Friday 27. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Kdaj bo poroka?

16. januar 2008 ob 10:08 | Denis Sarkić |

Ob vseh ugibanjih državljanov in predvsem državljank v Franciji in tudi v Italiji o tem, kdaj se bo poročil francoski predsednik Nicolas Sarkozy s svojo novo izvoljenko, italijansko manekenko in pevko Carlo Bruni, se nam je porodila paralelna ideja, da je pravzaprav pri nas doma podobna evforija, saj veliko število državljank in državljanov ter predvsem rumenega tiska ugiba, kdaj in kje bosta naš premier Janez Janša in njegova zaročenka, zdravnica Urška Bačovnik dahnila usodni da. In zato je ob primerni priložnosti sledilo tudi Vestno vprašanje za premiera - kdaj bo poroka? Odgovora žal nismo dobili, predsedniku vlade pa je bilo rahlo nerodno. Se opravičujemo, gospod premier, a javnost je neučakana …

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 69 x komentirano
  1. edg pravi:

    kmet

  2. 008 pravi:

    Pa kaj potem, če se poroči ali ne. Men dol visi.

  3. flayo pravi:

    Nej se že poroči, mogoče bo potem več j_b_l U. in manj slovenski narod….

  4. benč pravi:

    sarkič tebe pa janša po moje ljubi. Jst bi se na tvojmu mestu dvakrat zaklenu preden bi šou spat.

  5. Ajda Perme pravi:

    hud fast forward :)

  6. MatjažG pravi:

    A si lahko sploh še bolj aroganten Janez:)

    Super prvi del prispevka (fast forward:)

  7. Južnoštajerski Pero v Mariboru pravi:

    Zaradi neodgovora se mu je Sarkič hitro maščeval v pravem paparazzo slogu.

  8. Don_Vito pravi:

    mislim, da bi za vlogo v filmu Im a legend namesto Willa Smitha bil bolj primeren JJ, saj ima vse potrebne kvalitete pa še bel je povrhu.

  9. Magnezzium pravi:

    Čestitke Denisu, da si upa in se še ni naveličal!

  10. ferdo pravi:

    škoda sline

  11. smile pravi:

    Denis, ti kar tako naprej, ne se pustit. :)

  12. 007 pravi:

    Denis, malček poglej okoli sebe. Da nouš spet kje ,,slučajno,, srečal Božidarja Martina Darka Njavra.

  13. duešvni pastir pravi:

    ŠOPAAAJ !

  14. tretjimed5 pravi:

    totaln idiot…..nej jo pol neha vozit naokol…

  15. Rok pravi:

    Jst bom čist nesrečen, denis, če ne zvrtaš kdaj se bosta poročila. To je zelo pomembna novica.

  16. tiib pravi:

    Denis, največje “poročno” darilo boš podaril vsem, ki ne marajo JJ, če se boš s svojo kamero namalal na njegovi poroki. JJ bi te najbrž lastoročno “zamehuril” Ha ha ha ha

  17. andrejA pravi:

    saj se ne gre toliko za sam odgovor, kot za odziv na vprašanje, menda. ker kaj pa bo drugače, če zvemo kdaj in kje?

  18. 008 pravi:

    Mogoče bi pomagal seznam prejšnjih kandidatk.

  19. 008 pravi:

    Sicer pa to novico hrani še za bolj temne čase, če so le-ti sploh mogoči.

  20. Rok pravi:

    ni mogoče. smo v dobi mračnjaštva in krize.

  21. bob pravi:

    srečna mama,ki je rodila takšen žurnalistični um. Spomeničarka mejbi?

  22. zeleni spam pravi:

    a je že kdo pomislu d je urška u bistvu dec in je z opreacijo postala baba. sam še to d razčistta pa bo poroka.:) (ja, kera huda pićka pa bi ful nek kao u hribe hodila, prosm vas)

  23. Maatjazh pravi:

    Denis, najbolje lahko oceniš kvaliteto svojega prispevka glede na kvaliteto komentarjev, ki se nanizajo pod njim. Za tegale si dobil oceno ZELENI SPAM.

