Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

O proračunu in Zalarju

30. november 2007 ob 18:52 | Katja Lenart |

V poslanski skupini NSi oporekajo izjavam opozicijskih poslancev, da proračun ni usklajen. Uskladitveno dopolnilo k proračunu za leto 2009, ki ga je Državni zbor po ustaljeni praksi sprejel v sredo ponoči, je povsem korektno in v skladu s poslovnikom Državnega zbora, je zatrdil vodja poslanske skupine NSi Jožef Horvat. Za poslansko skupino NSi in prav tako za koalicijo je proračunska razprava zaključena.

Horvat je tudi odgovoril na vprašanje o pobudi za odstop ministra Lovra Šturma. Komentiral je najnovejšo zahtevo SD po odstopu ministra za pravosodje Lovra Šturma glede na sodbo upravnega sodišča v primeru Aleša Zalarja. NSi bo v primeru Zalar počakala na razsodbo vrhovnega sodišča. Po njegovem mnenju je pomembno pri imenovanju Andreja Barage in neimenovanju Aleša Zalarja za predsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani pogledati celotno kronologijo kadrovanja, ki je v pristojnosti ministra za pravosodje.

Katja Lenart

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 1 komentar
  1. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    TAKO JE !…in ne samo kronologijo in “kronologije”,pač pa tudi vsebine & VSE”bine” !!!…

    sicer pa : če kdo v RS vidi koga primernejšega in boljšega za pravosodnega ministra kot je DR.ŠTURM-ki bo torej ta pravosodni “RASPUST” hitreje in učinkoviteje spravil v red,naj mi ga prosim pokaže !…

    Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !… :-(

Komentiraj