Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Lovro dela odlično

30. november 2007 ob 19:54 | Denis Sarkić |

Andrej Bajuk se je na novinarski konferenci ministrstva za finance odzval kot predsednik stranke NSi na pozive opozicijskih strank o odstopu pravosodnega ministra Lovra Šturm, zaradi primera Aleša Zalarja.


Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 20 x komentirano
  1. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    “naše” pravosodje - razširjeni t.im.robni pogoji,pogreznjeni robniki,itd.,ipd.,itd.; IN LE ŠTURM JE USPEL NEKAJ MALEGA SPRAVITI V RED IN VERJETNO BO ZMOGEL ŠE VEČ,ČE GA BOSTE PUSTILI PRI MIRU !!!…

    kajti,v nasprotnem primeru - LAHKOPIŠETEKUČIPROPALO !!!!!!……

  2. Mirjana pravi:

    Šturm dela odlično, Simič dela odlično,..vsi vrli možje in žene na ablasti delajo odlično……ma kje je point da pri vseh teh odličnjakih čedaje bolj tonemo…tonemo…tonemo…? :(

  3. Mojemu psu je ime Denis Sarkić pravi:

    Kam pa tonemo?

    Daj, ne bluzi.

  4. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    Mirjana,Simiča in Šturma daješ na vzporednico ?…pah,ti nisi normalna,ali pa si samo slabo informirana?!…ala,izberi si !… :-)

  5. Mirjana pravi:

    Ne, ne dajem ju na vzporednico po hiearhiji, a so ljudje v katere ima g. minister popolno zaupanje…kar pa se tiče Simiča, se bojim, da sem bolje infotmirana kot ti…
    pesek Sarkič….me veseli, da nimaš tega občutka….
    o normalnosti pa…ne nisem in ne želim biti…vsaj ne po splošnih merilih normalnosti…. :)

  6. Mojemu psu je ime Denis Sarkić pravi:

    No pa mi povej kaj daje tebi tak občutek, da tonemo in tonemo. Še posebaj ob Šturmu, ki je prvi pravosodni minister, ki mu je uspelo zajeziti rast sodnih zaostankov.

  7. Mirjana pravi:

    Šturm rešil sodne zaostanke?,…nisem opazila tega fenomena…ne pri meni, ne pri kolegih…a bit če da si
    ti u pravu :)

    da tonemo?….pravkar prišla iz trgovine, kjer sem v že nekaj časa v dilemi, al za isti cekr dati več, al pa zmanjšat cekr.., pa še za za štruco viška za v “bidon” mi ne znese , pesič, ne sekiraj se,…le da je tebi dobro, … .)

  8. Mojemu psu je ime Denis Sarkić pravi:

    Sem rekel, da jih je rešil? Zajezil.

    Ja, inflacija seveda je problem. Je pa dejstvo, da smo imeli nekaj let nazaj še višjo ob nižji rasti gospodarstva in je niso predstavljali kot velik problem. Je pa res, da smo se že malo navadili, da je bila v zadnjih letih manj kot triprocentna in da je takšna rast zaskrbljujoča.

  9. Mojemu psu je ime Denis Sarkić pravi:

    Aja, sem pozabil, včasih so v medijih temu rekli zgodba o uspehu.

  10. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    strinjam se - Šturm ni rešil sodnih zaostankov ; vendar pa - če bi “odplaknil” ŠE KAKŠNEGA SKORUMPIRANCA VEČ- TOREJ TUDI V BODOČE,PA BI SE VSE TO ZELO VERJETNO POZITIVNO ODRAŽALO TUDI PRI SKRAJŠANJU SODNIH ZAOSTANKOV !…

    in kar se tiče tistega tvojega “strahu” ob 11 :11 …mogoče mi tudi ne boš verjela , Mirjana, ampak zelo resno dvomim,da je upravičen ; seveda nikakor ne zaradi tvojih podatkov,pač pa zaradi onih “drugih”,mojih !…in pa …vzporednice niso bile mišljene glede “tiste” oz. konkretne hierarhije !…

    pa še nekaj - nisem želel ocenjevati tvoje normalnosti… tisto je bil le “retorični trnek”,na katerega si se tako lepo “ujela” !…no,upam,da sva se razumela - pa brez zamere !… LP, :-)

  11. Dejan pravi:

    Če bi mogu kdo odstopit, bi bil to ravno ta nesposobni BAJUK! Pa najbolj glasen! SRAMOTA!

  12. andlen pravi:

    bajuk - bajati

  13. andlen pravi:

    šturm - šturm (abteilung)

  14. sproscena.slovenija pravi:

    Malteski vitez Lovro, Baje predstavnik Opus Dei v Sloveniji, kakor baje tudi Bajuk, predstavnik Opus Dei v Sloveniji…. A je treba se kaj dodati za koga in v cigavem interesu delata v Sloveniji ???

    Jansa v Vatikan. Baje je taka navada pred predsedovanjem EU… ? Ali pa gres po kredit za neslednje volitve (podpora RKC). Kredit katerega glavnico in obresti bomo placali davkoplacevalci Slovenije v zlatu cloveku ki hodi naokrog v skrlatu in diamantih in se vozi naokrog, kljub temu, da ga varuje vsemogocni (?!) v neprobojnem avtomobilu… Kako bizarno ? Ali je lahko se bolj sluzavo in izprijeno ?

  15. primorka pravi:

    Bajuk ima malo skrivljene mere.Šturm dela odlično,inflacija nič hudega…..Od koder je prišel so poznali trimestno inflacijo,tega se bojim.

  16. konec pravi:

    sproscena.slovenija upam, da bo čim več takih kot ti. Da se vrnejo stari komunajzarji nazaj na oblast v Slovenijo in potem takoj iz Eu in se vrnit na lepi, krasni balkan.

  17. konec pravi:

    A, ja - še to - najbrž niti na Balkanu ne bodo veseli teh slovenskih komunjazerju (kot najnovejši podatek - v muzeju AVOJA v Jajcu je bilo lani 12.000 obiskovalcel od katerih 70% Slovencev). kakšna beda, niti Hrvati ne jokajo toliko po lasntem Titu kot levičarski Slovenci (jočejo in tarnajo ampak se ne vozijo več s fičoti in tastavami ampak z BMW in Mercedesi) .
    kakšna beda!

  18. primorka pravi:

    Noben potrošen čas se ne vrne,to bi lahko vedel.Poišči in preberi sobotne NOVICE,boš prebral,da je ta muzej obiskal v vlogi poveljujočega pred 24 leti JJ.Jaz osebno nisem še bila tam,mogoče se bom kdaj odločila in si ga ogledala.

  19. konec pravi:

    JJ je bil komunist, kot skoraj vsi slovenski politiki (enoumje rules).

  20. primorka pravi:

    Eno vprašanje,KONEC;ali si tudi ti bil komunist?Bi rekla da si bil,kajti samo” bivši”komunisti na vso moč udrihajo po sami sebi.Večni nezadovoljneži,za vse paso krivi” drugi”.Vsak je svoje sreče kovač.Bogastvo je v nas.

Komentiraj