Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Kresalova o Zalarju

30. november 2007 ob 18:26 | Katja Lenart |

Dokazano je bilo, da je bil Aleš Zalar po krivem neimenovan za predsednik okrožnega sodišča. Kriv naj bi bil sam minister za pravosodje Lovro Šturm. Slednji naj ga ne bi imenoval prav zaradi njegovega prepričanja. Predsednica LDS, Katarina Kresal zato Šturma poziva k odstopu in umiku predloga sprememb kazenskega zakonika, ki naj bi bile po njenih besedah tudi sporne. Ravnanje ministra naj bi v glavah državljanov vzbujalo nezaupanje v pravosodni sistem.

Katja Lenart

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    Katarina slabo informirana ?… NE VERJAMEM !!!…kakor koli- Šturm je eden izmed redkih iz našega pravosodja,ki mu še vedno zaupam !…

  2. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    Katarina,o zalarju pa !… … … da ti česa slučajno “preveč” ne povem !!!…

  3. Katarina pravi:

    Peder… povej !!!

  4. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    no,če že veš … … … :-)

  5. medek pravi:

    Takolele je. Minister Šturm je bil Čistilec v primeru Sova. Maltežan je opravil opus dei in zavestno protiustavno “odstavil” Zalarja. Vse to je del operacije , ki jo vodita Vatikan in Cia. In kako se je Zalar tukaj znašel. Zalar je bil na delovnem mestu, kjer se je podpisovalo naloge za obveščevalce in seveda je ob uničenju Sove je moral predčasno počistiti Zalarja. A sad se pravi glupog i blesavog.

  6. Glodalec pravi:

    Najbolj demokratična in človekova pravica na tem svetu je, da se odločaš svobodno in po svoji vesti. In kje je tu kršenje zakona, to mi povejte.

Komentiraj