Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Tankovi trije sklopi

8. december 2007 ob 5:29 | Denis Sarkić |

Vodja poslanske skupine SDS Jože Tanko je na današnji novinarski konferenci zbranim predstavil njegovo videnje nekaterih zadev v zadnjem polletju. Predstavil jih je v treh sklopih in poudaril, da zadnji dogodki, povezani z revijo Mag in časopisoma Delo ter Večer, kažejo, da z novinarji obračunavajo predvsem v medijih, “ki so kapitalsko in politično povezani s Pahorjevo SD”. Ob tem je spomnil, da so Socialni demokrati v svoji analizi ocene stanja v Sloveniji trdili, da medije prek kapitalskih povezav nadzoruje vlada. Tanko je razložil tudi povezave med afero Janša-Sanader-Rop in primerom Igor Lukšič, po njegovem vse skupaj pelje do vrha SD, opozoril je na primer sodbe v primeru Tomaža Ranca v povezavi z Dragom Kosom, navrgel pa je tudi nekaj besed o prodaji državnega deleža v NKBM.

Prvi sklop:





Drugi sklop:





Tretji sklop:





Odgovori prvi del:





Odgovori drugi del:





Vprašanje brez odgovora:





Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 14 x komentirano
  1. mk pravi:

    JJ trobilo.

  2. Carlos Contreras pravi:

    Kaj pa mali zeleni možici z Marsa, so tudi ti na delu v slovenski politiki, gospod Analitik? In kje so prostozidarji, iluminati, sionski modreci? Hitro na delo, preden bo prepozno!

  3. Tine Bar pravi:

    Za vprašanje brez odgovora, Sarkić, si ne zaslužiš odgovora ampak eno (ali dve) na gobec. Kako si more tak kreten reči novinar?!?

    Daj, Jani, škartiraj že tega debila!

  4. Minchausen pravi:

    Lažnjivi SDS-ov kljukec je veliko večji lažnjivec kot jaz…baron Minchausen!

  5. dr. polde b. pravi:

    trudil sem se in poiskusil napisati kaj branja vrednega, pa ne gre;me tanko spominja na tiste ljudi ki so nas zatirali ko smo jajoglavca iz zaporov vlačil,prisežem:tega odurnega tipa tam ni bilo-saj v naših vrstah ne!

  6. Dolfe pravi:

    Tine Bar @ čistokrvni SDSovec !!! Čista, moralna Ruparjeva šola SDSovcev. Na gobec !!!
    Kje so debili - vemo ! Tam kjer so SDSovci, ki imajo IQ enak št. čevljev.
    Bojim se, da jih je preveč…

  7. Denis Sarkić pravi:

    @ smirg ali itajkuc ali Toni Res ali Donnie Branko ali Džej Džej ali Dah ali Mond ali Riccinho ali Tine Bar ali Tomi Mrak ali pa kar mister karkoli že @hotmail.com, bodi pošten do sebe in imej enkrat za vselej isti nadimek pri komentiranju, ker te bomo le tako morda zares upoštevali, če pa imaš jajca, se podpisuj z njimi - imenom in priimkom namreč!!! Se spodobi, če že mešaš drek po prispevkih … Lahko pa tudi nehaš brati oziroma spremljati Vest, kot si to že nameraval pod imenom Toni Res, te ne bomo pogrešali!

  8. amnik pravi:

    Od tega tanka bo imela še največjo škodo prav SDS stranka.

  9. Rob pravi:

    Kako lahko temu sploh rečeš vprašanje? To ni ne provokativnost,ne izvirnost,ampak naravnost j******* v glavo.Čeprav razumem,kaj si hotel s tem povedat Denis,pač na debilno tiskovko paše debilno vprašanje,ampak vseeno….

  10. Denis Sarkić pravi:

    Taktika! Nekateri pravijo, da morajo biti vsa vprašanja novinarjev pametna, mene je pa zanimalo, kaj se zgodi, če kdo zastavi butasto morda celo debilno, ali bo potem tudi odgovor butast? V praksi se je izkazalo, da na butasto vprašanje včasih dobiš pameten odgovor, včasih pa sploh ne dobiš odgovora, na pametna in konkretna vprašanja pa pri nas v Sloveniji večkrat dobiš butaste odgovore… Tanko je dal vedeti, da na njegovih novinarskih konferencah ne tolerira butastih vprašanj, kar jaz osebno spoštujem!

  11. medek pravi:

    Butalci mislijo , da je teleportacija portiranje telet :)

  12. konec pravi:

    Slovenski komunajzerji so najbolj inteligentne, lepe, modre, izobraževane osebe na svetu, škoda le, da se tega nihče ne zaveda. Nikjer in nikoli.

  13. konec pravi:

    Tanko je preveč svoboden zato ga indoktriniranci ne razumejo.

  14. primorka pravi:

    KONEC,prebirati tvoje povede je dolgočasno,enolično….itd.Hvala Stvarniku,da imam malo več soli,kot ti(morske-ti boš rekel komunajzarske-ne morske ali tibetanske),da lahko posolim za priokus.

Komentiraj