Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Sobote naj ostanejo

11. januar 2008 ob 18:49 | Anej Ivanuša |

Minister za javno upravo Gregor Virant je danes predstavil rezultate analize sobotnega dela državne uprave. Meni, da so delovne sobote stranke dobro sprejele in je bil obisk velik, odločitev za delovne sobote je tako označil kot dobro, z njimi pa naj bi nadaljevali tudi v prihodnje.

Uradne ure za stranke vsako prvo soboto v mesecu so na upravnih enotah in drugih organih državne uprave kot novost uvedli maja lani, čemur pa so nasprotovali sindikati. Zato je bila obljubljena analiza, na podlagi katere bi ponovno ocenili potrebo po sobotnem delu:

Gregor Virant: “Še več /../ bomo predvidli dodatno možnost, da lahko minister za javno upravo, če potrebe to narekujejo, odredi, da upravne enote in drugi organi delajo vsako soboto.”

Anej Ivanuša

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. Južnoštajerski Pero v Mariboru pravi:

    Tako je prav!

  2. lacko pravi:

    Skrivnost agitatorja dr.Viranta (EX) ministra za javno upravo in največjega revanšista na Slovenski politični sceni zadnjih 17 letih samostojne Slovenije, je v tem, da se naredi neumnega kot so njegove Marionete, da bi verjeli, da so tako nepredvidljivi in bistri kot ON.
    Birokracijo potrebujemo, da razrešimo svoje probleme. Ampak ko jih imamo, nas ovirajo, da storimo to, za kar jih potrebujemo.
    Pozdravljena Slovenija

  3. 1tastar pravi:

    Noben birokrat ne mara tečnega šefa! :)

  4. Dr.Drnovšek pravi:

    Edino pravilno, če delajo nadure v gospodarstvu bodo tudi tile preživeli kakšno sobotico…

Komentiraj