciran. Vrtijo se okrog enih in istih stvari. Tudi njihov konec je predvidljiv. JJ se je vedno v zgodovini svojega politicnega udejstvovanja oz. lika in dela sam zaj… Tak pac je. Freud bi imel veliko povedati. Vedno je samo vprasanje casa, kdaj se bo zaklal. Okorg sebe je tudi zbral nabirek podobnih falotov. Pametne je ze zdavnaj oddaljil od sebe, ce se milo izrazim. Najprej je izrinil Pucnika, ki ga zdaj obesa na velik zvon. Potem se je znebil gospoda Hvalice, ki je bil izjemen retorik in je najbrz ugrozil njegov “ugled” nastopanja, nato je gospoda Brejca “poslal” v evropski parlament. Ostali so mu le se primerki vrste Stanko, ki jih je lahko kontrolirati, ker jim cerebralna opremljenost pac ni glavna vrlina. Ostale bo, ce je pameten zdaj malo umaknil iz podija, ker bi mu v okviru prezasedenosti z EU lahko naredili prevec skode. Tega se JJ boji ko hudic kriza. Ampak se mu bo zgodilo. Lepo se imej Mr. Bond.

    konec:
    v nekaterih tockah imas najbrz prav, pozabil si le, da nekdo ki ne mara podvigov SDS in klerikalcev ni nujno partijec in komunist. No, ce pa smo ze pri tem: tvoj veliki politicni vzronik, kakor tudi vzornik in sef nasega vrlega Stanka je bil na zacetku tudi sin partije, ce se ne motim. Celo clan KPJ. V celotnem kontekstu pluvanja po komunistih, komunajzerjih in nevemkako jim se recete ste na to malo dejstvo cisto pozabili, oz. najbrz niti ne pozabili, pac pa ga zavestno tlacite tja v najbolj crn koticek podzavesti. Hecno ne, veliki JJ je zacel politicno kariero kot komunist in clan KPJ.

  30. konec pravi:

    Sproščeninevemkaj,
    poglej, osebno me sploh ne zanima usoda JJ. Sploh. Tudi on je bil komunist, lahko zato uspeva v Sloveniji tudi kot anti-komunist (pozna forma mentis slovenskega komunajzerja, zame ostajajo zgled zahodne demokracije).
    Pa lp in veliko veselega in lažnjivega nakladanja naprej.

  31. konec pravi:

    Da bo bolj točno, model zahodnih demokracij. Strankarsko pa seveda ne komunisti (ki jih je zelo malo predvsem v italiji, ne socialisti ali social-demokrati, prav tako niti “socialne desnice -naslednjice fašizma in podobnega).
    IN MEDIO STAT VIRTUS

  32. konec pravi:

    cpa še to: “pluvanja po komunistih, komunajzerjih in nevemkako”, moti ne?

    Konec koncev je samo ponavljanje tega kar delajo slovenski novinarji, intelektualci, sodniki itd. (osebno me veliko ne zanima, čeprav ti obljubim, da ne bom več pljuval po komunajzerjih - ki jih je itak zgodovina že zbrisala, čeprav lahko še vedno tulijo, rjovijo in kričijo po Sloveniji - ko bodo oni končali pljuvati po RKC - in torej nikoli).
    lp

  33. sproscena.slovenija pravi:

    konec:
    Au, ko stopis cloveku na pravi zulj se vedno ponovi ista zgodba. Ta o sicer bom komentiral, ampak “osebno me to sploh ne zanima”… :)
    Ce si ze uporabil besedo laz bi bilo dzentlmensko, da bi laz tudi natancno navedel. Nakladanje ? Seveda je za Jansofile vse kar rece kdo drugi kot on nakladanje.

    Ljudi, ki jih ti imenujes za komuniste, vsaj glede na tvojih 7 tock iz katerih je sestavljena definicija ali Kako spoznas partijca, zgodovina ni tako zelo zbrisala kot bi ti in podobni radi. Imam zelo mocan obcutek, da se ti bo zgodilo kar si najmanj zelis, to je zmaga le-teh cez nekaj mesecev. Seveda bomo k temu pripomogli na razlicne nacine, koilkor bo le mozno.

    RKC si je pa sama kriva, da ljudje, ki imajo kancek razuma pljuvajo po njej. Zelo preprosto: kako se ti lahko ne zagnusi nekdo, ki predava o svetosti, ljubezni do bliznjega, razumevanju, ipd., ko pa je:
    - edina svetost ki jo v resnici pozna denar, in to tisoce milijard dolarjev vredno premozenje,
    - edina ljubezen do bliznjega tista do malih fantkov, ki se jih fuka in ungavi v zakristiji, potem pa se ves skandal ze desetletja skriva pod preprogo (iz skrlata, seveda) in to sistematicno - to ve in ocitno odobrava sam papez
    - in edino razumevanje dokler mislis tako kot narekuje far.