  24. pika pravi:

    Denis upam, da boš imel toliko “korajže” in “arogance” tudi ko se postaviš pod Golobiča.

  25. 008 pravi:

    Denis,
    če se gre JJ “rumeni tisk v vse domove” kot del umazane predvolilne kampanje, lahko ti mirno nadaljuješ s svojimi vprašanji. Lahko še kakšno dodaš.

  26. ribič pravi:

    008 Denis,
    če se gre JJ “rumeni tisk v vse domove” kot del umazane predvolilne kampanje, lahko ti mirno nadaljuješ s svojimi vprašanji. Lahko še kakšno dodaš.

    ops, tolčemo vas z vašim orožjem.niste čakali?zakonolomci,pedrčki,pijančki.krasno.
    vsak teden vas bo čakalo nekaj novega.sa balkancima balkansko

  27. Drago2 pravi:

    Namesto da bi vprašal, kdo plačuje njene poti po svetu, če je članica delegacije ali kaj je?
    to so vprašanja za davkoplačevalce!!!!!11

  28. Mato pravi:

    Denis,
    če si že zagret Janšev nasprotnik, mu zastavljaj resna vprašanja in ga z le-temi poskušaj spraviti s tira. Kaj nas briga poroka, pa zaroka, pa francoski model….ma briga me! Vpraši ga kaj v zvezi z inflacijo, plačami, stavkami……si novinar al nisi??

  29. Denis Sarkić pravi:

    Mato, poglej si prispevek Janšev hitri odziv, potem pa piši komentarje.

    pika, zakaj pa potrebujem korajžo za golobiča, saj ni premier. Vedno, ko moram kaj vprašati predsednika vlade, mi je malo nerodno, pri ostalih pa res ne. Zakaj le? Zato, ker me premier nikoli ne gleda v oči, vedno gleda nekam vstran, nekam v neostrino, pa čeprav me posluša in potem odgovori, pri tem zadnjem vprašanju v prispevku je sicer res gledal v mojo kamero, vendar ne mene, kar je zame zelo moteče. Nisem navajen teh fint! A enkrat se bom že! Sicer pa sem imel zanj pripravljeno čisto drugo vprašanje, nekaj v povezavi z mediji in stanjem le teh v državi, ki predseduje Svetu EU ter novinarsko avtonomijo na Magu, ampak me je naenkrat prešinila ta njegova zaroka oziroma poroka, predvsem v povezavi s francoskim predsednikom in njegovo manekenko… Takle mamo.

    Drugače pa lahko mirno povem, da me ni sram, da sem ga to vprašal! Hkrati sem zadovoljen, ker še ni odgovoril … Še bo imel priložnosti za odgovor!

  30. ivana pravi:

    super, ali di su milko i onaj njegov zub. sam zakasnila ili..

  31. mr_m pravi:

    Mislim tole je pa poden posnetek ej. Tip govori o nekih resnih temah, Denis S. pa takole … halo?? To ga vprašaj zvečer v sproščenem vzdušju, ko je izven delavnega časa, če res želiš dobiti kak odgovor…

    Janšo tukaj popolnoma razumem. Če bi dal kakršenkoli odgovor, bi se vsul plaz kritik, da izkorišča zasebno življenje za pridobivanje političnih točk. Denis, se ne strinjaš?

