Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SNS je trdna

7. januar 2008 ob 13:48 | Denis Sarkić |

Pogovor z Zmagom Jelinčičem, predsednikom Slovenske nacionalne stranke o zadnjih dogajanjih v njihovi poslanski skupini iz katere so izstopili Sašo Peče, Barbara Žgajner Tavš in Boštjan Zagorac; Bogdan Barovič in Srečko Prijatelj pa ostajata trdno v SNS-ju. Zmago Jelinčič je hkrati podal svoje videnje, zakaj je prišlo do izstopov iz stranke.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 45 x komentirano
  1. Dimsi pravi:

    Poceni stranka! Ko bi se vsaj za KUNE prodali, ne pa za ničvredne LIPE. Šef se je vsaj za 60 mio SIT!

  2. angie pravi:

    Ej, Sarkić, tudi ti ravnaš z Jelinčičem enako v rokavičkah kot včeraj zombi Edi na pop TV. Dober novinar bi takoj preveril (klical Šrota, Pečeta, Tavžćevo, Barovića…), in k tej plemeniti maši dodal konta resnico. Me prav zanima, koliko impulzov je ZJ ponucal ponoči, da je zmasiral Baroviča in ga vkomponuiral nazaj- če mu to ne bi uspelo, bi mu žalostno kazalo. Na koncu koncev bi moral sam sedeti v parlamentu in čimvečkrat stopiti za mikrofon, kar je doslej zanj počela pridna poslanska četica, jelinčič pa je vandral naokoli, hodil domu pestvat otročke, štet njihove zobke ali pak naskočit svojo Mihelco.

  3. angie pravi:

    Aja, še to, kot vedno je vsak fiasko ZJ s pomočjo uslužnih medijev izkoristil sebui v prid. najbolj bi ga prizadelo, če bi ga ignorirali. poskusite enkrat.

  4. marko pravi:

    angie ni kaj dodat spljoh..

  5. t-mac pravi:

    dober intervju denis, edino kar sem pogrešal je bilo vprašanje, ali je zmago kdaj smatral saška za svojega naslednika ;)

  6. kockar pravi:

    če ne bo izzvoljen bo eno leto še imel zajamčeno plačo, pol bo pa že počas 62 let star, verjetno že dost za pokojnino, ki bo tudi zajetna. sej zmagotu se je v parlamentu itak šlo vedno samo za paycheque.

  7. Arh pravi:

    Kako tip naklada. Nič novega sicer. Čeprav me niti ne briga zakaj se med sabo ravsajo je pa komično kakšne vzroke ven vleče. Najprej so bili Hrvati, sedaj je SLS, potem bo verjetno Pahor (ni ga še omenil in bi bil skrajni čas, minutaža je že potekla ;)).

    Jelinko je pa res zameril svojemu nekdanjemu kolegu Saškotu. Hah, kakšen predvidljiv politik, ki tako gostilniško nastopa.

  8. Neja pravi:

    Samozaverovani despot in pravljičar Jelinčič. Upam, da se bo Tavševi uspelo ponovno priti v parlament.

  9. medek pravi:

    PP ima neapeljski problem, ki je ostanek kuhinje JJa.

  10. medek pravi:

    Lipe cvatu …

  11. Igor Đukanović pravi:

    Ko se (po svojem 59. rojstnem dnevu) Jelinčič enkrat pošteno “strezni”, bo opazil, da se je Slovenija v tem času zelo spremenila. Nažalost ne le on pač pa cela Slovenija ima 5,6% mačka. Tako samo še on verjame, da so naš največji problem bele miši - pardon družina iz Ambrusa…

  12. medek pravi:

    …oziroma ali bo SNS prodana SDSu? Ker janšizem nas drži pokonci :)

  13. Staš pravi:

    Egoističen bumbar, hehe.

  14. G7 pravi:

    “…predsednik stranke mora imeti široko izobrazbo…” Popravite, če se motim, ali vendarle nima, med vsemi predsedniki parlamentarnih strank, prav Jelinčič najnižjo izobrazbo (dokončano srednjo šolo). Za naslednika predlagam: Vaska Simonitija (bi šel dobro skupaj s celotnim konceptom in vizijo)

    Kot drugo sem pa vesel za gospoda novinarja s peticijo, ker kot kaže juva je Peče izrinil s trona največjih neumnosti na osebni lestvici premierja Janše, četudi se je to za lansko leto zdelo praktično nemogoče. Iskrene čestitke!

