Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Okoljski Janez

5. december 2007 ob 22:45 | Denis Sarkić |

Minister za okolje in prostor Janez Podobnik se je, poleg premiera in nekaterih drugih ministrov, tudi sam s svojo ekipo MOP-a, v kateri je bil tudi državni sekretar Radovan Tavzes, udeležil srečanja z vodjo skupine poslancev socialistov (PES) EU parlamenta Martinom Schulzem, na katerem je minister Podobnik predstavil okoljske zadeve med predsedovanjem Slovenije Svetu Evropske unije. Poleg tega je Podobnik za Vest odgovoril še na nekatera druga vprašanja vezana na domač politični parket.


Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. Matjaž pravi:

    Janez kateremu je okolje španska vas. Raje se postavlja pred kamere, bliskavice,….. in govori eno dela pa čisto nekaj drugega. Zame je minister za uničevanje okolja. Kako dolgo bomo še prenašali njegovo aroganco?

    Matjaž

  2. medek pravi:

    Minister, ki je pri glasovanju o GSO glede kaznovanja Avstrije, ker je prepovedala dve GSO koruzi, VZDRŽAL. Med tem , ko je večina ostalih držav EU članic glasovala v podporo Avstriji. Po domače povedano, prodal se je ameriškim korporativnim lobistom. Sraaaaammmmmmooooottttaaa! Povrh tega, da pobija medvede bo sedaj še uničil prehrambeno suverenost Slovenije. Ma požrl ga bomo, če nas bo silil v te strupene rastline, taki so kot najhujši dilerji. Ne delijo droge, ampak kar je še hujše je, da nam bodo uničili hrano in planet. Pa p_ _ _ _ _, a ta debil res nima pet dek zenfa v tisti nabuhli žarnici, ki jo ima prišravfano na vrat. Kva narediti s temi korporativnimi politiki? Nimajo ne etike, ne morale, povrh so pa še tumasti in hinavski. Na deponije bi jih poslal delat, pa da vidijo kam morajo zret v prihodnost.

Komentiraj