  32. fidel pravi:

    No, Denis tole so očitno zgledi za naše ablastnike (in nekatere tvoje redne komentatorje/komemoratorje):
    “Francoski premier prevzel novinarsko vlogo na tiskovni konferenci
    Pariz, 16. januarja (STA) - Francoski premier Francois Fillon si je na nenavadni novinarski konferenci v torek vprašanja postavljal kar sam, kljub navzočnosti mnogih domačih in tujih novinarjev, poroča nemška tiskovna agencija dpa.
    Fillon se je odločil, da bo namesto tradicionalnega novoletnega sprejema sklical novinarsko konferenco, na kateri si bo vprašanja zastavljal kar sam, saj bo tako enostavneje.
    Sledilo je več kot ducat vprašanj, pri nekaterih pa se je Fillon nagovoril kar z “gospod premier”. Povprašal se je o stanju francoskega gospodarstva, branil je svojo zadržanost na političnem parketu, kjer je predsednik Nicolas Sarkozy pogosto sam, in zaključil konferenco brez enega samega novinarskega vprašanja.”

  33. fidel pravi:

    Kdo se torej tu dela francoza… francjoža?

  34. Neja pravi:

    Denis, res, Drago je dal dober predlog. Se ga upaš vprašati, kdo plačuje njene poti….?

  35. Denis Sarkić pravi:

    mr_m, če bi imeli na Vesti svoje letalo in bi potem lahko sledili našemu premieru Janši na njegovih EU poteh ter ga ob sproščenih vzdušjih spraševali o drugih temah, bi morali na Vesti zaposliti vsaj še novinarja tipa VV, ki bi mu nato lahko sploh pristopil blizu in ga imel možnost tudi kaj vprašati. Ker na žalost takšnih kapacitet nimamo, so novinarske konference Janeza Janše v Sloveniji naše edino upanje za kakšno vprašanje in odgovor! Zaenkrat!

  36. Denis Sarkić pravi:

    Neja, to vprašanje je pa že zdavnaj pojasnjeno. Urška Bačovnik je njegova spremljevalka in kot taka tudi deležna nekaterih ugodnosti. Saj ni nujno, da sta poročena, da bi bil njen status enakopraven statusu soproge! Saj živimo v 21. stoletju!

  37. miro pravi:

    Če sem prav razumel Janšo, ki je kandidiral na volitvah in želel voditi državo in mu je bila zaupana ta naloga, sedaj sprašuje novinarje kako se vodi država…
    Glede tega, da bi se ga lahko kaj vprašalo zvečer v sproščenem vzdušju, ko je izven delovnega časa; to je misija nemogoče. Premier na vprašanja, ki mu niso povsem všeč pač ne odgovarja. Tudi na resna vprašanja ne.

  38. Mirjana pravi:

    sploh pa, čemu takšna reakcija premieja na Denisovo vprašanje?. Na naslovnicah se je medila novica da se je zaročil, …pa ne vem al so ga vprašali ali je vrgel kar v eter…in nekako logično vprašanje bi bilo, ..in kdaj se poročita?,…saj je na predvolilnem vrhuncu v Peterletovem klanu Urška sama napovedala srečni dogodek.
    Kar pa se tiče poti, toalet gospe Bačovnik, ki je na vseh gala zadevah prisotna ,plačujemo davkoplačevalci, zato je skoraj dolžan povedati nekaj, kar je sam načel.To ni moraliziranje, ..le matematka…

  39. markopigac pravi:

    Denis, zakaj te predsednik vlade nima rad? Mislis da bi Valdu Vodusku odgovoril?

  40. markopigac pravi:

    Denis, in se vprasanje za milijon dolarjev - bo v sklopu prvakov strank tudi predsednik vlade na voljo v Vestnem intervjuju kot je to praksa v zadnjih dneh?

  41. lidijah pravi:

    Glede na to, da Denis pri premieru ne uživa posebnega ugleda, bo najbrž namesto prvaka SDS še enkrat nastopil Golobič, saj se govori, da so medtem že nalepili nove tapete, pripravljajo pa tudi novo politiko. Tista zadnjič še ni bila najnovejša.

