Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Finančno stanje UP

29. november 2007 ob 16:34 | Črt Butul |

Novi rektor Univerze na Primorskem (UP) , Rado Bohinc je na prvi novinvarski konferenci predstavil finančno stanje univerze, ki po njegovih besedah ni najbolj bleščeče. Edina članica UP, ki je poslovala negativno je Pedagoška fakulteta, finančne luknje, ki so nastale predvsem z obnovo prostorov, kjer ima sedaj sedež rektorat pa bodo skušali sanirati v najkrajšem možnem času. Po Bohinčevih navedbah se že ustanavljajo 3 delovne skupine, ki bodo pripomogle k hitrjšemu saniranju minusa.

Kaj pa sodelovanje z občino in Borisom Popovićem? Popović je namreč Bohincu očital, da je ravno on med krivci, da je pred leti pristal v zaporu.

Črt Butul

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. Trumph pravi:

    Vsi kujoni po državi ste navajeni samo trošit davkoplačevalski denar in se zadolževat tako kot država, občine in ostali nevestni gospodarji.
    Mislite si saj bodo že neumni davkoplačevalci vrnili in uživate naprej z europskimi plačami.
    Če bi mene kdo kaj vprašal bi zgoraj imenovano univerzo jutri zaprl, ključavnico na vrata študenti pa znajdite se, mafijo, ki je naredila tak puf pa v zapor tako kot vse župane in jazbece ki so zapufali občine in vse, ki so naredili 30 miljard eurov pufa (15 miljard urov na petnajst podlage)

  2. inšpektor pravi:

    kako je lahko nekdanja politčna osebnost, rektor univerze.

    Pred leti so vpili da novinarji ne morej med politike, in kaj šele nazaj. Tuki pa ni nobenih pripomb ko se politk tako usidra v izobraževalni proces.

  3. MarkoNi pravi:

    inšpektor, preprosto: z volitvami. Imel je protikandata, dobil večino glasov in zmagal.

Komentiraj