Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Pišemo o šolstvu

11. januar 2008 ob 17:45 | Anej Ivanuša |

V okviru priprav na predsedovanje Evropski uniji (EU) so na Ministrstvu za šolstvo in šport izdali dve publikaciji, obe sta v napisani v slovenskem in angleškem jeziku. Ob tem so izdali tudi informativno knjižico programa in prioritet slovenskega predsedovanja EU 2008.

Publikacije sta predstavili državna sekretarka dr. Alenka Šverc in uradna govorka Ministrstva za šolstvo in šport Maja Krušič:

Maja Krušič: “V tej knjižici prvič tudi objavljamo naš slogan predsedovanja: Nova znanja za nove generacije.”

Anej Ivanuša

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. Anže F pravi:

    A sedaj so se pa spomnili, da smo mladi njihova prihodnost?
    Delo slo. šolstva je res legendarno. Uspelo jim je kar so želeli (to da so ga totalno uničili).

  2. lacko pravi:

    Menim, da naše mlade ljudi v šolah poneumljajo . V njih resničnosti, niti ne slišijo niti ne vidijo, svet je prava šola, v njej se naučimo vse sami od sebe.

  3. greenspam pravi:

    @lacko-”V njih resničnosti, niti ne slišijo niti ne vidijo, svet je prava šola, v njej se naučimo vse sami od sebe.” - Če kje vidš resničnost pol jo u t najblrazjebanih slovenskih šolah, sploh gimnazijah, posebej v ljubljani.javnih seveda. matr fajmuštri na tistih svojih ograjenih zavodih pitajo mulce od odspredi in od ozadi, vsak let novi računalniki, vse novo, boli jih kurac. Na javnih šolah pa neveš al si u razredu al nek kjer bodo useskp glihkar podrl pa đamijo čez sezidal. marš mafija zarejena

  4. čuri pravi:

    Glede na to, da gradiva niso branje za v posteljo, bi zadoščala objava pdf na netu, pa še poštnino za Bruselj bi prihranili. 27kEUR ni majhen denar. Še dobr, da imamo YouTube, drugače bi mislil, da gledam 10 let staro zgodbo

  5. 1tastar pravi:

    Pa še verouk za islamiste, harakrišnovce, pravoslavce …….

  6. zeleni spam pravi:

    hare krišna je sekta, ne vera. častijo boginjo uničenja kalio. V 18 stol. so pripadniki različnih ropraskih sekt, ki so častila kalio v indiji pobili čez 2 mio ljudi!! harekrišna-medvedke robotke v transu je treba prepovedat.!!! dišeče pačke pa povzročajo glavobol. prepovedat!!!

Komentiraj