Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Požar v mestu

28. november 2007 ob 1:50 | Vest |

Oglasil se nam je bloger Stany in nam ponudil posnetke požara v mestu. Super. Če se vam zgodi podobno, se nam oglasite. Skupaj z vami, blogerji, je Vest še večja in bolj aktualna.

Okrog 19.30 ure je v novozgrajenem objektu Trnovska vrata v Ljubljani zagorelo v garaži. Po pričevanju očividcev je zagorelo nekaj osebnih vozil. V zelo kratkem času so se odzvali bližnji gasilci in v nekaj minutah se je pred objektom zbralo lepo število gasilskih in policijskih vozil. Med gašenjem požara se je onesvestil eden od gasilcev, ki so ga potem kolegi pripeljali na prosto, odpeljalo pa ga je reševalno vozilo. Po uri in pol gašenje v objektu še vedno poteka. Vzrok požara za zdaj še ni znan, gmotna škoda prav tako še ni ocenjena. Upamo, da je vsaj z gasilcem vse ok.

Robi Stane

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 18 x komentirano
  1. Pavle pravi:

    Če na teh posnetkih kdo opazi kak požar ali vsaj ogenj, mu dam za gajbo piva!

  2. chef pravi:

    Jebeni firbci, take imam najraje.

  3. had pravi:

    dekleti na zacetku posnetka sta doziveli dve sekundi slave :)

    kje pa je bil pozar? :)

  4. luka pravi:

    a kje je bil požar? V garaži!!!!!!!!!!
    Se ga izkusil na lastno kožo in je bila cela štala. Še danes zjutraj je bilo vse zaprto in zastraženo s strani policije.

  5. Erik pravi:

    Pavle,

    gorelo je spodaj v garažni hiši, tako da se ognja ni videlo, ampak se je samo kadilo in očitno tako močno, da se je celo eden od gasilcev onesvestil…

    @had: Požar je bil (kot piše v prvem stavku) v obketu Trnovska vrata….trnovo, pa to….. vedno bolj se mi potrjuje teza, da blogerji ste sami sebi namen, če še teksta ne znate pozorno prebrat…..c.c.c.c.

  6. PiPi pravi:

    @Erik, kaj pa ce je had zgolj ciljal na *eport.si ?

    .::PiPi::>

  7. had pravi:

    glede na to, da sem dvakrat pogledal posnetek in nisem nikjer videl pozara, se mi je zastavilo vprasanje, kje je pozar.. brati znam, tako da mi je jasno kje je bil pozar.. vendar cemu potem video posnetek?

    potem lahko preprosto jaz posnamem posnetek oblakov in pisem o nlp-jih, mar ne?

  8. Pavle pravi:

    Erik, a po tej logiki bila npr.novica o umoru pod Globalom podkrepljena z desetminutnim posnetkom avtobusne postaje pred konzorcijem ali kako?!

  9. Nina pravi:

    Kje pa je video?

  10. Erik pravi:

    @Had in Pavle: Aha, razumem poanto… Jaz sem slučajno bil tam, pa sem vedel za kaj se gre (damn, ni me na posnetku…..pa je šlo 2s slave) . Tisti, ki pa izve novico preko vest.si, pa ni mogel kaj dosti izvedeti… Se strinjam s kritikami. Je res, da z novinarskega vidika je prispevek bolj revščina….. ja, Had 2 s slave, pa en kup svetlečih lučk

    Je tudi treba pogledat tudi iz drugega zornega kota, da je bil Robi takrat na pravem mestu v pravem trenutku. Kaj dosti več pa ni mogel posneti, ker ga čisto enostavno policaji niso spustili zraven (vidi se s posnetka).

  11. StanY.si pravi:

    @had & co: Niti ni bil namen posneti kakršnokoli resno poročilo. Če ste gledali 24 ur ali katerokoli drugo oddajo, pa so isti posnetki - policija je zelo hitro ogradila območje in bliže ni šlo. Sem pa ob petih zjutraj posnel - naknadno še mesto požara v podzemni garaži, medtem ko je policaj, ki je vse skupaj pazil sladko spal v avtu. :)

    Sicer pa, kar nekaj firbcev je snemalo okrog, nobenemu pa ni prišlo na pamet, da bi posnetke ponudil vest.si :)

  12. Pavle pravi:

    Če pač ni kaj posnet, nas ne utrujat z nekajminutnim dolgčasom, to je vse!!! Če ni, ni!!!

  13. Sirota Jerica pravi:

    Super prispevek…je res vreden objave…pod rubriko politika(?!)

    Vesti.si - mislila sem, da na tej strani ne bom naletela na tako irelevantne posnetke…ajde, požar je bil…a ni bil viden…v čem je pol fora posnetka, na katerem vidimo kako se požar ne vidi…tekst zadošča ( če je požar že potrebno omeniti…v Pomurju nam tud vsake toliko zgori kak objekt…jebiga..če se pa to zgodi, v neki kurčevi ljubljanski podzemni garaži pa že vsi snemajo in so blazno ponosni nase, čestitam….hahahahaha….butasto.

  14. optimist pravi:

    kaj se te eni jočete?
    itespat

  15. Pavle pravi:

    “Super! če se vam zgodi popdobno, se oglasite!!” Saj v tem je štos, da se temu tipu ni nič zgodilo. Naj gre nazaj v Idrijo!

  16. had pravi:

    evo.. tukaj so pa slikce, kako je vse skupaj izgledalo po pozaru

    http://moj-album.com/album/10250322/

  17. Pavle pravi:

    Super!!

  18. Gašperrgrrrrrr pravi:

    Čeje tu kaj požara,ga zjebem

Komentiraj