  42. Irena pravi:

    Poroka bo verjetno v Vatikanu, kot se za “modro kri” spodobi!
    Problemov glede denarja v višavah SLO ni, tako da kar hrabo na JA.
    Če pa bo veliko zasedanje EU bo pač za prvo pomoč dobro kar tu,
    tudi to se zgodi. Še navadnemu človeku, kaj se ne bi…hmmmm…..

    Pozdrav

  43. smecko pravi:

    Vse te gospode, ki silijo v JJ s popolnoma privatnimi recmi, bi vprasal, kako da niso na enak nacin silili v g. Janeza Drnovska, ki se je se za drzavni denar hodil slikat z indijanskimi vraci, dajal solato na glavo na Turjaku… Ste njega tudi sprasevali: Kdaj pa boste sli na onkoloski institut na terapijo? Je z vasimi hormoni kaj narobe, ker vas nikoli ne vidimo v zenski druzbi?
    Spet blokovska delitev na Nase in na Vase! Pravi novinar pa bi oba meril z enakim vatlom!

  44. G7 pravi:

    Če so lahko predsednika ZDA spraševali o Moniki, Sarkozya o Carli…zakaj bi bil Janša nevreden tega vpršanja. Še resni tv voditelji v ZDA potem ko pol ure koljejo po politikih nakoncu razelektrijo ozračje s kakšnim vprašanjem o soprogi, psu ali pa hobiju politika.

  45. smecko pravi:

    @G7
    Saj ravno to pravim! Naj gospodje demokraticni novinarji postavljajo VSEM enaka vprasanja, ne pa samo VASIM, z NASIMI so pa prizanesljivi, pa se to vprasanje ne spodobi, pa ni primerno, pa ni vljudno itn. Naj za vse uporabljajo ENAK vatel !

  46. benč pravi:

    ‘če ma kdo ki še ni sprašvou’
    buahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

  47. Mato pravi:

    Denis me je malo okaral….ja no…nahitro sem pogledal posnetek in napisal. Ja, si novinar :)

  48. sproscena.slovenija pravi:

    Plebs, po mojem s poroko ne bo nic, Urska je kot lepa obleka, ki se spodobi, da jo nosis, ce si predsednik vlade in vodja predsedujoce drzave EU. Hkrati je najbrz zelel tudi pokazati, da je vecji dzek kot Drnovsek, ki je hodil sam naokrog po svetu, brez bejbe…

  49. sproscena-slovenija pravi:

    Plebs, po mojem je vse okrog poroke reziran teater. Urska je kot lepa obleka, ki se spodobi da jo nosis, ce si predsenik vlade. Hkrati je hotel najbrz tudi pokazati, da je vecji dzek kot Drnovsek, ki je po svetu hodil brez bejbe, pardon prve dame.
    Upam, da je Urska dovolj pametna, da si je zagotovila kaksen iztrzek iz te zgodbe…

  50. Ficko pravi:

    Ja, naj bo poroka, pliz

  51. Nero pravi:

    Plebs, po mojem je vse okrog poroke reziran teater. Urska je kot lepa obleka, ki se spodobi da jo nosis, ce si predsenik vlade. Hkrati je hotel najbrz tudi pokazati, da je vecji dzek kot Drnovsek, ki je po svetu hodil brez bejbe, pardon prve dame.
    Upam, da je Urska dovolj pametna, da si je zagotovila kaksen iztrzek iz te zgodbe…

  52. sproscena.slovenija pravi:

    Ficko ima prav

  53. sproscena.slovenija pravi:

    Nero ima sigurno prav

  54. lidijah pravi:

    Ficko ima prav! Brez poroke nam živeti ni!

  55. zgago pravi:

    Denis Sarkić, daj še Drnovška vprašaj, kar je Smrečko predlagal: Kdaj pa boste šli na onkoloski institut na terapijo? Je z vašimi hormoni kaj narobe, ker vas nikoli ne vidimo v ženski družbi?
    Pa Golobiča: Ste bili z g. Drnovškom morda tudi čustveno ali celo globlje telesno povezani, da vas je imel tako rad? A upaš? Mene bi odgovori na ta vprašanja zares zanimali!