  15. Miro C. pravi:

    … težko verjamem, da tako zelo pogosto naskakuje svojo Mihelco. Glede na to, da punca dobr zgleda, bi prej rekel, da če že, jo hodi kontrolirat…

  16. Dejan pravi:

    Ali Zmago kdaj jé star kruh?

  17. Igor Đukanović pravi:

    Ne, Dejan. Ga že otrok prej pogloda. :-)

    Mene pa muči nekaj drugega. Zelo sem užaljen, ker že nihče ni “ugotovil”, da je v ozadju Pečetovega odhoda Golobič. Kje ste danes pravi teoretiki zares-zarote? :-)

  18. tripson pravi:

    @ G7 : da. srednjo solo. sam ocitno tebe mal znanje pusca na cedilu, da bi dojel/vedel kaj pomeni ’siroko znanje.’ ce je pa zate doktorat iz siroko znanje, potem pa ocitno pojma nimas v kaksnem razmerju sta ‘izobrazba’ in ‘znanje.’

  19. tripson pravi:

    huh… ocitno teli komentarji dopuscajo HTML kodo… uglavnem: moralo bi pisati “… doktorat iz [vstavi po zelji] siroko znanje…”

  20. Arh pravi:

    Ja, če imaš izobrazbo si znanje pridobil in testiral,
    če imaš “siroko znanje” pa lahko na veliko nakladaš o vsem in ničemer.
    Po domače prodajaš meglo.

    ps. Meglo prodajat je najlažje, kot je najlažje rečt,da maš “široko znanje”.

  21. Gašper pravi:

    @igor

    glede na aktivnost Žgajnerjeve in Pečeta v parlamentu pa tudi Baroviča, bi si jih želel v GG klubu, saj se mi zdi, da so ti v stilu Zaresa, je bilo kar nekaj konkretnih in pametnih predlogov z njunihove strani v tem mandatu. Drugo pa je ali bi se Peče sporazumel z Majdo glede homoseksualcev.

  22. škof pravi:

    Tale Zmagec ga pa pihne :)

  23. majakrizaj pravi:

    Jaz mislim da bo moral Zmagec v svoje vrste povabit Marjana Podobnika za podpredsednika, ker ima le on dovolj široko izobrazbo za stranko SNS.O polaganju cvetja Titu ? kakšna podobnost !

  24. G7 pravi:

    Tripson: Ravno za to gre. Jelinčič ima zelo veliko znanja, a nizko izobrazbo.(potrebuje advokata v tvoji osebi?) Mnogokrat (in stanje se slabša!) je slika ravno obratna! (in to je še slabše po mojem mnenju) Torej na posnetku je bilo govora o izobrazbi, ne pa o človeku širokih znanj….in vedi, da ti nikakor ne želim opraskati ikone, bog ne daj, za te kekce mi je vseeno ene in druge. Formalno gledano je potem naslednji Golobič, ki ima še sorazmerno mlado diplomo, pa če me vprašaš za mnenje, sta verjetno oba gospoda po raznih znanjih konkurenčna naprimer Doktorju Bajuku ali doktorju (z malo) Janezu Podobniku, ki sta tudi alfa samca svojih strank.

    Kakorkoli, za primere ko želimo izvedeti kaj kakšna beseda dejansko pomeni imamo knjigo imenovano SSKJ, kjer za izobrazbo piše, citiram: ” stopnja glede na opravljeno šolanje v
    določenem šolskem sistemu”. I rest my case, za spremembo gesla se pritoži na SAZU, ki je knjigo pripravil ali izdajatelju DZS, ki jo je izdal.

    Še to:Zanima me s kakšnim postopkom si prišel do ugotovitve da me znanje pušča na cedilu? Kakšnim že uveljavljenim ali ga boš šele patentiral?

  25. sanja pravi:

    Denis, bo še intervju s Pečetom? Ali še bolje, Žgajner Tavšovo?

    Ali ni Peče med predsedniško tekmo tako goreče agitiral za svojega kandidata, da bi bilo nemogoče pomislit na to, kar se dogaja zdaj? Mislim, da uspeh kampanje brez njega ne bi bil takšen, kot je bil.

    Tale komentar o Srečku Prijatelju in njegovi zvestobi je pa tako beden.. bljak.

  26. Staš pravi:

    Intervju s Pečetom najbrž bo, ker se je Sarkića slišalo na videu na MMC RTV.

