Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Strojanovi in SOVA

20. december 2007 ob 14:26 | Denis Sarkić |

Odvetnik Aleksander Čeferin je za Vest pojasnil, kaj se trenutno dogaja v zvezi z iskanjem dokončne rešitve za romsko družino Strojan oziroma kdaj bo država za njih našla trajno lokacijo.

Poleg tega pa nas je zanimalo tudi, ali je kaj novega v zadevi SOVA, saj je Čeferin tudi pravni zastopnik nekdanjega direktorja agencije Iztoka Podbregarja, proti kateremu je vlada prek tožilstva sprožila kar nekaj postopkov.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. medek pravi:

    Tragično, se strinjam.

  2. konec pravi:

    Če bi Stojanovi živeli v kakšni drugi Eu državi, bi se jim drugačna pela.

  3. 1tastar pravi:

    Hudiča, čisto smo že pozabili nanje! Rabijo svežo reklamo.

  4. Farad pravi:

    Denimo v Neaplju je lokalna oblast tebi nič meni nič preprosto čez noč z bagri porušila nezakonita romska naselja, pri čemer je prišlo tudi do smrtnih žrtev. Nikakor ne zagovarjam takih metod, vendar je dejstvo, da v zahodnih državah ne glede na vso tradicijo demokracije in človekovih pravic z Jelko Strojan & Co. še zdaleč ne bi ravnali tako kraljevsko kot pri nas in tej gospodi, ki je postala v tem letu zelooo izbirčna, ponujali zdaj to zdaj ono rezidenco. Zadeva Strojan je za veliko večino Slovencev, razen tistih seveda, ki v tej zgodbi vidijo možnost za kovanje političnega kapitala, passe.

  5. BOTA pravi:

    Očitno je taktika te vlade zavlačevanje. S tem bi vse probleme, ki so jih zakuhali v zvezi z družino Strojan prepustili naslednji vladi. In si s te umili roke.

  6. 1tastar pravi:

    So Strojani že kdaj slišali, da morajo številne mlade družine brez pomoči države in reklame na TV reševati svoj stanovanjski problem? :(

  7. Donvito pravi:

    Kako zelo sta si Mirko Strojan in tale Čeferin podobna…Osupljivo! Prijelo me je srat, danes že tretjič, kar me spomni, da moram čimprej v dm-a po sralca, saj tam dobiš recikliranega in še kar največ ga je navitega v roli.

Komentiraj