    Ej, Zemlja je okrogla, se vrti okrog svoje osi in okrog sonca, boga se nihce ni dokazal, dogma ne vzdrzi nikakrsnega diskurza, saj je danes vsakemu jasno, da je treba stvari utemeljiti in ne predavati da nekaj je, ker ti pac reces da je in podobna sranja. Ce jaz recem, da znam leteti in da je to dogma, ali mi bos verjel ? Ne. Morda pa, ce bom to ponavljal 2000 let. V tem primeru bi se sam sebi najbrz zacel verjeti. Tako, da nehajmo nakladati. Zame bi se RKC npr. izkazala, ce bi nekaj od tisocev milijard dolarjev dejansko namenila ljudem, ki jih potrebujejo. S svojim premozenjem bi dokoncno in zelo hitro lahko resila lakoto in revscino po svetu. Pa to ocitno ni namen, a ne ?! Gre za slast in oblast. Karitasu tako ne preostane drugega kot da, ceprav ima njegova ustanovna organizacija ogromno denarja, zica mene in tebe in druge za kak kos obleke za revne. Pa a mi lahko kdo nasteje se kaksno vecjo sranje…

  34. 007 pravi:

    @sproščena slo

    Prvič:polepšal si mi večer
    drugič: ne piše se oblast, ampak ABLAST
    tretjič: @pika in @konec te pa prav lepo bereta. seveda tudi vsi drugi črnuhi. se isto sprašujem, da ne poznata mogoče Bojca1

  35. sproscena.slovenija pravi:

    007:
    oprosti, sem samo clovek, imas prav, pise se ablast. Vsaj se nekaj mesecev. Glede pike in konca pa takole: na moje pisanje od ljudi kot sta sama nikoli ne dobim argumentiranih odgovorov. Ponavadi neke dvostavcne jebice, ki pa seveda ne dosezejo namena. Se nikoli se ni nihce sistemasticno razpisal in sel od trditve do trditve. Npr. konec mirno napise, da pisem lazi, ne izpostavi pa niti ene. Sicer sem se pa tega ze navadil. Kmalu bo z njimi in pika in konec. Dobesedno.

  36. konec pravi:

    sproscena.slovenija in 007,
    1. ne glede kako bodo šle naslednje volitve - ne bom nič imel od tega (najbrž bi se bolj “zabaval” če bi zmagali vi komunajzerji), zgleda pa , da vidva bosta aktivno sodelovala in pripomogla pri propagandi nazadnjakov (in seveda od tega tudi kaj imela $$)
    2. oba sta levičarja in torej lažnivca (nimam , kaj dokazovat, ker lažnivec ne verjame nikomu, niti številkam)
    3.glede letošnjih volitev pa upam, da bo Zapatero zletel - ker je ogromno skvaril, da bo Prodi odletel, ker je pač sprejel med sabo komuniste in tega Italijani ne bodo dovolili, in da bo v Ameriki zmagal republikanec ali Clintonova (upam, ta zadnja) in da bo Obama ostal tam kjer je.

    Seveda pa vi bosta skušala dokazati , da nista komunjzerja, da nista nikoli bila in da so vsi ostali črnuhi. No problem.

  37. konec pravi:

    sproscena.slovenija pa še to: praviš - “zgodovina ni tako zelo zbrisala kot bi ti in podobni radi. Imam zelo mocan obcutek, da se ti bo zgodilo kar si najmanj zelis, to je zmaga le-teh cez nekaj mesecev”.

    Ta stavek potrdi vse kar sem pravil (tudi ti praviš , da ste komunjazerji torej, čeprav ne preveč na glas - idealno sevda, čeprav ne morete več zahtevati, ker ste leta 1991 zapravili vse, razen delovnih mest).
    Sam vem , da je Slovenija najbolj komunajzerska evropska država in da taki kot si ti lahko brez sramu nakladajo vsemogoče, ne da bi se zavedali , da ste out of time drugje - seveda ne v Sloveniji, na žalost.
    Zato upam, da se vrnete na oblast , ker boomerang se prej ali potem vrne.

  38. 007 pravi:

    @konec
    seveda. Jaz sem bil 10 let v partiji. Eto priznanja. Bravo Konec. Si pa car, da si to pogruntal, vendar obenem pozabljaš na nekaj in to bistvenega. Pred kratkim sem te videl v zakristiji ljubljanske stolnice s spuščenimi gatami. Zdi se mi, da ti je nekaj teklo po stegnih (od zadaj mislim). E,moj topli bratec v Kristusu!!!!

  39. konec pravi:

    007 lepo , da vsaj nekateri hodijo še k maši. Lepo od tebe, da komunist redno obiskuje cerkev, glede na tvoje pozicije , si ne bi mislil.
    vendar si se pomotil in nisi videl mene , ker sem obiskal ljubljansko stolnico le par krat in to pred več leti, ker raje hodim se smejat na “kulturne” večere, ki jih pripravljajo komunajzerji.

Komentiraj