  27. Južnoštajerski Pero v Mariboru pravi:

    Morda bodo danes vsi v Vročem stolu….to bi šele bila veselica

  28. Ljubo pravi:

    Jelinčič je ena zver lažniva, zihur muj janša dons zrihtou intervju na rtv…. jest tak človek k sm veseu use ludi razumem…. pacek in stemu usti on doma otroke kušuje…… svašta.

  29. optimatus pravi:

    če je bil Viki prej še kejko tejko simpatičen je zdaj izpadel kot popoln bebec.
    človeku ki živi med obvoznico in železnico mora ta smrad pošteno škodit

  30. Abakus pravi:

    @Ljubo

    Žgajner Tavševa bo Jelinčiča prijavila za spolnega prestopnika. Nisem želel uporabiti hujše besede.

  31. janez pravi:

    jaz bom rekel da v tem cirkusu mi je se najbolj vsec da zmago poklice saskota - sasko!!!

  32. jovo pravi:

    Tako je to zmago če ti dol pade bežijo od tebe tudi takšne kod je žgajner kavs

  33. Dr.Drnovšek pravi:

    “Kje ste danes pravi teoretiki zares-zarote? :-)”
    Kmalu se bo videlo. Predvsem takrat v katero stranko bodo prestopili. Če bo to Zares se bo jasno videlo da ima prste vmes Golobič (razen par naivcev ki še vedno ne bo doumelo).
    Če se bo to zgodilo pa samo:
    levica + nacionalisti greste iz roke v roko. Se bo že pokazalo.

  34. Dr.Drnovšek pravi:

    Prejle pozabil. V isti koš mečem tudi SLS kot eno od bolj gospodarsko vplivnih strank. Ker se že dogovarjajo tudi o morebitni prihodnji koaliciji se ve s kom, je tudi to ena opcija. SLS je itak kot radodajka - z vsakim gre v posteljo ;) Zares ali SLS (ki je tako ali tako bolj leva kot ne)

  35. cro_hot pravi:

    Mislim, da lahko skupaj z Janšo zaplešeta žikino kolo….
    Ali pa se spomnimo znanega grafita : Zmago iz ust ti smrdi po čevapčičih..

  36. Abakus pravi:

    Ne verjamem, da bi šel Peče v Zares saj bi morala Majda spremeniti politiko o homoseksualcih. V Zares bi mogoče šla Žgajner Tavševa.

  37. podplat pravi:

    jelinčič ma 7. stopnjo izobrazbe.
    lp

  38. Igor Đukanović pravi:

    Torej je vendarle bolj izobražen od svojega “vzornika” Tita. Zanima pa me, katere Titove poteze so mu tako všeč. To kako je Tito znal organizirati lov in ostale zabave za vrhuško in pajdaše iz drugih držav? To kako je znal voziti slalom med Moskvo in Washingtonom in biti vedno na pravi strani? To kako se je vedno znal “pravilno” odločiti, katere kadre zabrisati iz “svojega vlaka” na vsakem političnem ovinku?

    Ali pa se motim in ga Jelinčič iskreno ceni isključno zato, ker je Jugoslaviji prinesel “opismenjevanje in elektrifikacijo”?

  39. tiib pravi:

    Tole pa je ena velika burka. Prou hecno, kaj vse je Jelinčič skupaj sklamfal, da bi očrnil Pečeta & Co. Video smešnice

  40. Abakus pravi:

    @Igor Đukanović

    Veseli me, da v stranki Zares nimate obožovevalcev Josipa Broza.

  41. sproscena.slovenija pravi:

    Ha, ha. Vsi tile fantje so kot otroci v peskovniku. Peče & co. imajo prav. Dovolj so imeli tega, da je Zmago za glasovanje v parlamentu prodajal svoj glas, sami pa niso imeli nic od tega. Pateticno. V tem letu se bo razkrilo se veliko zanimivih stvari, ko se bodo ljudje v borbi za oblast pripravljeni skoraj pobiti med sabo.

  42. Dr.Drnovšek pravi:

    Igor Đukanović: zeh za zadnji post. Kako za lase privlečeno.

  43. dejan pravi:

    @Abakus, ne nimajo oboževalcev Titota, imajo pa oboževalce Stalina(vsaj tako lahko razberemo iz izjav Žižka)
    @Drnovšek, to je Zares spam,še reklama za viagro je manj nadležna

  44. optipopti pravi:

    šta je cigani???

  45. 007 pravi:

    Nej ta Plemeniti blefer pokaže diplomo o končanem kakršnemkoli faksu.

Komentiraj