  56. Donvito pravi:

    Janša je car in zapomnite si to za vekomaj! Takšnega premiera ne bomo imeli nikoli več, saj, če bo za njim prevzel prostor Barbika bo to največja katastrofa v tej državi…Vsi na ceste in dat glas JAnezu in njegovi stranki saj trenutno so edini, ki lahko slovenski narod popeljelo do blaginje in do večje socialne varnosti ne glede na trenutno stanje, ki je trenutno in bo minilo, minilo bo in Slovenija bo stopila v lepšo in bolj sigurno prihodnost, seveda le z Janezom Janšo in njegovo ekipo!!!

  57. šifra pravi:

    z ljubeznijo rotšildovih, rokefelerjev in dodtne druščine…smo zasigurani v(skupnem) zakonu…
    svetleča prihodnost “zabave”(razni big boroderji ,mehiške limonade,da o fuzbalu ne zgubljam bsed…)”poročila so pa tko najblj zanimiva lektira)za “rajo”, blagostanje.nam ne gine vse nam bo na voljo..sevda še poleg raznoraznih “porok”…

  58. sproscena.slovenija pravi:

    Donvito, a v ritko lezes ? Z vazelinom gre lazje…

  59. G7 pravi:

    Donvito: A to delaš kot popoldanski s.p. pogodbeno?

  60. lordwales pravi:

    Večer pravi da v štanjelu, kje so oni dobili to informacijo ne vem. To bo novinarjev, paparacov in podobnih k…………………
    Zgleda da nsi ravno premierov ljubimec?

  61. lordwales pravi:

    Večer pravi da v štanjelu, kje so oni dobili to informacijo ne vem. To bo novinarjev, paparacov in podobnih k…………………
    Zgleda da nisi ravno premierov fan?

  62. Irena pravi:

    Ja, Ficko, ja, treba se bo poročit. Če se še niste, hitro opravite vso birokracijo, nakup prstana z briljantom, seveda predhodno izbiro dekleta (po možnosti odličnega rodu BP, denar in položaj BP), potem pa urno na križarjenje po celem mokrem Oceanu, pa bo naš svet rešen.

    JJ pa tako mora biti nam za “zgled” in poskrbeti za večjo rodnost, tudi pri svojem bodočem zakonu.
    Vam povem, če ne bo do Vatikana, bo pa del Vatikana prišel sem…

    Pozdrav Irena

  63. konec pravi:

    Koga podirata recimo Boris Pahorm ali Golobič?
    Zakaj ne vem nič o tem?

  64. smecko pravi:

    To tud mene zanima! Le koga(katero) ?uka Boris Pahor in koga(katero) Golobič? Ajde, Sarkić, glej da naslednji tiskovki ne boš pozabu vprašat! Ki si vse upaš!

  65. 888 pravi:

    kameno lice. ruprut?

  66. 888 pravi:

    kameno lice. rupurut?

  67. zeleni spam pravi:

    dec je, dec.

  68. anima pravi:

    Ah, Janez, kranjski Janez, ves zapet in nabodičen kot kak jež… Po kranjsko pač, kot da bi bilo ljubiti sramotno, kot da ne bi bilo ljubiti veselje in radost, kot da bi bil, Janez, brezčutni avtomat, kot da ne bi bila ljubezen najlepša in najpomembnejša stvar na tem svetu! Rovtarsko kranjsko pač.

    Ah, Janez, Janez, kako nam je nerodno, zgleduj se rajši pri Francozu, morda pa bi bil ljudem vsaj malo bolj simpatičen, če bi bil dostopnejši, če bi odkril, da nisi robot, ampak samo človek!

  69. fehim pravi:

    Eeeeeeeeeee,moj Janez.Da Urška od tebe Fehima vidla………

Komentiraj